DrukwerkConcurrent.nl Reviews

1.323
TrustScore 3 uit 5

3,0

Toch in deze moderne tijd te gek voor woorden, dat als je tegelijk in 1 order verschillende artikelen besteld, blijkbaar alle artikelen apart verzonden worden, zodat ze voor elk artikel opnieuw verzen... Toon meer

Tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Ik vind wel dat het verschil tussen de proefdruk en het resultaat een flink verschil is.. minder scherp dan gehoopt.

Twee buitenborden besteld met 2 x 2 verschillende posters. De borden heel snel en zeer secuur verpakt geleverd gekregen. Met.. één set posters. Na telefonisch contact werd er meteen toegezegd de tw... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

De kracht van DrukwerkConcurrent is dat wij veel meer zijn dan alleen een online drukker. Wij willen onze relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Door in mogelijkheden te denken, kunnen we veel van je wensen waar maken. Ook als het even niet haalbaar lijkt, verzinnen we graag een oplossing. Ons team bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers, die graag helpen bij het samenstellen van je persoonlijke drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk blijft het niet! Wij bieden een totaalpakket; van het ontwerpen en drukken tot het verspreiden van je drukwerk. Ook het ontwerpen van je drukwerk of zelfs complete huisstijl kan je gerust aan ons overlaten. Bij ons ben je gegarandeerd tevreden; wij bieden niet voor niks een 100% tevredenheidsgarantie! Nieuwsgierig geworden?

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.323)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd fijn om met Patrick te werken

Altijd fijn om met Patrick te werken. Hij geeft je advies en helpt je direct verder. Snelle service en goede tarieven.

13 november 2020

Hi Sarah,

Persoonlijke service en goede adviezen zijn onze speerpunten bij DrukwerkConcurrent dus fijn te vernemen dat je daar tevreden over bent. Het was wederom een genoegen met je samen te werken. Tot de volgende keer.

Hartelijke groet,

Team DrukwerkConcurrent en... Patrick :-)

Posters precies volgens afspraak…

Posters precies volgens afspraak gedrukt en geleverd. Betrouwbare partner voor drukwerk.

12 november 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Betrouwbaarheid en kwaliteit dat is waar we voor staan. Goed om te lezen dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Top dat jullie blij met ons zijn. Wij ook met jullie!

Team DrukwerkConcurrent

Prima drukwerk, prima service!

Al jaren verzorgt Drukwerkconcurrent uitstekend drukwerk voor ons bedrijf, o.a. ansichtkaarten van een prima kwaliteit. Toen het in de afgelopen maand een keer mis ging en de kwaliteit niet was zoals we gewend zijn, is de order zonder meer overgedaan en gisteren tiptop ontvangen. Vlotte, vriendelijke communicatie en goede service!

12 november 2020

Hallo Monique,

Helaas kan er altijd iets misgaan, ook bij ons. Maar we lossen het altijd op!! Waarom? Omdat we uiteindelijk de reacties willen zoals jij die nu geeft. Ontzettend fijn te lezen dat je helemaal tevreden bent met de ansichtkaarten. Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Vlot en accuraat geholpen

Vlot en accuraat geholpen! Top!

8 november 2020

Hallo Trudy,

Fijn dat je tevreden bent, dat vinden wij dan weer top!
Veel plezier met je drukwerk en tot de volgende keer.

Drukwerk prima

Drukwerk prima, hulp bij aanleveren bestanden ook erg fijn. Levertijd 2 dagen te laat. Tevreden

5 november 2020

Hallo Alby,

Goed om te horen dat het drukwerk naar wens was. Maar uiteraard vervelend om te horen dat het 2 dagen te laat is geleverd. Wij doen altijd onze uiterste best alles op tijd te leveren. Soms zijn we afhankelijk van de pakketbezorgers en dan het wegens drukte wel eens een dag later zijn. We hopen uiteraard dat het je niet weerhoudt de volgende keer weer bij ons te bestellen. We zullen er dan extra op nazien dat er tijdig geleverd wordt.

Team DrukwerkConcurrent

Een beetje lastig om via de site te…

Een beetje lastig om via de site te bestellen waar ik naar zocht. Via telefoon had ik goede service

4 november 2020

Hi Pele,

Altijd goed gebruikerservaringen te kunnen horen, daar kunnen we weer van leren. Momenteel zijn wij onze website geheel aan het vernieuwen en lanceren wij ons nieuwe platform begin 2021. We hebben hierin de feedback van klanten meegenomen, zodat bestellen nog makkelijker wordt. Hartelijk dank voor je bestelling en tot de volgende keer.

Team DrukwerkConcurent

Prettig bedrijf

4 november 2020

Hallo Bas,

Kijk kort, krachtig en positief, daar houden we van.
Niet praten maar doen is ons motto.
Bedankt voor je order en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Snelle service

Snelle service, goed meedenken en prijs kwaliteit zijn goed.

2 november 2020

Hi Sergio,

Dank voor de complimenten. Dit zijn precies de kernwaarden waar wij als DrukwerkConcurrent voor staan. Fijn om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.

Dank voor de bestelling en tot de volgende keer.

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Bedankt voor je mooie review. Top om te horen dat je tevreden bent!
Hartelijk dank voor je bestelling en tot de volgende keer.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snel behandeld en geleverd, volgende keer bestel ik weer!

31 oktober 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Kijk; dit zijn de reacties die ons blij maken!
Bedankt voor je order en tot de volgende keer.

Hallo Gerrit,

We proberen uiteraard altijd problemen te voorkomen, want dan hoeven we ze ook niet op te lossen... hahaha. Maar uiteraard kan er wel eens iets mis gaan, maar ook dan staan we voor je klaar. Persoonlijke service is niet voor niets onze belangrijkste kernwaarde, Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot snel!

Vriendelijke groeten,

Positief ervaring.

Positief, ik heb Patrick even gesproken omdat er ergens een mail is blijven hangen en ik toch dringend de bestelde producten nodig had. Dit is keurig gedaan en zoals afgesproken binnengekomen.

28 oktober 2020

Hallo Bianca,

Goed om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat onze klantenservice topper Patrick je goed heeft kunnen helpen. We zullen er zeker voor zorgen dat het de volgende keer (nog) soepeler verloopt. Bedankt voor het vertrouwen en je bestelling. Tot snel!

Team DrukwerkConcurrent

Snel de drukproef ontvangen en snel…

Snel de drukproef ontvangen en snel mijn bestelling in huis dit alles voor scherp tarief

26 oktober 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Fijn te horen dat je blij bent met onze supersnelle service. We weten hoe belangrijk een snelle reactie is en doen altijd onze uiterste best dit zo snel mogelijk te doen. Bedankt voor je mooie bestelling en tot de volgende keer.

Mooie posters geleverd

Mooie posters geleverd. Fijn ook dat je contact met iemand krijgt die je kan helpen.

Hi Robbert,

We combineren online bestelgemak met persoonlijke service. Wil je via de website bestellen, geen probleem. Maar wil je mailen of bellen dan kan dat uiteraard ook en pakken we je bestelling of offerteaanvraag direct op. Top om te horen dat de geleverde posters helemaal naar wens zijn. Bedankt voor het vertrouwen.

Een meer dan 100% aanrader na twee bestellingen dit jaar

Een 100% score en dus ook een 100% aanrader voor uw drukwerk.
Begin dit jaar voor de vriendenploeg al polo shirts laten bedrukken voor een geweldige prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.
Nu hebben we een bronzen trouwdag (12,5 jaar getrouwd) binnen onze vriendenploeg en hebben we een spandoek van 2 bij 3 meter besteld bij Drukwerk Concurrent. Wederom is de prijs/kwaliteit verhouding en de snelle levering onovertroffen. Op zondagavond besteld en donderdag al in huis en het spandoek ziet er echt waanzinnig mooi uit.
Daarnaast ook erg goed verpakt voor transport.
Mocht ik weer drukwerk hebben dan wordt het 100% zeker weer bij DrukwerkConcurrent.nl, mijn complimenten.

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

We beginnen bijna te blozen van deze mooie woorden.... Dit is de reden dat we ons elke dag keihard inzetten om onze klanten te verrassen met mooie drukwerkproducten. We gaan deze mooie review zeker met onze klanten delen. Heel erg bedankt voor de bestellingen en we hopen jullie snel weer te kunnen helpen.

Hartelijke groeten,

Goede service.

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Top! Bedankt voor het compliment.
En uiteraard dank voor de bestelling, tot de volgende keer!

Goed

Goed, en precies volgens afspraak.

21 oktober 2020

Hallo Adrie,

Goed om te lezen dat je tevreden bent en alles volgens afspraak is verlopen. We gaan altijd voor het beste resultaat dus laat ons vooral weten wat we zouden moeten doen om 5-sterren te krijgen. Want we willen dan onze klanten 100% tevreden zijn!

Hi Wouter,

Fijn om te lezen dat alles in orde was en dat je ook goed geholpen bent. Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot snel!

Groeten,

Goede drukkerij

21 oktober 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Bedankt voor de positieve reactie. En uiteraard hartelijk dank voor de bestelling. Tot de volgende keer!