DrukwerkConcurrent.nl Reviews

1.323
TrustScore 3 uit 5

3,0

Toch in deze moderne tijd te gek voor woorden, dat als je tegelijk in 1 order verschillende artikelen besteld, blijkbaar alle artikelen apart verzonden worden, zodat ze voor elk artikel opnieuw verzen... Toon meer

Tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Ik vind wel dat het verschil tussen de proefdruk en het resultaat een flink verschil is.. minder scherp dan gehoopt.

Twee buitenborden besteld met 2 x 2 verschillende posters. De borden heel snel en zeer secuur verpakt geleverd gekregen. Met.. één set posters. Na telefonisch contact werd er meteen toegezegd de tw... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

De kracht van DrukwerkConcurrent is dat wij veel meer zijn dan alleen een online drukker. Wij willen onze relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Door in mogelijkheden te denken, kunnen we veel van je wensen waar maken. Ook als het even niet haalbaar lijkt, verzinnen we graag een oplossing. Ons team bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers, die graag helpen bij het samenstellen van je persoonlijke drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk blijft het niet! Wij bieden een totaalpakket; van het ontwerpen en drukken tot het verspreiden van je drukwerk. Ook het ontwerpen van je drukwerk of zelfs complete huisstijl kan je gerust aan ons overlaten. Bij ons ben je gegarandeerd tevreden; wij bieden niet voor niks een 100% tevredenheidsgarantie! Nieuwsgierig geworden?

Gemiddeld

Een review schrijven

altijd super

8 september 2020

Hi Dave,

Altijd super, dat klinkt ons dan weer super in de oren.
Bedankt weer voor de bestelling en tot de volgende keer.

Erg klantvriendelijk

Perfecte hulp; er wordt met je mee gedacht over ontwerp en te kiezen materiaal. Ook zeer vlot reactie bij evt vragen. Mooi materiaal.

3 september 2020

Hallo Pauline.,

Hartelijk dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je onze persoonlijke service als prettig hebt ervaren. Juist dit is onze toegevoegde waarde en dan is het altijd fijn als dit gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer!

Perfecte service en levering

Perfecte service en levering. De mensen denken uit zichzelf met je mee, hebben echt aandacht voor je wensen.Klasse bedrijf!

3 september 2020

Beste Hendrik,

Meedenken doen we graag en dat is ook onze meerwaarde. Fijn om te zien dat je onze persoonlijke service kunt waarderen. Hartelijk dank voor de leuke klus die we voor je mochten uitvoeren en tot de volgende keer.

Vakmanschap v.w.b

Vakmanschap v.w.b. de opdracht voor een huisnummer plaat.
Geef een paar aanwijzingen en het komt prima voor elkaar.

1 september 2020

Beste Teun,

Allereerst hopen we dat het huisnummerbord een mooie plek heeft gekregen. Goed om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en je helemaal tevreden bent. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Team DrukwerkConcurrent

Het was gewoon helemaal goed.

Het was gewoon helemaal goed.
Een paar e-mails en het is voor elkaar, precies wat ik wilde.

1 september 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Kijk, dit lezen we graag! Korte lijnen en uiteindelijk het perfecte product leveren. Daar doen we het voor! Hartelijk dank voor de opdracht en tot de volgende keer!

Super snelle levering

Super snelle levering, goed kwaliteit en erg behulpzaam.

30 augustus 2020

Hi Melanie,

Wat mooi om te zien dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We doen altijd ons best de bestelling zo snel mogelijk uit te leveren tegen de beste kwaliteit. Behulpzaam zijn is één van de belangrijkste peilers binnen DrukwerkConcurrent. Top op te zien dat je dat ook zo ervaren hebt. Tot de volgende keer!

Klasse leverancier!

En weer bewijst drukwerkconcurrent hun klasse, geen fratsen korte lijnen heldere communicatie en snel leveren. Tegen een scherpe prijs!

30 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Kijk voor dit soort reviews doen we elke dag ons best. Bedankt voor de enorme waardering! Heel erg bedankt voor je bestelling. En de volgende keer staan we weer (zonder fratsen) voor je klaar.

Team DrukwerkConcurrent

Fijne communicatie en perfecte…

Fijne communicatie en perfecte kwaliteit. Eindelijk een bedrijf die het snapt hoe het moet werken.

27 augustus 2020

Hallo Dennis,

We beginnen er bijna van de blozen... Bedankt voor de complimenten. Maar voor ons is dit echt niet bijzonder. We doen gewoon ons werk en we zijn van mening dat dat altijd goed moet zijn. Bedankt voor de bestelling en tot de volgende keer.

Team DrukwerkConcurrent

snelle reactie op het verdwijnen van…

snelle reactie op het verdwijnen van bestelling bij post nl

21 augustus 2020

Hallo Monique,

Fijn dat je tevreden bent ondanks dat het pakket zoekgeraakt is, Juist op momenten dat er iets misgaat willen we er voor onze klanten zijn. We proberen dat zo snel als mogelijk het pakket te traceren of regelen een herdruk. Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer.

Team DrukwerkConcurrent

Jullie hebben een leuk ontwerp gemaakt…

Jullie hebben een leuk ontwerp gemaakt voor een flyer, tot nog toe alleen maar positieve reacties gehad! Betaalbaar en naar mijn wensen. En ik ben echt klantgericht behandeld, niet onder druk gezet.

18 augustus 2020

Hallo Willy,

Top om te lezen dat we je van A t/m Z hebben kunnen helpen, zowel met het ontwerp en het drukken. Bedankt voor deze leuke klus en tot de volgende keer.

Vriendelijke groet,

Betrokken medewerkers

Betrokken medewerkers die prachtig drukwerk leveren tegen een goede prijs kwaliteit verhouding!!
top bedrijf

15 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Hallo Bert. Dank voor de complimenten. We vinden het super belangrijk dat we naast concurrerende prijzen ook persoonlijke service kunnen verlenen. Goed te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Team DrukwerkConcurrent

Twee buitenborden besteld met 2 x 2…

Na telefonisch contact werd er meteen toegezegd de tweede set te versturen (men wist er al van). Deze enkele dagen later ontvangen in twee dozen....
Zonde van de verpakking, zonde voor de extra porto en tijd.
Kwaliteit en service wederom uitstekend!

14 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

We vinden het heel vervelend dat we de opdracht niet in één keer correct hebben kunnen uitvoeren. Uiteraard wel blij om te lezen dat je tevreden bent met hoe we het opgelost hebben. Dat vinden we ook super belangrijk. Juist op het moment dat er iets mis gaat moet je altijd je uiterste best doen om het op te lossen.

Bedankt voor de positieve review en hopelijk tot snel!

Team Drukwerkoncurrent

Ik ben zeer tevreden over de wijze…

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop onze bestelling in gang is gezet. Daar ik moeite had de bestelling via internet te doen, mocht het ook via email en dat is zeker klantvriendelijk. De vlaggen zijn binnen en ik zie het factuur binnenkort wel in mijn mail verschijnen.
Gr Monica Blom

13 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Hi Monica. Wat een leuke review! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Onze klanten kunnen altijd bestellen zoals zij het zelf het prettigst vinden. Uiteraard via onze website, maar via de mail is ook geen enkel probleem. We hopen je dan ook weer snel te mogen begroeten voor een volgende bestelling.

Perfecte en snelle service

12 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Kijk! Daar doen we het voor! Perfecte service is voor ons super belangrijk en fijn te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Tot de volgende keer!

Vriendelijke groet,

Camping vlaggetjes

Het produkt, de vlag van 20x30 is prima. De uitleg op de site over de afwerking wat betreft bevestiging kan beter/duidelijker.

De verzending per pakket vind ik overdreven. Had ook in een envelop gepast

12 augustus 2020

Antwoord van DrukwerkConcurrent.nl

Hi Rolf. Dank voor je feedback, we zullen dit uiteraard intern meenemen om te kijken hoe we de informatievoorziening kunnen verbeteren. Onze nieuwe website die momenteel ontwikkeld wordt zal daar zeker aan bij gaan dragen. We kiezen voor verzending per pakket, omdat we vlaggen liever niet teveel en te scherp willen vouwen. We willen immers de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijzen. Tot de volgende keer!

gewoon

gewoon: 100 % tevreden

11 augustus 2020

Hallo Jet,

Top! Dan zijn wij ook weer 100% tevreden!!
Tot de volgende keer!

Team DrukwerkConcurrent

Uiteindelijk toch goed gekomen.

Communicatie tussen de professionals van drukwerkconcurrent en mij is een beetje lastig. Ik ontwerp met powerpoint en de pdf die ik daarvan maken kan is niet geweldig. Veel gedoe over wel of niet witte randen. Het blijkt dat ik dingen als vanzelfsprekend aanneem terwijl er in werkelijkheid zo veel manieren zijn.
Ik ben heel blij met het resultaat. Dat is nu het belangrijkste.

10 augustus 2020

Hallo Wil,

Drukwerk lijkt heel simpel, maar is soms best een complex product. De basis van de bestanden moet goed zijn, anders is het eindresultaat niet van de juiste kwaliteit. Op onze website vind je uitgebreide omschrijvingen waar aan het bestand moet voldoen. Maar uiteraard helpen we je graag persoonlijk. Samen komen we er wel uit. In ieder geval bedankt voor de bestelling!

Gewoon goed!!

7 augustus 2020

Hi Jurrian,

Gewoon bedankt!!

Team DrukwerkConcurrent

Prima advies en snel en keurig…

Prima advies en snel en keurig afgewerkt en geleverd.

5 augustus 2020

Hallo Rini,

Bedankt voor de positieve woorden. Bedankt voor de bestelling en wellicht tot een volgende keer.

Super service

Super service. Ik had dinsdag gebeld of er een mogelijkheid was om 1 sticker te drukken met de achterhoekse vlag voor op het ADR bord van mijn man’s vrachtwagen en dat was geen probleem. Zaterdag in de bus en week later zit hij erop. Top service

29 juli 2020

Hi Chantal,

Fijn dat zowel jij als je man blij zijn met de sticker. Weer een trotse Achterhoeker die rondrijdt met een mooie vlag op zijn vrachtwagen. Goed te lezen dat je onze service als zeer prettig hebt ervaren. Bedankt voor je bestelling.