Duelunds planteskole Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg er desværre meget skuffet over den service, jeg har modtaget. Ved leveringen var planterne pakket uforsvarligt og lå rodet sammen i kassen. Flere planter var knækkede, og størstedelen var meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet ved Duelund 4-5 gange og endnu engang har de vist sig at være enormt pålidelige. Har modtaget et sundt og flot frugttræ, hvor kvaliteten er særlig synlig ved både stamme-omkreds og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestillet dværgblommetræ victoria og dværgÆbletræ elstar. Begge fine træer, gode rødder. Har sålangt overlevet vinter 2025/2026. Må se hvis der kommer frugt i 2026. Ikke noget at anmærke i bestilling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse at handle hos Duelunds Planteskole-god kommunikation og dejligt at få ejerne selv i røret når man ringer dem op Vores planter var gode og sunde ved levering så de bedste anbef... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte et figentræ som de ikke kunne levere

Jeg bestilte et figentræ den 17. oktober 2025. Den 22. oktober får jeg så en mail om at de ikke kan levere træet før til foråret. Da det skulle have været en fødselsdagsgave, går der for lang tid inden jeg får besked. Det må de da have vidst med det samme jeg afgiver ordren, eller endnu bedre så skrive det i webshoppen.

17 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gamle frø og dårlig service.

Gamle frø og dårlig service.
Modtog ordrebekræftelse på græsfrø den 11/9- 2025. Jeg havde betalt fuld pris, men opdagede efter såning af 4 km2, at holdbarhedsdatoen er 30/9.2025.
Ved henvendelse til planteskolen var svaret, at det var da ok, da datoen ikke var udløbet ved modtagelsen! Dvs. ca. 2 uger inden udløb af holdbarhedsdato.
Vedkommende kunne tilbyde, at kontakte Turfline, som så kan ringe til mig og fortælle at græsfrø ikke bliver for gamle. Han gav udtryk for, at det var urimeligt, at jeg ringer og påtaler, at de har sendt frø med meget kort holdbarhedsdato.
Det synes jeg er dårlig service. Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma

8 oktober 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik to søjlepære træer leveret på den…

Fik to søjlepære træer leveret på den forkerte adresse. Til trods tlf.kontakt med planteskolen, for at gøre opmærksom på dette, inden afsendelse fra planteskolen. Dernæst var begge potter med træerne knastørre ved leveringen. Selvom de kom i en spand vand ville de ikke suge væde, det prellede ganske enkelt af. Ved Plantningen kunne vi konstatere at begge træer var skadet på barken og der var sorte spore i hullerne som var ved at danne skorper. Det drejer sig ikke om et enkelt hul, men at træerne er spættet med disse. Ved søgning på div. havehjemmesider kunne vi erfare at det drejede sig om barksygdom. Ved bestillingen fik jeg at vide at det var flotte træer. Det mener jeg ikke at de er når de er syge - Duelunds Planteskole mener dog at der ikke er noget i vejen og henviser til deres grogaranti - da træerne er blevet sprøjtet i sommers. ( Så må de da vide at det er syge træer de levere) Og hvad med smitte spredningen til havens andre træer og buske.
For at afhjælpe disse ting lovede Duelunds Planteskole at finde ud af hvilke mængder af ferro - og magnesium sulfater vi skulle bruge samt at skaffe dem til mig. Efter to henvendelser, har jeg så modtaget en mail hvori de henviser til deres behandling og grogaranti.

10 september 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er skuffet over min kvæde

Jeg er skuffet over min kvæde som har grenene helt drejet ind i hinanden som om den har måttet vokse længe med det snærende net omkring og den er også halvvissen ! Hvis et træ skal stå længe så skal det pakkes ud - det er besværligt men nødvendigt

20 september 2025