Dybendal Flytteforretning ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De holdt mig i hånden hele vejen — og så gik det stærkt! Hvis du drømmer om en flytning uden gråhår og kaos, så stop med at lede: Dybendal Flytteforretning ApS er svaret. Fra vi løftede røret for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Dybendal!! Flytning fra hus til lejlighed på 4 sal blev klaret med de sødeste mennesker, der både var hurtige og ikke mindst meget ærekære og forsigtige med vores ting. Al... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuizing en opslag
  2. Verhuizer
  3. Rederij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dybendal Flytteforretning er specialister i flytning for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi tilbyder flytterådgivning, lagerhotel mm.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et flyttefirma, der gør præcis, hvad de lover

De holdt mig i hånden hele vejen — og så gik det stærkt!
Fra vi løftede røret for at få et tilbud, til den sidste tomme kasse var ude af døren, gik der bare 21 dage — og det føltes som at blive kørt gennem en velsmurt maskine (på den gode måde). Casper kom ud dagen efter min opringning, besigtigede, gav en fair pris og en god portion rådgivning oven i. Allerede dagen efter stod kasser og pakkematerialer klar hjemme hos mig. Ingen ventetid, ingen undskyldninger.
Selve flyttedagen? Fire erfarne mænd og to biler, der arbejdede hurtigt, effektivt og løsningsorienteret. De vidste præcis, hvad de lavede, og der var styr på det hele.
Og det der lille ekstra, som virkelig gjorde forskellen: da jeg bad om at få de tomme kasser hentet, stod de der dagen efte så Vi ikke gik og snublede over papkasser i en lejlighed, hvor vi bare gerne ville falde på plads.
Både Casper og hele holdet fortjener stor ros. Rart, professionelt og med et smil hele vejen. Vi anbefaler dem varmt — og vælger dem uden tøven næste gang. 📦🚚

30 juni 2026

Udførte lorteopgave til UG

Vores andelsforening skulle have flyttet 3 gamle ovne (meget tunge og beskidte) fra et loftsrum på 5. sal og ned via en smal og stejl bagtrappe. Dybendal Flytteforetning påtog sig opgaven og udførte denne meget professionelt og med højt humør (3 andre firmaer ville ikke tage opgaven).

3 maart 2026

Ekstraordinær god service

Min flytning føles så ubesværet og ustressende med Dybendals hjælp: Jeg fik god rådgivning af Casper ift. selve flytningen og leveret flyttekasser, pakkepapir m.m. i god tid forinden. På selve flyttedagen var min eneste opgave at servere kaffe for de søde flyttemænd, som tømte hele mit hjem på overraskende kort tid. Alle kasser og møbler blev leveret og placeret helt uskadede på min nye adresse kort tid efter, og da kasserne var pakket ud et par dage senere, blev kasserne afhentet igen - med virkelig kort varsel.

Jeg kan på det varmeste anbefale Dybendal Flytteforretning :-)

2 februari 2026

Professionelle og pålidelige!

Flytning af en lejlighed fuld af rodet inventar gik perfekt. De er høflige i bookingen og de to mand der stod for flytningen af inventaret var top kyndige og havde remedierne i orden, og alt blev flyttet uden nogen transportskader overhovedet.

Ja, de er dyrere end andre, men det er fordi de er top professionelle, punktlige og deres prisoverslag holder (modsat billig-flyttefirmaerne som gang på gang på gang tager r0ven på dig.).

En klar anbefaling af Dybendal herfra!

9 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

UG med kryds og slange....

Alle aftaler overholdt til perfektion.
Alt flyttet fra hus til lejlighed på anden sal uden skrammer og uheld.
Søde, rare og yderst effektive flyttefolk med plads til smil og sjove bemærkninger undervejs.
Det kan sgu´ næppe gøre bedre, tak...!

20 mei 2025

Meget professionelt flyttefirma

Dybendal har netop flyttet for os (lejlighed til hus). Vi har flyttet en del gange med flyttefirma før; aldrig før har vi været så tilfredse som med Dybendal. Alt fra tilbudsgivning og levering af flyttekasser til flytning og generel ‘service’ var i en klasse for sig. Kan absolut anbefales.

21 januari 2025

Fantastisk oplevelse

Vi har brugt dem flere gange, der er styr på det og mandskabet tager bare hensyn til alt og er meget hjælpsom.
Aftalerne overholdes og det hele spiller, tak for det endnu en gang.

24 oktober 2024

Supergod oplevelse!

De flyttede for min kæreste og de var bare superflinke, hjælpsomme, effektive og andet godt. Dem kan jeg klart anbefale - og ville selv vælge dem næste gang, hvis muligt.

12 september 2024

Dejlig oplevelse.

Virkelig effektiv flytning uden bøvl. Vi var helt klart i trygge hænder. Andre, vi har anbefalet Dybendal til, har haft samme oplevelse.

19 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med Dybendal!

Fantastisk oplevelse med Dybendal!!
Flytning fra hus til lejlighed på 4 sal blev klaret med de sødeste mennesker, der både var hurtige og ikke mindst meget ærekære og forsigtige med vores ting. Alt blev pakket fint ind og det meste blev løftet ind af vinduer med lift. Alle møbler blev sat helt på plads og kasser fordelt præcist som vi ønskede !!
Stort bord der ikke kunne bæres op i opgangen blev på fineste vis hejst op med special udstyr og igen med stor respekt passet rigtig godt på !!
Kan på det varmeste anbefale Dybendal til alle - forventningerne blev mere end indfriet

26 mei 2021

Fremragende flytning

Har benyttet Dybendal til privat flytning, det var ganske enkelt en perfekt oplevelse, havde nogle ting der skulle afmonteres i min gamle bolig som jeg ikke var obs på men det klarede den mand de havde sendt snildt. Topservice ud over det normale hvad man kan forvente. Varmeste anbefalinger her fra.

16 maart 2021

De bedste

Alt var bare super godt med Dybendal. Fra første kontakt, til vurdering, til aflevering af kasser og selve flyttedagen, vi var så dybt imponerede. Flyttedagen bød på noget af det dårligste vejr i længere tid, men intet problem for Dybendal. De håndterede det bare med smil og og jokes! De hjalp endda med indretning! 5 stjerner er ikke nok.

23 februari 2021

Profesionelle og virkelige rare

Vi skulle flytte vores far i ældrebolig. De drenge der kom ud, var friske, hjælpsomme og meget serviceminded - kæmpe lettelse for os, at de tog sig af flytningen. Profesionelle og havde virkelig godt styr på tingene.
Kan anbefale Dybendal til jeres næste flytning.

13 november 2020

Skal du flytte

Skal du flytte - så vælg Dybendal. Professionel service - kommer ud og kigger, vurderer antal flyttekasser mv. Og så det vigtige, de passer rigtig godt på dine ting under flytningen, pakker ind, støder ikke imod og hjælper gerne med at få placeret møbler korrekt.

17 maart 2020

Til Dybendal

Til Dybendal
Tak for en fantastisk flytning
I møder op og kigger på hvad i skal flytte og intet var umuligt
Dagen for flytning kommer der 2 super flyttefolk inden jeg kørte til den nye adresse var i færdig med at bære ned og da i ramte den nye lejlighed gik der ikke lang tid før alt var oppe selv et bord som skulle på 9 sal ad trappen
Tak fordi i gjorde det så let
Tak
Brian B Rasmussen

22 september 2019

Bedste flyttefirma!

Dette flyttefirma gik langt ud over vores forventninger. De to flyttefolk der kom var SÅ profesionelle, rare og hurtige! De var utrolig dygtige og effektive samtidig med at de var forsigtige med vores ting. Vores flytning kunne ikke være gået bedre. 6 stjerner herfra!

4 januari 2019

Is dit jouw bedrijf?