Na mijn vorige review werd mij beloofd dat onze problemen zouden worden opgelost. Er volgde wat mailtjes heen en weer, er werden dingen uitgezocht, en wat opgelost leek te zijn was het toch niet. N... Toon meer
Vanaf het moment van ons intakegesprek met Solandra van Dyflexis, hebben wij, The Wine Factory Curacao en Bonaire, ons direct op ons gemak gevoeld. We werden verwend met een koninklijke behandeling... Toon meer
Heel fijn en goed geholpen omtrent de implementatie van Dyflexis. Adhv een vragenlijst en online besprekingen wordt het programma voor je ingericht. Je volgt een elearning en hebt daarna ook weer onli... Toon meer
Dyflexis is een 'easy to use' rooster systeem dat de gebruiker op veel manieren helpt om de juiste roosters te maken. Wij zijn bij de implementatie geholpen door Danil Borisov die ons in enkele sess... Toon meer
Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning en urenregistratie. Duizenden grote, middelgrote en kleine bedrijven in productie & warehousing, retail, recreatie, horeca en zorg & welzijn gebruiken dagelijks onze software. Sterker nog: de kans dat u de afgelopen maand niet met een klant van ons in aanraking bent geweest is erg klein. Het is onze missie om onze klanten zo veel mogelijk tijd te laten besparen op hun personeelsplanning en urenregistratie. Om dat te bereiken verbeteren we elke dag onze software. Niet alleen voor nieuwe klanten, maar juist ook alle bestaande klanten worden meegenomen in alle updates en krijgen gratis support als ze dat nodig hebben.
Gratis Support
De software is zo gebruiksvriendelijk dat wij graag Gratis Support bieden!
Saturnusstraat 14, 2516 AH, Den Haag, Nederland
- +31 (0)880 111 555
- info@dyflexis.com
- www.dyflexis.com
Een fijne app alleen er is geen donker…
Een fijne app alleen er is geen donker modus voeg dit toe!!!!!
Dyflexis met vaste werkschema's
De software is in de basis prima opgezet en voor organisaties met onregelmatige werkschema's kan het echt een uitkomst zijn.
Voor organisaties met vaste werktijden en uren zijn er nog de nodige verbeteringen haalbaar. Helaas is de reactie van support op verbetervoorstellen erg kortaf en niet bevestigend dat de issues opgelost gaan worden.
Een slim systeem voor urenregistratie…
Een slim systeem voor urenregistratie dat overzicht geeft en kosten bespaart. Alles werkt duidelijk en prettig. Daarnaast een fijn team en goed geholpen door Pim van Vuuren.
Gebruiksvriendelijk, fijne samenwerking
Dyflexis is super gebruiksvriendelijk. Mijn contactpersoon was heel fijn om mee samen te werken!
Snel, concreet en vriendelijk.
Snelle reactie, goed luisteren naar wensen van klant, regelmatig contactmomenten, concrete voorstellen. Vriendelijk, ook als iets lastig wordt / is.
Mooi systeem en Super effectief project
Super effectief en efficient project gedraaid om Dyflexis binnen onze organisatie voor 4 vestingen in Europa uit te rollen. Bijzonder dank aan Angeliki (Consultant) zonder haar support en ondersteuning tijdens inrichting en Go-Live dit niet was gelukt.
Fijne samenwerking en mooi systeem
Het is een prettig systeem wat een hele hoop werk uit handen neemt. Fijne begeleiding vanuit Dyflexis vanuit Pim. Hij legt de dingen goed uit en is goed bereikbaar, wat ook heel prettig werkt.
Persoonlijke aandacht voor de wensen…
Persoonlijke aandacht voor de wensen van ons bedrijf. Goed benaderbaar en duidelijke uitleg. Zowel de E-learning, de workshop en de vragenuren (online ).
Snel, klantvriendelijk, efficiënt én een goedkope implementatie!
Dyflexis toont aan dat het ook mogelijk is om nieuwe software op een snelle, goede en zeer klantvriendelijk manier te implementeren.
De software werkt écht goed. Het e-learning tool zorgt dat je zonder dure consultancy snel aan de slag kunt met de software, en is tegelijk een handige gebruiksaanwijzing om er later nog eens bij te pakken. Dat gecombineerd met een prettige, servicegerichte consultant levert een uitstekende start op met het pakket!
Geen toegang als eigenaar
Als eigenaar heb ik helaas geen toegang kunnen krijgen tot mijn eigen systeem. Tijdens de implementatie heb ik expliciet aangegeven dat ik graag toegang wilde hebben, inclusief een beheerdersrol. Dit bleek niet mogelijk, omdat men aangaf dat dit zou betekenen dat iedereen dergelijke toegang zou moeten krijgen.
Vervolgens werd voorgesteld dit via een formulier op te lossen, maar daarbij werd ook nog gevraagd om aanvullende documenten zoals een recent KvK-uittreksel en een UBO-verklaring. Dit ervaar ik als bijzonder omslachtig en niet klantvriendelijk.
Dan hebben jullie toch verkeerd geimplemteerd?
Het is de bedoeling dat de eigenaren en managers toegang krijgen tot het systeem. Dit is niet conform afspraak gebeurd!

Antwoord van Dyflexis
Duidelijke uitleg en goed bereikbaar.
Fijne samenwerking en mooi systeem!
Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers van Dyflexis. Ze dachten goed mee met ons in het proces en hielpen ons hier bij. Dit was erg fijn, want wij waren helemaal nieuw hierin.
De onboarding dag was zeer geslaagd. Het was wat een lange dag, maar we werden goed begeleid. Sfeer op kantoor was ook erg gezellig. Medewerkers waren erg vriendelijk en open, wat zorgt voor leuke gesprekken en makkelijker leren.
Wat wij ook erg fijn vonden is dat Dyflexis meerdere malen contact met ons heeft opgenomen toen we in de proefperiode zaten, om even door te nemen hoe het nu gaat en of er nog iets is wat ze voor ons konden doen.
We werken er nu bijna 2 maanden mee en we kunnen niet meer zonder. Zeker moesten we even wennen en leren, maar al met al lukt het ons nu aardig. Roosteren gaat veel gemakkelijker en sneller, de urenregistratie is super en makkelijk in gebruik. Ook vinden wij het erg fijn dat medewerkers zelf hun beschikbaarheid/verlof er in kunnen zetten en wij dat kunnen goed-/afkeuren. Dit scheelt erg wat tijd in vergelijking met hoe wij dit vroeger deden. Ik denk dat er in de toekomst steeds meer functies uitgebreid worden, zodat iedereen het kan gebruiken en sommige dingen nog makkelijker gaan. Zoals bijvoorbeeld het rooster van Dyflexis in je eigen agenda app weergeven (andersom is wel al mogelijk). Dit is iets wat wij van veel collega's te horen krijgen wat ze erg jammer vinden.
Al met al was het super, en zouden wij Dyflexis zeker aanraden bij andere bedrijven.
Zeer goede dienstverlening en een fijn product
Wij zijn erg tevreden met het persoonlijke implementatieproces en de functionaliteiten van de tool!
hele fijne implementatie gehad
hele fijne implementatie gehad. heel fijn programma. goeie gebruiksvriendelijk app
vernieuwing
Goeie begeleiding in het hele proces! Het geeft veel meer overzicht dan onze vorige methode!
Goed en professioneel opgepakt
Goed en professioneel opgepakt. Snelle (re)acties bij vragen en onduidelijkheden en we zijn goed begeleid door Ayla die ook goed meedenkt! Het is een fijne tool die ons helpt de planningen en urenregistratie efficiënter en duidelijk op te zetten. We zijn tevreden!