1. Elektronicawinkel

E-readerweb.nl is een gespecialiseerde webwinkel voor E-readers en tablets. Door de jaren heen hebben wij ons toegelegd op e-readers en tablets van Onyx BOOX, een van de pioniers op het gebied van E-Ink-apparaten in de wereldwijde markt. Wij leveren direct uit voorraad, waardoor bestellingen zeer snel worden verzonden. In de meeste gevallen wordt je bestelling de volgende werkdag bezorgd. Wij verzenden voornamelijk via PostNL Pakketten, maar afhankelijk van de situatie ook via DHL, GLS of andere vervoerders. Onze kernwaarden Wij staan voor: ✔ Hoogwaardige producten van betrouwbare merken ✔ Snelle en betrouwbare levering ✔ Uitstekende service en ondersteuning Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan accessoires voor e-readers en tablets, zoals luxury cases, screenprotectors, SD-geheugenkaarten, leeslampjes en USB-adapters. E-readerweb.nl is officieel importeur van Onyx BOOX e-readers en tablets. Afhalen & Betalen Wij hebben geen fysieke winkel, maar verzending is wereldwijd mogelijk. Afhalen kan op afspraak. Voor een veilige en gemakkelijke betaling ondersteunen wij de meest gangbare betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcard, PayPal en bankoverschrijving. Contante betaling is ook mogelijk. Over E-readerweb.nl E-readerweb.nl is onderdeel van E-mediaweb.nl B.V., een ervaren en ambitieuze speler op de e-commerce markt sinds 2009.

3,5

Gemiddeld

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verschikkelijke verkoper

Onxy Boox Air 3 gekocht via bol.com bij e-mediaweb, een 'tweedekansje'. Het scherm ondervindt een door de fabrikant bevestigd en gekend probleem - vermoedelijk door de vorige gebruiker toegebracht. De verkoper respecteert noch de wet, nog jou als klant; in zijn e-mails verdraait hij de consumentenwet en probeert de schuld naar je af te schuiven - terwijl hij in diezelfde beweging nog eens geld uit je probeert te slaan. Koop je Onxy Boox producten bij een andere verkoper!

18 augustus 2025
Logo E Readerweb

Antwoord van E Readerweb

Dank voor uw review.

Wij vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd en herkennen ons niet in de geschetste situatie. Wij hebben uw case er opnieuw bij gepakt en kunnen bevestigen dat wij u juist uitgebreid en volgens de geldende richtlijnen hebben geholpen.

Wij hebben u een kosteloze en passende oplossing aangeboden, namelijk vervanging van het scherm via de fabrikant. Dit is in lijn met zowel de garantievoorwaarden als de geldende consumentenwetgeving. Helaas heeft u ervoor gekozen hier geen gebruik van te maken.

Daarnaast is deze situatie ook besproken met zowel de fabrikant als bol.com. Beide partijen hebben bevestigd dat de voorgestelde oplossing correct en passend is.

Wij staan uiteraard nog steeds open om u verder te helpen en de geboden oplossing alsnog uit te voeren. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met onze klantenservice of via bol.com.

e-readerweb

Snelle servce

Ik had eerst een paar vragen over een ereader en die weren snel en netjes per email. Ik had een boox palma wit besteld alleen ik had niet gezien dat deze in back order stond. Ik kreeg gelijk een email dat ik kon kiezen voor een zware of wachten op de witte. Ik wilde wachten op de witte deze.zpu over een paar dagen binnen komen. Een paar dagen later inderdaad de ereader al binnen. Vind de communicatie erg goed en netjes. Ben zeer tevreden.

15 augustus 2025

Opa Paul vertelt:

Opa Paul vertelt:
Vroeger, heel vroeger, als je iets nodig had of eens wilde kijken of er nog nieuwe ontwikkelingen waren rond je interesses, ging je naar een winkel in “de stad”. Als je de deur binnenging klonk er een belletje en dan kwam er al snel iemand, die blij was iemand te verwelkomen, trots als hij was op zijn fijne zaak. Vaak kon je met die persoon honderduit praten over de koopwaar, je werk, je hobby, het weer… Echt contact zeg maar. Dat ziet er tegenwoordig jammer genoeg vaak heel anders uit, maar soms, heel soms, winkelend op het Web land je op een webshopsite waar je het gevoel hebt, dat dat belletje gaat en je iemand ontmoet die van zijn winkel houdt en zijn klanten daar verwelkomt en als het gezellig wordt honderduit kan praten en waar je altijd een stukje vrolijker weer weg gaat.
Bedankt Lex, tot de volgende keer, tingeltingel….

14 mei 2025

Goede opvolging na vertraging

Stylus van Boox notepad kapot, in eerste instantie direct opvolging per email met aangeboden opties ter vervanging, vervolgens stilte en moeite contact te krijgen. Toch uiteindelijk contact verkregen en nette afhandeling tot nu toe.

6 mei 2025

Factuur niet correct!

Er wordt een factuur voorgesteld waarbij de BTW zal afgehandeld worden via hun maar daar slagen ze niet in.
Voor België zou ik voorstellen om een Belgisch verkoop punt te zoeken of eventueel een goede concurrent zoals reMarkable.

23 december 2024
Logo E Readerweb

Antwoord van E Readerweb

Beste Erwin,

Bedankt voor je bestelling en je feedback. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent en willen graag verduidelijken wat er is gebeurd.

Je hebt bij ons een bestelling geplaatst zonder BTW, omdat je aangaf intracommunautair te willen aankopen. Echter, je BTW-nummer stond niet geregistreerd in het VIES-systeem, wat een vereiste is voor een BTW-vrije levering binnen de EU. Dit is geen fout van onze kant, maar een Europese regelgeving waar wij ons aan moeten houden.

Zodra we dit ontdekten, hebben we je per e-mail op de hoogte gebracht en uitgelegd dat we wettelijk verplicht zijn om BTW in rekening te brengen. Inmiddels heb je de BTW alsnog betaald, waarvoor dank.

We doen er alles aan om transparant te zijn en onze klanten correct te informeren. We betreuren het dan ook dat deze situatie heeft geleid tot een negatieve beoordeling, terwijl we correct volgens de wetgeving hebben gehandeld en je ook volledig op de hoogte hebben gebracht.

Voor toekomstige bestellingen adviseren we klanten om vooraf te controleren of hun BTW-nummer correct geregistreerd staat in het VIES-systeem om onduidelijkheden te voorkomen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Zeer goede service

Zeer goede service. Ik moest een product retour sturen en dit is netjes opgepakt. Goed contact/ duidelijke communicatie.

12 december 2024

Heb een onlangs een boox note air3c…

Heb een onlangs een boox note air3c gekocht via deze site. Na eerst alles over dit apperaat te hebben uitgezocht en vervolgens te hebben gekeken waar ik hem het beste kon aanschaffen, kwam ik dus uit op deze site. Naast het feit dat er bij deze website een gratis hoes en gratis extra stylus pen nibs werden gegeven, was de levertijd snel en goed en de service uitstekend. Miste nl nog een extra bestelling en binnen een dag werd dat naar mij opgestuurd. Heel fijn begeleid met een vriendelijke mail. Op de site staan ook goede reviews van hun producten en goede instructies over hoe je het beste uit de verkochte apperaten kan halen. Dus goedkoper, vriendelijk, en snel. Wat wil je nog meer.

12 juli 2024

Boox note air3

Ik heb afgelopen week een nieuwe Boox note air 3 gekocht tegen een heel scherpe prijs met gratis magnetische hoes en bijbehorende styles nibs. Woensdag besteld en op Donderdag via PostNL netjes op tijd gekregen in een stevige doos. Alles werkt en ik ben er blij mee. Bedankt e-raederweb voor de goede en snelle service!

29 februari 2024

Mooie producten en een prima service

Vorige week heb ik bij e-readerweb.nl een prachtige Onyx Boox Tab Ultra C Pro tablet gekocht.
Aanvankelijk had ik wat problemen met het draadloos verbinden van de tablet, die e-readerweb.nl me deskundig geholpen heeft om op te lossen.
Ook een omissie die ik gemaakt had in mijn oorspronkelijke bestelling hebben ze soepel hersteld.
Zowel de Onyx tablet als de winkel e-readerweb kan ik dan ook van harte aanbevelen!

9 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (30 reviews)