Easy2order.nl Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,0

Onlangs bestelde ik een 'super 800watt electric scooter'. Ik had gevraagd of ik met mijn 1m50 'lengte' wel met mijn voeten op de grond kon als ik op de step zat. Mij werd verteld dat onlangs een... Toon meer

Ik had een Konig Tripod fotostatief besteld en ontvangen. Echter het statief is te zwaar voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus het moest omgeruild worden. Hoewel op de website staat dat retourzen... Toon meer

Nadat ik mijn bestelling (cobra walkytalky) gedaan had, zou volgens easy2order deze binnen 24 uur worden verzonden. Echter 3 dagen later nog steeds niets in huis. Meerdere mails gestuurd waarop nie... Toon meer

1. Hifi-winkel
  2. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online Warenhuis voor de leukste producten, o.a.: Gadgets, Waveboards, Space Scooters, Steps en Elektronica. Maar ook voor boeken en Cd's moet je bij Easy2order zijn. Alles voor de beste prijs. A-merken en een breed assortiment. Een van de goedkoopste van Nederland met uitstekende service op het hoogste niveau!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

BETROUWBAAR

Ik ben altijd een beetje huiverig om via internet te bestellen, zeker van een bedrijf wat ik nog niet ken. Ditt bedrijf kende ik nog niet en ik heb toch een bestellng gedaan, in de hoop dat ik het product ook zou krijgen en ook binnen 5 dagen. Ik had niet wantrouwend hoeven zijn, want vanaf de bestelling werd ik meteen op de hoogte gehouden van de status van mijn betselling en de volgende dag kreeg ik het pakketje al. Ook de inhoud van het pakket was in prima staat en precies wat ik besteld had. GROTE complimenten aan Easy2order.nl! Een heel betrouwbaar bedrijf!

25 juni 2013

Wij bestelden een space scooter die uitverkocht bleek maar in de week van 17 juni weer uitgelevers zou kunnen worden. Onze verbazing was groot toen het pakket amper 12 uur na bestelling al bezorgd werd. Top!

22 juni 2013

Goede prijs, snel geleverd

Fijne webshop met de beste prijs voor het product dat ik zocht. Na 1 dag geleverd; wat wil je nog meer. Bedankt!

19 juni 2013

Foutloos

Het statief wat ik hier kocht was goedkoper dan op andere plekken, dus ik was een beetje bang voor de kwaliteit. Maar ik heb precies het goede product (verwachte kwaliteit) binnen gekregen, en was binnen 2 dagen binnen. Ik dacht een risico te nemen door een site te kiezen waar het product érg laag geprijst was, maar dat bleek uiteindelijk een goede keuze te zijn geweest.

18 juni 2013

Prima en betrouwbare leverancier, communicatie kan iets beter.

Prima leverancier, helaas waren de door mij bestelde artikelen slechts gedeeltelijk leverbaar, betaling gedaan via ideal, zeer snel het teveel betaalde terug geboekt gekregen.
De reactie op email mag wat sneller maar is acceptabel, artikelen op voorraad snel verstuurd en goed verpakt.
Jammer dat de voorraad status niet weer gegeven wordt op de site.
Maar ondanks deze kleine tekortkomingen een aanrader !

7 juni 2013

Aantrekkelijke prijzen, snelle bezorging!

Kende de site niet maar kwam er toevallig terecht omdat ik wat zocht. Vond het tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zondags besteld en woensdags bezorgd. Prima eerste ervaring wat mij betreft en zeker voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen. Ook makkelijk dat je achteraf kan betalen.

6 juni 2013

fantastische bestelling

We hebben bij jullie een spacescooter besteld op vrijdagochtend en zaterdagmiddag hadden we hem al in huis. We waren even bang omdat hij overal was uitverkocht of het allemaal wel goed zou gaan. Onnodig dus, we konden de bezorging op de voet volgen en alles ging volgens de berichtgeving. Bedankt voor de goede service.

Vriendelijke groeten Renate.

18 mei 2013