2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zijn gewoon notoire oplichters

Zijn gewoon notoire oplichters, komen steeds onder andere naam terug. Nu heb ik de indruk dat ze onder de naam budget tv box actief zijn. Oppassen , steeds hetzelfde, na een paar maanden werkt er niets meer.

2 februari 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, gewoon oplichting, meer niet! Honderden euro's uitgegeven aan kastjes, kaartjes en abonnement, even gewerkt en nu niets meer. Mensen hou je geld lekker in je zak of koop er iets leuks voor, maar niet dit.

11 september 2019

Niet mee in zee gaan

Niet mee in zee gaan! In eerste instantie lijkt het oké, dan alles op zwart en geen respons op mail enz.! Waardeloos.

26 augustus 2019

4 kastjes gekocht begin dit jaar

4 kastjes gekocht begin dit jaar. Het heeft even gewerkt en toen begonnen de problemen. Ticket aangemaakt, gemaild en als antwoord kreeg ik dat het aan de verbinding lag. Ben zelfs overgegaan naar andere provider maar de problemen bleven. Weer ticket aangemaakt, nu waren ze gehacked en alles deed het (even) weer. Zou compensatie krijgen, nooit gehad. Lag dus niet aan de verbinding. Zit nu alweer 2 weken zonder zenders en films. Inloggen lukt niet. Website is uit de lucht. OPLICHTERS!!

19 juli 2019

Na 2 maanden werkt het niet meer

Besteld, gekregen en het werkte.
Na 2 maanden niet meer.
Ticket aangemaakt en ze zeiden dat ze een storing hebben.
na meer dan een maand werkt het nog niet.

Ik denk dat ze zijn gestopt.

Dus zal niet meer kopen totdat er iemand met een review komt dat het goed werkt :D

24 juni 2019

Betaald en niets gekregen ook krijg je…

Betaald en niets gekregen ook krijg je geen respons op hun mail ook niet van gmail.

Bij Mollie ook aangegeven maar die kunnen niets doen. Zeggen ze maar het geld blijft op rekening staan.

Dus kijk uit voor easy2use

Zoals ik al zei naar onderzoek de grootste oplichters die er zijn. Hebben meerdere bedrijven gehad onder een kvk nummer:

Kwam te laat dit bericht tegen
Copyright © 2018 easy2use.tv. Alle rechten voorbehoudenCreative Media Content | KvK: 70091110 | Dr. Kuyperlaan 95, 5142TB, Waalwijk | |

20 juni 2019

Met oprechte dank voor de klantenservice en hulp.

Ondanks het feit dat ik weinig of geen idee hebt omtrent e.a ben ik op goede vriendelijke wijze en de deskundigheid van zaken door Easy2Use op weg geholpen met alles en heb alles kunnen installeren.
Heb met plezier van alles genoten en zal zeker bij overweging tot aanschaf nieuwe speler zeker er aan denken mijn huidige speler te vervangen door de mediaspeler van Easy2use speler. Toppie zoals ze zeggen wat "klantenservice" betreft en deskundigheid om alles luid en duidelijk ui te leggen aan a-technische personen zoals ondergetekende.

31 mei 2019

Easy2use komt belofte niet na

Easy2use houdt zich niet aan de…

Easy2use houdt zich niet aan de afspraken en beloftes die op de site staan. Mijn bestelde x96 werkt niet zoals het zou moeten, de hulp die ik (niet) kreeg met de instellingen waren niet voldoende dus heb ik binnen de wettelijke gestelde termijn een beroep gedaan op het retour sturen en restitutie van mijn aankoopbedrag. Ondanks dat deze belofte wordt gedaan op de site weigeren ze het. Niet kopen dus !!!

3 februari 2019
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken