easyCar Reviews 3.397

2,7

1. Autoverhuur

Launched in April 2000 by Stelios, easyCar is built around the same principles as all easyGroup brands - the promise of outstanding value for money. A leading international car rental broker with a worldwide network of more than 45,000 car hire locations in over 170 countries, easyCar provides an easy and hassle free car hire experience.

2,7

Slecht

3K reviews

NOOIT JE AUTO HIER BOEKEN

NOOIT JE AUTO HIER BOEKEN. Wij kregen in de ochtend te horen dat we vertraging zouden hebben bij onze avondvlucht. We boekten twee auto’s via Easycar en hebben dit tweemaal doorgegeven. Eenmaal aangekomen kregen we de ene auto zonder problemen mee. Bij de andere autoverhuur kregen we de auto niet mee omdat Easycar de reservering eruit had gegooid. We stonden daar als 3 vrouwen midden in de nacht en werden voor de keuze gesteld om 600 euro te betalen om de reservering te heropenen of voor 450 euro een nieuwe auto te boeken. Nu weigert Easycar de 450 euro terug te betalen. Oplichters zijn het!!

21 juli 2025

Dear Mieky,

I regret that you feel this way about our service.

We are deeply sorry to hear that you are unhappy with the outcome of your complaint case. Please be advised that our Post Rental Experts work in investigating your case in order to provide a fair and just outcome to all parties involved.
I would recommend you read through the email resolution provided which would explain the reason for this outcome. If you are still unhappy, you may reopen the case and provide further supporting documents to support your claim, otherwise we will be unable to move forward with the complaint.

Best Regards
Hala

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. Door vertraging die niet onze schuld was, heeft het lokale verhuurbedrijf de oorspronkelijke huurovereenkomst geannuleerd (terwijl easycar via whatsapp heeft aangegeven dat dit niet zou gebeuren!!). Om 1 uur ‘s nachts stonden we met drie vrouwen op een donker parkeerterrein en hadden we de ‘keuze’ om een nieuwe auto te huren of ander vervoer te regelen. Op de kleine luchthaven was geen taxi meer te krijgen, dus hebben wij uit noodzaak een nieuwe overeenkomst getekend. We hebben dus twee keer betaald voor een huurauto en krijgen nu geen geld terug, omdat easycar zich verschuilt achter het nieuw ondertekende huurcontract. Alles is buiten onze schuld om gebeurd, easycar heeft van tevoren aangegeven dat we de auto mee zouden kunnen nemen en weigert ons nu te compenseren. Wat een amateuristische bende! Nooit, maar dan ook nooit een auto huren via deze partij. Zodra er iets misgaat laten ze je in je hemd staan.

21 juli 2025

Dear Mieky,

I regret that you feel this way about our service.

Best Regards
Hala

In juli 2024 een ford focus automaat…

In juli 2024 een ford focus automaat proefrit gemaakt maar benzine was op dus zelf bijgetankt. Alleen een kort ritje kunnen maken door Breda, de snelwegen waren fles.
Auto alsnog gekocht maar er waren gelijk al problemen: Bij het naar huis rijden over de snelweg trilde de auto en maakte veel lawaai. De banden bleken oud en versleten te zijn. Op zich geen probleem want we wilden toch nieuwe banden dus naar de garage voor nieuwe banden. Toen de banden eraf werden gehaald bleken de remmen compleet versleten te zijn, dus nieuwe remblokken voor en achter. Inmiddels contact opgenomen met easy Cars voor schadevergoeding. Daar deed hij erg moeilijk over! Uiteindelijk, na een week of zes heb ik 100 euro teruggestort gekregen, maar er was nog meer aan de hand: Na een paar dagen wilden we het optrekken van de auto testen en toen kwam de melding dat de olietemperatuur te hoog was en bleek dat de koelvloeistof op was. Koelvloeistof bij een pompstation langs de snelweg bijgevuld en later bleken we regelmatig koelvloeistof te moeten bijvullen. Er blijkt ergens een scheurtje in een cilinder of de motor zelf te zitten. De reparatiekosten bedragen zo’n 4000 a 5000 euro! Verder heeft de auto vroeger nog schade gehad aan de achterkant want de bumper zit niet goed meer vast. Er is geen serviceboekje, onderhoudsrapport want het is een importauto uit Duitsland.
We hebben dus veel te veel betaald voor de auto en we zijn dus opgelicht!!

3 augustus 2024

Dear Rob,

Firstly, I would like to apologize for responding in English. I am sorry to hear you faced additional costs when processing a change to your booking.
We recommend to contact the car supplier or the travel insurance in order to seek for compensation.

Regards
Kholoud

Ik heb een Volvo xc60 gehuurd en bij…

Ik heb een Volvo xc60 gehuurd en bij aankomst is de auto er niet en proberen ze mij af te schepen met een ford of een cupra. Absoluut geen auto via deze site huren.

9 augustus 2024

Dear Henk,

I apologise for responding in English and regret that you feel this way about our service.

We are sorry to learn that you are unhappy with the services provided. Please note that we take this feedback seriously. However, I also would like to remind you we are not in a position to guarantee the car model we only guarantee the car category as we have mentioned on our website "Or Similar" in order to remind you will get similar to this car category since it depends on the supplier availability at this rental location.

Kindest Regards,
Mahmoud

Geen geld terug!

Geen geld terug!!
We hebben een auto geboekt in Engeland, maar bij aankomst (later door vertraging trein) was er niemand meer aanwezig (18.05 uur) en hadden we dus geen auto! Er was ook geen alternatief. Toen we de auto dus wilden annuleren kregen we verder geen respons. Zitten nog steeds op een reactie te wachten van Easycar, maar denk niet meer dat we nog een antwoord krijgen (inmiddels maand verder)
Erg gek vind ik dat als je bij reviews kijkt het verschil zo groot is tussen zeer slecht en zeer goed. Bij zeer goed zie je korte nietszeggende teksten en bij slechte een uitgebreide ervaring. ??!! zeer vreemd!!

12 augustus 2019

Zeer onbetrouwbare tussenpersoon

Zeer onbetrouwbare tussenpersoon. Geven niet door aan autoverhuurder dat je al verzekering hebt afgesloten waardoor je dubbele verzekering moet nemen. Al hun mailadressen of contactformulieren werken niet. Zelden zo' n slechte ervaring gehad met autohuur.

13 januari 2018

Achterstallig onderhoud verhalen op de klant.

€609,- hebben we moeten betalen voor een loshangende bescherm kap onder de motor een beschadigde band. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat niet veroorzaakt hebben maar kunnen het niet aantonen ondanks de talrijke foto's die we hebben gemaakt. Dat is natuurlijk makkelijk scoren voor de verhuurder. Slechte banden en ander achterstallig onderhoud waarvan het lastig is te bewijzen dat het er was kun je zo makkelijk verhalen op de huurder. De bewijslast ligt bij de klant en die is geen expert in het screenen van een voertuig op beschadigingen. Die kun je dus makkelijk laten betalen om een gebruikte band te vervangen door een nieuwe.

1 juli 2016

Foute info via easycar.

Auto gehuurd via easycar met full insurance kosten 95 euro
Bij de verhuurder moet eerst de full insurance via easycar gecancelled worden of een deposit van 1000 euro. De boodschap begrijpt iedereen wel, uiteindelijk kost de auto dus 180 euro.
Lijkt leuk in het begin maar je kan goedkoper bij een grote verhuurder huren, in mijn geval firefly verhuur dus niet, en easycar dus ook niet.
Leuke vakantie gehad maar over de autohuur had ik wel een opgelicht gevoel.

2 juni 2016
Toon reviews in alle talen. (3.397 reviews)