Update! Deze review vervangt mijn eerdere review. Inmiddels maakt ik gebruik van de 64-bits versie. Deze is veel eerder uitgekomen dan beloofd en via meekijken door de helpdeks netjes geïnstalleerd.... Toon meer
Ik werk al jaren met Easylon en ben zeer tevreden over de software. Alle wet en regelgeving zit in het systeem maar doordat je alle looncomponenten zelf kun vullen en per klant de brancheregelingen k... Toon meer
Easylon is op zich prima software waar veel mee kan. Het programma is "niet dichtgetimmerd" met allerlei verplichte handelingen en controle procedures. Een consekwentie (nadeel?) daarvan is dat je ge... Toon meer
Elsa is een prima pakket. Kan veel en vrij makkelijk in gebruik. De helpdesk van Easylon is geweldig! Sommige instellingen van het pakket zijn wat moeilijker te vinden, maar de helpdesk helpt je altij... Toon meer
Sinds 1997 biedt Easylon betaalbare salarisadministratie software voor het MKB. Onze professionele salarissoftware is modulair en daardoor geschikt voor elke branche. Easylon software is gebruiksvriendelijk en compleet. Niet voor niets raadt 97% van onze 1000+ klanten het u aan!
Diepenburchstraat 44, 3155 ZG, Maasland
Update!
Deze review vervangt mijn eerdere review. Inmiddels maakt ik gebruik van de 64-bits versie. Deze is veel eerder uitgekomen dan beloofd en via meekijken door de helpdeks netjes geïnstalleerd. Ook heeft de helpdesk nog even alle instellingen van de medewerkers in mijn geval maar 3 nagelopen. Ik doe zelf de lonen voor de pensioenen uit de holding. Dat gaat prima en is voordelige dan uitbesteden aan de accountant.

Antwoord van Easylon Loon & Salaris
Fijn en gebruiksvriendelijk, en zeker met de ondersteuning van de helpdesk maakt het tot een programma wat ik zeker aanraad.
ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen
Overzichtelijk salarispakket en goede support.
Handig en duidelijk salarispakket. Wanneer je er niet helemaal zelf uitkomt, staan de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam, gelijk klaar om e.e.a. op te lossen en eventueel de computer over te nemen om de wijzigingen zelf aan te brengen. Van Easylon kan ik zeggen dat dit al meerdere jaren perfect werkt, wat ik niet altijd van andere dingen of instanties kan zeggen. Ik wil in ieder geval geen ander salarispakket meer! Ga zo door!
Duidelijk en compact pakket. Zeer goede service en goed bereikbare helpdesk.
In sommige gevallen wijkt het antwoord af van de goedkeuring van de accountant, wat onduidelijkheid kan geven.
tevreden over de service die geboden wordt bij probleempjes die er eigenlijk niet zijn!
Al 15 jaar een zeer tevreden gebruiker van Easylon Loon & Salaris. De loonstrook kan geheel volgens eigen wensen met alle opties gemaakt worden, echt een aanrader.
Easylon is een kundig en zeer servicegericht bedrijf!
prettig en handzaam programma en adequate ondersteuning
Zeer gebruiksvriendelijk
Makkelijk kunnen corrigeren
Goede helpdesk
Tot nu toe is de service goed, ondanks dat we sinds kort gebruik maken van easylon Loon en Salaris.
easylon is makkelijk pakket krijgt het simpel onder de knie. Moet natuurlijk wel wennen aan nieuw pakket. Goede ondersteuning gehad via onze partner AF Salarisadvies
Zeer gebruiksvriendelijke software en serviceafdeling is zeer goed en vriendelijk.
Dit programma werk uitstekend en kan ik aan iedereen aanbevelen.
Helaas maken wij niet eens gebruik van alle mogelijkheden!!!
Uiteraard is het niet het meest uitgebreide programma, maar voor deze prijs is het echt prima.
Ook bij eventuele problemen en/of vragen wordt je uitstekend geholpen.
Zeer eenvoudig en intuïtief. En als er al eens iets is: helpdesk snel en deskundig
Prima salarispakket. Een pakket zonder veel toeters en bellen.