Bra pris och bra produkter har aldrig fått mina varor så snabbt, beställt på förmiddagen och fått dom dagen efter. Tummen upp för er.
Order ID: 31544 Snabb leverans med snabb service Köpte olika smaker för att mixa själv. Blev lite problem då en 118 ml flaska saknades. Gick direkt in och läste på Trustpilot och trodde jag bl... Toon meer
Såg bara dåliga recensioner jag läste här efter min beställning dock kom paketet snabbt och de la även in en extra produkt utan kostnad med ett litet fint meddelande :-) beställer gärna igen
Förjävla dålig service. Har gått 2 veckor sen jag beställde för nästan 300kr. Har ringt dit 3 gånger och då är telefonen "avstängd". Skickat 2 mail utan något svar. Till och med postnord har man ring... Toon meer
Tar inget leveransansvar
Köpte en glasbägare som kom fram krossad.
Eciggs hade virat lite plast om den och skickat i kuvert som nästan gick att stänga. Sjävklart gick det sönder. Eciggs är totalt ointresserade. Eciggs skyller på att posten har haft sönder glaset och anser inte att de behöver förpacka en produkt för att klara transporten. De vill inte skadeanmäla till posten (det måste avsändaren göra) eller ta sitt ansvar på något annat sätt. Jag blev erbjuden en rabattcheck som täcker mindre än hälften av mina utgifter. Checken vet jag inte vad jag ska ha till... handla på Eciggs? Knappast!
Uselt ur alla synpunkter...
På gränsen till bedrägeri. Varken levererar eller svarar på mail.