1. Leverancier van schoonmaakproducten
  2. Woonwinkel
  3. Dierenwinkel
  4. Dierenverzorgingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ecodor is marktleider op het gebied van geurbestrijding / ontgeuren middels verneveling van biologische ontgeuringsproducten. Ecodor, professionals in geurbestrijding! Ontgeuring bedrijf. Last van geurhinder en/of stankoverlast? Geurbestrijdingstechniek. geurbestrijdingstechnieken. Stank verwijderen, nare geurtjes, geuren bestrijden? Bel Ecodor! Ecodor kan de stank verwijderen op een natuurlijke manier waardoor stankklachten en of stankhinder wordt verwijderd! Ecodor doet aan ontgeuring. Industriële stankreductie. Ecodor voor natuurlijke geurneutralisatie. Ecodor is specialist in het ontgeuren middels enzymverneveling. Geuren verwijderen is onze specialiteit. Ecodor maskeert geuren niet, maar vernietigt deze. Ecodor doet geen geur maskeren of verbloemen. Onze ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze. Onze ontgeuring technologie is in staat uw geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringproducten. Ecodor beschikt over volledig natuurlijk gefermenteerde producten die effectief organische geuren afbreekt. Ecodor gebruikt alleen geurarme natuurlijke producten. Ecodor is speciaal ontworpen voor afbraak van organisch geuren, geurbestrijding. Geuroverlast verminderen met een Ecodor ontgeuringsinstallatie. Ecodor installaties zijn ook prima om te ontstoffen / stof te verwijderen. De krachtige samenstelling van de Ecodor producten zorgt ervoor dat de afbraak en neutralisatie van de organische moleculen die stank veroorzaken versneld wordt en elimineert de bron van de geur. Een volledige geurneutralisatie (geurvrij, stankvrij) is het resultaat. Ook huur of verhuur van ontgeuringsinstallaties, vernevelaars, mini vernevelaars, automatische ontgeuringsunits. Schoonmaak, schoonmaken, lucht, verse lucht, ontgeurders, middel tegen stank, frisse lucht, schone lucht, lucht schoonmaken, lucht geurvrij maken, ontstoffing, stofbestrijding, foggers, verstuivers, mistventilatoren, vernevelaar automaat, vernevel automaat, sproeisysteem. Voorbeelden succesvolle ontgeuring met Ecodor producten: slibopslag, verwerking, huisvuil, huisafval, GFT overslag, gft opslag, afvalverwerking, waterzuivering, afvalwaterzuiveringsslib, slib, vleesverwerking, visverwerking, slachterijen, destructie bedrijf, composteerinrichtingen, levensmiddelen industrie, veestallen, veevoederindustrie; papierfabrieken, bodemverontreiniging, bodemsanering. Natuurlijk geurbestrijden.,Producten voor geurbestrijding, ontgeuring, stank verwijderen, geur neutraliseren. Ook voor industriele ontstoffing. Milieuvriendelijke luchtverfrissers tegen geur van kattenpies, rooklucht, toilet.,Kattenpis geur verwijderen, Het verwijderen van de geur van Kattenpis, kattenplasjes, plassende kat, plasgeur, kattenpiesgeurverwijderaar, plasgeurtjes, plasgeur verwijderaar, kattenurine, urinevlek, urinegeur, urinelucht, kattepies, kattenpies, stank, geur, vlekken, kattenzeik, kattezeik, catterys, catteries, sproeien, poesjes, katers, poes, poezen, kittens, sproeiende kat, Gesproeide urine, Sproeiende kater, kater, sproeien, schoonmaken, kattenpis schoonmaken, hondenurine, plas,urine, kattenbakken, kattebak,,Urine vlek lokaliseren, detector, vlekdetector, detektor,Blacklight urine detector, detecteren, tracen, tracer, urineplek, zoeken, opsporen, vinden, kattenpis, urinevlek, vlek, kattepis, urine zoeken, urine, kan urine niet vinden? Blacklight, UV lamp, UV-lamp, UV, plaszoeker,EcoPet, geur en vlekweg (tegen stank van kattepis)(om kattenpis te verwijderen), Geur van kattenpis verwijderen, kattenbak, nare geurtjes, geurneutralisatie, urine, lucht, stank van kattepis, schoonmaakmiddel, kattenpisgeur, kattepisgeur, kattenpis, kattepies, kattenpies, kattenurine, katteurine, katteplas, kattenplas, kattezeik, kattenzeik, kattezijk, kattenzijk, plasplek, plas, plasvlek, urinevlek, urineplek, hondengeur auto, geuroverlast, ontlasting, urinevlekken, schoonmaken, stank huisdieren, kattenbak, kattebak, stank in huis, geur, weghalen, stank, urine van een kat, poes, poezen, weg nare geur, alle nare geurtjes weg, Vlekkenverwijderaar, Wonderschoon, probleem, nare geur, tips, tip, stinken, kattepis verwijderen, urine remover, hond, honden, urinegeur verwijderen, verdrijven, ontgeuren, ontgeuring, stankverwijderaar, off, urine, gone, kill, odour, odour, kattenpies verwijderen, kattenpis verwijderen, urine katten verwijderen, kattenurine verwijderen, vlekkengids, vlekken verwijderen, produkt tegen geur honden. Eco PetCare, vlekkenmiddel, vlekken, middel,,UF2000, urinegeur verwijderaar, Last van kattenpis? Geur van kattenpis verwijderen, kattenpis schoonmaken, geurneutralisatie, urine, lucht, stank van kattepis, vlekken, parketvloer, katten geur verwijderen beton, vinyl, zeil, markeergedrag kat, zeiklucht, markeren, schoonmaakmiddel, kattenpisgeur, geuroverlast, geurhinder, kattepisgeur, kattenpis, kattepies, kattenpies, kattenurine, katteurine, katteplas, kattenplas, kattezeik, kattenzeik, kattezijk, kattenzijk, plasplek, plas, plasvlek, urinevlek, urineplek,sproeien, geuroverlast, ontlasting, urinevlekken, schoonmaken, stank huisdieren, kattenbak, kattebak, geur, weghalen, stank, urine van een kat, poes, poezen, weg nare geur, alle nare geurtjes weg, Vlekkenverwijderaar, probleem, nare geur, tips, tip, stinken, kattepis verwijderen, urine remover, hond, honden, urinegeur verwijderen, verdrijven, ontgeuren, ontgeuring, stankverwijderaar, off, urine, gone, bed, matras, voegen, go, tapijt, steen, milieuvriendelijk, ontgeuringsproduct, kattepis, urine, pis, zeik, plas, kattenpies, ontgeurder, geurneutralisator, urinegeur, hondenkennels, honden, katers, sproeien, kittens, neutraliseren urine geuren, kattenpies verwijderen, kattenpis verwijderen, urine katten verwijderen, kattenurine, vlekken verwijderen, reuk kattenplas oplossen, sproeiende poes, middel tegen kattepis, kat sproeit urine, sproeit, schoenen, ruiken, lucht, sprietsende kat, middel, urineren, honden, Stank, overlast, honden, urine, plashoek, plashoekje, rat, ratten, muis, muizen, muizenplas, konijn, konijnen, cavia, cavias, hamster, hamsters, fret, fretten, dekkaterlucht, dekkater,Ecodor, professionals in geurbestrijding

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wij hebben een puppy van 14 weken…

Wij hebben een puppy van 14 weken plaste per ongeluk op laminaat in woonkamer. Dit product gekocht en volgens de beschrijving eerst het laminaat schoongemaakt 2x daarna het product er ruimschoots overheen gespoten. Tot 2x aan toe en laten opdrogen. Daarna heeft de hond nog twee keer op dezelfde play geplast. M.i. helpt het niets. Zou toch zo moeten zijn als de plek volledig is opgedroogd dat alle urine geur weg zou moeten zijn waardoor de hond niet meer de plek herkend om te plassen.

16 april 2026

Katten urine verwijderen

Mijn kat werd ziek en pist 3x op mijn bank… alles geprobeerd uit oma’s boekje maar de geur was niet te harden.
Urinegeur en vlekken verwijderaar besteld, hele fles opgespoten op de bank.
Niet veel vertrouwen, maar deze ochtend ruikt mijn bank weer normaal.
Koop de blacklight niet dat is echt traumatiserend.

6 februari 2026

Bij retour producten, geen geld terug!

Ik had een verkeerde bestelling, volgens hun geen probleem. Ik moest een nieuwe bestelling doen (en betalen) en de verkeerd bestelde producten moest ik retour sturen, dan kreeg ik mijn geld terug. Producten opnieuw besteld. Andere terug gestuurd, maar nooit mijn geld terug gekregen!
Gebeld, dan zeggen ze dat ik moet mailen. Meerdere keren gemaild, maar daar reageren ze niet op! Erg slecht!!

30 juli 2025

BESTEL GEEN DOGGYBED!!!

Op 9 Januari heb ik een Doggybed Medical Style plus 120 x 100 x 13 besteld. Deze is binnen gekomen op 16 Januari. Eenmaal uitgepakt vond ik het bed er niet uit zien. Vervolgens heb ik Ecodor meteen bericht. Ik zou het 3 dagen de tijd moeten gunnen dan zou het helemaal goed komen. 2 weken later zag het bed er nog hetzelfde uit, kunstleer helemaal slap / gelubbert en de vorm heel raar. Hierop heb ik weer contact opgenomen en er werd heel kortaf gereageerd: Als u niet tevreden bent met het product, dan kunt u deze Retouneren. Hierop heb ik geantwoord dat ik heel goed wist dat ik daar alle recht toe had, maar ik een oplossing wou voor het probleem. Echter heb ik dit bed aangeschaft om mijn hond te helpen en pijnverlichting te geven, hij heeft het dus heel hard nodig. Tot op heden heb ik hier geen antwoord op gekregen. Intussen heb ik het bed moeten gaan gebruiken omdat de hond teveel pijn heeft.

Jullie moeten je ogen uit je kop schamen om mensen zo te behandelen. Maar helemaal dat jullie zo lang op je laten wachten dat een dier pijn moet lijden!

Het kunstleer lubbert nu nog erger dan ooit tevoren, en de zijwanden zijn al helemaal uitgezakt. Het bed is voor honden tot 60 kg, mijn hond weegt 48.6 kg. Doggybed word als beste op de markt te krijgen gepresenteerd, maar dit is dus blijkbaar niet zo. Voor een bed van nagenoeg €350 zou je toch veel beter mogen verwachten. Maar van een officiële dealer van dit merk zou je toch op zijn minst een reactie mogen verwachten. We zijn nu iets meer dan een maand verder, en ik zit nog steeds met een product dat niet deugd. Maar ook is er geen oplossing aangeboden voor een vervangend bed of een onderzoek door de fabrikant.

Voor de manier van hoe je door Ecodor behandelt word, heb ik gewoon geen woorden. Verschrikkelijk dat er zulke mensen bestaan. Wel het geld innen maar daarna kun je gewoon stikken!

5 januari 2023

EcoClinic van Ecodor

Ik bestelde EcoClinic naar de mening van de persoon van de klantenservice, omdat mijn dochter met beide voeten in gips en met haar tenen naar buiten begon te stinken na een tijdje, maar het hielp helemaal niet. Het is nutteloos! Nog steeds een ster voor snelle bestelling ontvangst, maar wat is het goed als de producten zijn nutteloos en niet overeenkomen met de beschrijving.

17 februari 2020
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken