1. Vitamine- en supplementenwinkel

Ekopura Nutrition - Duurzame Voedingssupplementen. Geproduceerd met respect voor mens dier en natuur. Biologisch Gecertificeerd, Vegan Gecertificeerd, zonder ongezonde toevoegingen. Biologische whey, vegan proteïne, omega 3, vitamines, magnesium, mct poeder. Allen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur.

3,3

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geruime tijd tevreden klant:)

Al een paar jaar gebruik ik verschillende producten van Ekopura. Ik gebruik de compacte shakebeker en de RVS maatschep voor de whey shakes. Ze smaken erg goed. Zeker een aanrader. Ik heb in het verleden veel verschillende whey poeders gekocht maar is een van de betere!

3 december 2025

Ekopura Vegan Omega 3 is de nummer 1…

Ekopura Vegan Omega 3 is de nummer 1 keuze van de Consumentenbond

Ik en mijn vrouw eten geen vis, maar wilde dat onze dochter (inmiddels 2,5) wel voldoende omega 3 binnen zou krijgen.
Onze huisarts heeft Ekopura aangeraden omdat deze als best opneembare Omega 3 zonder toevoegingen uit de test kwam van de Consumentenbond.
Wij nemen uiteraard de aanbevolen hoeveelheid en onze dochter krijgt 2 druppels per dag uit 1 capsule door haar water.
Ik kan het iedereen aanbevelen!

30 mei 2025
Logo Ekopura

Antwoord van Ekopura

Dankjewel voor de review over onze omega 3 algenolie! We stellen het zeer op prijs!

geweldige service en een goed product.

Heb al meerdere bestellingen geplaatst in de afgelopen 2 jaar.
Biologische proteïne, bij de laatste bestelling heb ik zelf hoogstwaarschijnlijk het verkeerde adres opgegeven.
1 telefoontje en alles was opgelost.
5 sterren is op zijn plaats.

15 april 2025

Ekopura geef aan "geen DPD"

Ekopura laat de pakjes door waarschijnlijk standaard door DPD bezorgen. DPD komt bij ons niet eens aan de deur. Het grote probleem is dat je dan ook nooit een afhaalbewijs krijgt.
Het was ook nog eens afgegeven bij een afhaalpunt dat een wijk verder ligt. DPD geeft totaal geen service en dit afhaalpunt was ook onbeschoft. Klachten indienen bij DPD heeft totaal geen nut.
Dit probleem is structureel dus ik denk dat er een paar chauffeurs zijn die gewoon niet eens aan de deur komen.
Terwijl onze deur praktisch aan de weg ligt en dit is ook een doorgangsweg naar een andere wijk. En ze hoeven niet eens aan te bellen, in de serre, 5 meter lopen van de auto, is ook goed (i.v.m. 2 grote honden, zitten in huis, superlief maar voor een vreemde erg bedreigend)

Ekopura heeft netjes en direct gereageerd op mijn klacht over DPD en gaf aan dat ik kan aangeven dat ik KPN wil voor de bezorging. Daar zal ik voortaan beter op letten.

Het pakje was verder uitstekend verzorgd, niet bezorgd :-)

28 januari 2020
Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)