Ik hoop dat ik voorbarig ben maar vandaag een paar condensatoren besteld en nog geen bevestiging ontvangen vd bestelling ontvangen (gelukkig klein bedrag). Telefonisch geen contact mogelijk dus heb sl... Toon meer

Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!! Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervo... Toon meer

2 verschillende soorten leds ontvangen van gelijke kleur maar van verschild merk waardoor ook verschillend licht opbrengsten. Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestu... Toon meer

1. Elektronische onderdelenwinkel
  2. Batterijenwinkel
  3. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling van enkele onderdelen…

Bestelling van enkele onderdelen geplaatst via de webshop , waarop geen reactie kwam, na een mail kreeg ik wel een deel geleverd, met de melding dat het andere deel enkele werkdagen zou duren, inmiddels een paar weken verder , geen levering, contact formulier op de website meld "wegens onverwachte omstandigheden zijn wij tot 19 mei gesloten"het mail adres wat ik had meld dan weer dit dit buiten gebruik is vanwege de vele spam die er op toekwam, onder spam verstaan zij waarschijnlijk de vele mails met vargen waar de bestellingen blijven,...... als ik hier dan al deze slechte ervaringen lees.... een goede raad: spendeer je centen bij een bedrijf waar je een levering mag verwachten.

14 april 2026

Ik ben ongelooflijk tevreden over…

Ik ben ongelooflijk tevreden over elektronica-online.nl
Men heeft een uitgekiend assortiment van prima kwaliteit tegen een scherpe prijs !
Tja, ik baal ervan dat de afhaalbalie voor mij “om de hoek” er niet meer is, maar dat was een luxe.
Men levert wel keurig en snel uit en dat geeft mij rust !

8 november 2024

Na een paar maanden ging er een…

Na een paar maanden ging er een tuimelschakelaar kapot, brak gewoon spontaan af. Maar dan zijn ze niet thuis van Electronica-online.nl Ze konden door de telefoon blijkbaar zien dat wij er onstuimig mee om zijn gesprongen... Hier moet je dus niet voor kwaliteit en service zijn!
Koop hier NIET als u van kwaliteit en service geniet!

5 augustus 2024

Condensator voor senseo besteld

Condensator voor senseo besteld. Op de bestel afbeelding klopte alle nummers exact met mijn kapotte condensator. Dus ik had die besteld kon niet missen dacht ik. Kreeg hem 2 dagen later binnen bleken er andere nummers op te staan en hij paste ook niet qua formaat. Mail contact gezocht met elektronica online het verhaal uit gelegd maar die persoon kwam niet met een oplossing, die droeg het weer over aan een collega dus ik weer foto's gestuurd en het verhaal opnieuw uit gelegd. Zijn conclusie was dat het gewoon het goede onderdeel was, terwijl op de foto, met de condensators langs elkaar (oude en nieuwe) duidelijk een verschil is. Daarna kreeg ik geen contact meer. Conclusie van mij is dat je er niet van uit kunt gaan dat wat op de bestel afbeelding staat je ook thuis gestuurd krijgt.

21 maart 2023

Retour geld niet ontvangen

Artikel retour gestuurd, maar het bedrag nog steeds niet terug ontvangen, als reden geven hun aan dat de artikel niet ontvangen hebben.

Ik weet zeker dat ze deze wel retour ontvagen hebben, maar dat ze daar gewoon de overzicht kwijt zijn.

Slechte service en ongeordend, gezien hoe ze reageren met de email.

24 februari 2022

Goed

Goed, goedkoop, verzending binnen een week.

9 december 2021

Wat een vuile gore oplichters zijn dit.

Wat een vuile gore oplichters zijn dit.
Senseo besteld die op zwakstroom moet kunnen werken.Krijg ik dat apparaat doet hij het niet ik dat ding terug gestuurd met een briefje erbij dat ik mijn geld terug wilde.
Krijg ik die senseo binnen een week weer terug gestuurd met dezelfde briefjes erbij die ik erbij had gedaan dus ze hebben gewoon dat apparaat terug gestuurd naar mij terwijl hij het niet doet en terwijl ik mijn geld niet terug heb gekregen 100 euro.
Contactformulier 2 keer ingevuld en 2 keer geen reactie! Zijn er meer gedupeerde hier want dat grafbedrijf moet echt aangepakt worden. Ik ben zelf vrachtwagenchauffeur en sta op het punt om mijn wagen achteruit hun kantoor binnen te rijden!

17 oktober 2021

Slechte klantenservice en verkeerde bezorgdienst

Een bedrijf dat alles zo heeft geregeld dat ze niet rechtstreeks bereikbaar zijn. Je kunt ze alleen via hun contactformulier een bericht/klacht sturen, maar antwoord krijg je niet. Stuur je rechtstreeks een mail naar hun e-mail adres dan krijg je de mededeling dat het bericht niet wordt gelezen, de mail is daar niet geschikt voor!! En dan werken ze samen met de bezorgdienst van DHL, een bedrijf dat het slechtste bezorgdienst van Nederland is. Ergo geen zaken doen met Electronica-Online, want of je pakket wordt heeeeel laat bezorgd door Duurt Heel Lang of je krijgt helemaal geen artikel of antwoord van Electronica-Online!!

11 september 2021

Oplichters

Oplichters! Dure lekkende immitatie batterijen nieuw in verpakking met nep etiket. Worden zonder verpakking verstuurd. Geen garantie natuurlijk. Factuur werd pas na navragen verstuurd.

10 september 2021

Maandag middag een speciale ventilator…

Maandag middag een speciale ventilator besteld, was nota bene 1 van de goedkoopste op internet, en wat denk je dinsdag om kwart voor 2 staat DHL met het juiste pakje voor de deur !
Hier wordt ik blij van .
Van mij krijgen ze 5 *****.

22 juni 2021

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Als zendamateur en electronica zelfbouwer haal ik hier regelmatig componenten. Minpuntje is dat ze helaas niet altijd alles op voorraad hebben. Over levering via post kan ik geen oordeel geven daar ik hier geen ervaring heb. Als lokale klant haal ik de bestelling persoonlijk op. Ik kan mij tot dusver niet vinden in de slechte reviews die hier geplaatst zijn.

Ik vind het prettig dat er lokaal nog een electronicashop voorhanden is.

Jan Arets

20 mei 2021