Prachtige kleding, echt heerlijke stoffen. Body Engineers is een fijne winkel met een goede en snelle klantenservice!
Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Duidelijke productomschrijving. Kleding zit comfortabel, rekt mee en schijnt niet door, sluit goed aan op je lichaam en krimpt niet na meerder wasbeurten.
- Sportkledingwinkel
- Activewear winkel
- Gym
- Buitensportkleding- en uitrusting
- Streetwearwinkel
- Badmodewinkel
Body Engineers premium fitness and lifestyle apparel. One stop shop for fitness, wellness, and bodybuilding. The focus of a Body Engineer is to optimize everything in their life. BE apparel is there to support those who were born to stand out.
16192 Coastal Highway, 19958, Delaware, Verenigde Staten
- customerservice@engineered-life.com
- www.engineered-life.com
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prachtige kleding
Van top naar nop
Bestelde altijd alles hier… top kwaliteit tot de laatste bestelling… kwamen ze met de oplossing dat ik mijn kosten terug kreeg en ze ook het retour betaalden… krijg ik een mail dat ze het retour ontvangen hebben en vervolgens stuur ik mijn bankgegevens en krijg gewoon 0 reactie meer… heb dus betaald geretourneerd en weg geld! Tavi de eigenaar op insta benaderd hij zou het regelen en nog geen reactie… hoop dat ik zsm mijn geld terug krijg 😢
DIEVEN
Ik heb een bestelling geplaatst met een grote waarde. Bezorgdienst DHL had het pakketje onbemand achter gelaten waardoor mijn pakketje er niet meer lag. Dit heb ik teruggekoppeld aan Body Engineers, en als reactie kreeg ik te horen dat DHL hier verantwoordelijk voor is en niet zij.
Vervolgens heb ik DHL gebeld en een onderzoek laten starten. Het bleek dat het de fout van DHL was en ik dit met met de afzender moest oplossen. Body Engineers reageren niet op mijn berichten en willen geen compensatie bieden, en schuiven het af op de bezorgdienst. Ik heb tenslotte de bestelling via Body Engineers gedaan en aan hun betaald.
DHL is alleenverantwoordelijk voor de levering.
Ze stoppen het geld in hun zak en schuiven het op DHL. Maar klant gericht en goeie service hebben ze niet.
Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar
En dit heb ik 2x meegemaakt in een jaar tijd. Stelletje dieven zijn ze niks meer niks minder
Kwaliteit van de legging is erg slecht
Kwaliteit van de legging is erg slecht. Ik heb gemaild en dan krijg je als reactie dat je niet meer binnen de 30 dagen bent dus heb je pech. Ik dacht dit is een goedlopend bedrijf die graag zijn naam en status goed wilt houden alleen jammer van de slechte kwaliteit en dan de service die je niet krijgt. Ben erg teleurgesteld in deze webshop.
Stelen je geld!
Stelen je geld!. Product niet geleverd na weken wachten. Ben inmiddels ook al een tijd op mijn refund, geld aan het wachten. Reageren niet op emails en berichten.
Theft! No product, no refund, no reactions on emails and messages.
Stealing your money
Wacht al 3 week op mijn bestelling
Wacht al 3 week op mijn bestelling.
Ook op vragen wordt helemaal niet gereageerd. Het bedrijf is volledig onvindbaar voor reactie en commentaar.
Sterk het gevoel dat ik mijn geld kwijt ben en de eigenaar gespekt heb op zijn nieuwe vakantie bestemming.
Eigenlijk niet eens 1 ster waard
Eigenlijk niet eens 1 ster waard. Op 10 september bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Je kunt ze telefonisch niet bereiken, want ze hebben geen telefoonnummer. Via contactformulier vraag gestuurd wanneer bestelling wordt verzonden. Geen reactie. Ook op FB geen reactie. Wat een slecht bedrijf.
Wat een slechte service
Ik wacht nu al sinds 23 febr. Op een bestelling. Heb al meerdere keren via verschillende wegen contact met ze geprobeerd op te nemen zonder succes. Ik zou hier absoluut niet bestellen. Eigenlijk zijn ze die 1 ster niet eens waard.
In het begin ziet alles er top uit
In het begin ziet alles er top uit, kleding en een rugtas besteld. Tas 1x gebruikt en rits laat al aan één kant los, erg zonde want hij zit fijn!
Blij mee!
Super mooie en stevige kwaliteit stoffen en afwerking. Heb 2 leggings gekocht, een crop top long steeve en een cropped hoodie. Maten zitten precies goed en items geven op de goede plekken support.
Ook een bikini besteld, deze zit ontzettend stevig om mijn lijf zonder dat het te strak in mijn huid duwt!
Ik ga snel weer bestellen hier!
14 december een bestelling gedaan
14 december een bestelling gedaan, nog niks binnen gekregen, 2x een mail gestuurd of proberen contact op te nemen, doen ze helemaal niks mee. Bestel hier niet!
Heel blij mee!
Sportkleding die er leuk uit ziet en ook nog eens van goeie kwaliteit is!
Super kwalitatief sportskleding
Super kwalitatief sportskleding. Ik heb 2 paar legging sports bra en long sleeve crop top besteld. Allemaal maat xs. Helaas een legging is nog steeds best groot maar is wel lekker om thuis te dragen. Ik zal nog meer hiervan bestellen. De kleding is kwalitatief, zit super lekker en heeft mooie kleurtjes.
Top kwaliteit nergens zo goed
Top kwaliteit nergens zo goed alsof je de broek niet eens aan hebt zo voelt het aan heerlijk echt aanrader bij deze bestel ik nergens anders meer ben er zooooo blij mee
Zeer ontevreden!
Op 10-08 bestelling gedaan vandaag 24 augustus nóg niks mogen ontvangen. Als je een mail stuurt aan dit bedrijf krijg je best snel een mail terug, helaas lijken de antwoorden allemaal op elkaar alleen anders opgesteld in elke mail. Het telefoonnummer wat je kunt vinden op internet is niet bereikbaar. Kortom ze hebben geen klantenservice die je even fatsoenlijk te woord kan staan of je mail kan beantwoorden.
Ik moet blijkbaar wachten op een bikini die ze niet op voorraad hebben maar de andere bikini die wel op voorraad is kunnen ze niet al versturen zodat je in ieder geval al een deel van je bestelling hebt!
Ik vind het waardeloos en zal hier niet meer bestellen zolang ze zo slecht omgaan met bestellingen en klantcontact.
Love!
Wilde een keer een ander sportmerk proberen, blij mee. Super snelle levering! leggings zitten als gegoten.
Super goede service
Super goede service
Pakketje kwam heel snel binnen en het materiaal echt echt super fijn!
Ik ga vaker bestellen
Heel tevreden!
Ik plaats al mijn 4e bestelling volgens mij hier want ik vind de leggings super fijn! Ik ben zelf heel klein en smal maar de xs hier vind ik prima zitten. Dus voor korte mensen is dit ook een goede winkel.
Ik koop wel dingen alleen in de sale want ik vind de prijzen wel redelijk hoog. De prijzen in de uitverkoop zijn altijd wel een goede deal en er is altijd wel iets.
Wij hebben op 28 juli een bestelling…
Wij hebben op 28 juli een bestelling geplaats. Deze staat als compleet. Echter bijbetaald om dit in 1 dag thuis geleverd te krijgen ondertussen zijn we al 2 dagen verder nog steeds niets gekregen, zelf geen melding dat het pakketje verzonden is. Als ik een mail stuur naar de costumorservice alsnog de gewone mail, geen antwoord! Je kan zelf geen telefoonnr vinden om te bellen.

Antwoord van Body Engineers
Verkeerde maat geleverd
Verkeerde maat geleverd. Geen goede oplossing.
Ik heb 4 dagen voor mijn vakantie een bikini besteld. Top maat S en broekje maat M. Ik kreeg 2 dagen van te voren een te klein broekje binnen.
Gevraagd aan klantenservice of ze die dag nog een andere maat konden verzenden.
Helaas geen hulp van klantenservice.

Antwoord van Body Engineers