2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Via Bol.com bestelling gedaan

Via Bol.com bestelling gedaan. Levering niet nagekomen. Na emailcontact beloofd pakket vandaag nog de deur uit. Ontving pas dagen later een track and trace. Wel juiste product ontvangen maar meer dan een week te laat terwijl bij bestellen morgen geleverd zou worden.

25 april 2026

WAARDELOOS ONBEREIKBAAR

Eenvoudig besteld, snel geleverd. Maar daarna.. wat een drama.. telefoon blijf maar overnaam. Alleen tekst.. deze persoon neemt nu niet op. Geen reactie op meerdere voicemails. Geen reactie op invullen contactformulieren of mails. Al bijna 2 weken bezig. Nu lees ik dat terugbetaling ook drama is. Ik kies eieren voor mijn geld. Ik houd beide producten maar terwijl ze niet goed zijn. Trap niet in hun mooie handige website.. WAARDELOOS!!!!! Zeer slechte service, onbereikbaar. Reageren nergens op.

24 april 2026

Goede service van Equiroyal

Goede service van Equiroyal. Bij het in elkaar zetten van de plantentafel ontbraken enkele onderdelen. Equiroyal heeft gelijk een nieuw gestuurd, zonder dat we het oude terug hoefde te sturen

13 april 2026

Vreselijke webwinkel & service

Ik heb een tondeuse besteld voor mijn paard met CPL. Het oplaadstuk wat erbij zat was kapot geleverd. Teruggestuurd en lang gewacht op een nieuwe. (Tussendoor geen communicatie en moest er steeds zelf achteraan. Eindstand zou het zogenaamd in de brievenbus geleverd zijn, wat dus helaas niet het geval was. Na meerdermaals contact te hebben gezocht, bleven reacties vaak uit. Wanneer ik met de bol klantenservice chat, kreeg ik ineens weer reactie. Maar tot op heden nog geen oplossing vanuit deze winkel. Mocht je paard, tijd, geld & moeite je dierbaar zijn? Bestel hier dan absoluut niets.

27 maart 2026

Netjes, correct, en snel opgelostl

Via bol.com een tuinbank besteld.Na 2 dagen geleverd.Helaas kreeg ik niet de tuinbank die ik dacht besteld te hebben.Contact opgenomen met het bedrijf, en deze ondernam meteen actie. Ze hebben dit keurig netjes opgelost.

20 maart 2026

Teleurgesteld

Via Bol aluminium tuinstoelen besteld. Wij kregen echter andere stoelen van staal. Wat we ook doen om retour instructies en een retourlabel te ontvangen. Nergens wordt op gereageerd. Niet op mail niet op 10 x bellen en antwoordapparaat inspreken en ook niet op de 3 verzoeken van de klantenservice van Bol. Gelukkig heb ik ze niet betaald....

21 februari 2026

Slechter dan slecht

Na het ontvangen van een verkeerd product zocht ik contact met dit 'bedrijf' via de mail maar ik kreeg sterk de indruk dat ik met iets zat te mailen dat het drukker leek te hebben met het swipen op Tinder. Het kostte mij heel veel tijd en moeite om mijn geld terug te krijgen.

25 mei 2025

Slechtste bedrijf ever

Erg slecht bedrijf, super slechte service. Vorig jaar een jacuzzi besteld die ik dit jaar weer wou opzetten. Deed die het niet meer, heb nog recht op frabrieksgarantie netjes jacuzzi opgestuurd. Alles ging heel moeizaam vervolgens jacuzzi opgestuurd, en deze zogenaamd niet ontvangen terwijl er contact is geweest met het verzendbedrijf en deze duidelijk hebben aangegeven dat die is ontvangen. Door hoe de communicatie is gegaan etc lijkt het erg erop dat ze ons in de maling nemen. Ik raad je aan om hier nooit te bestellen

8 juli 2025

Ze leveren niet en je krijgt je geld niet terug.

In november 12 plantenbakken besteld bij Equiroyal via Bol.com, welke telkens maar niet geleverd werden. Uiteindelijk hebben we in overleg afgesproken dat ik m'n geld terug zou krijgen, nu hebben zij maar 1 retour aangemeld ipv de 12 bestelde bakken. Dus heb ik niet al m'n geld terug gekregen. Ik wacht nu al 5 maanden op bijna 300 euro... Bestel hier alsjeblieft niks.

24 november 2024

Slechte service Equiroyal

Bij Decathlon een paardrijbroek voor mijn kleindochter gekocht. Later kwam ik erachter dat ik eigenlijk gekocht had bij Equiroyal, een partner van Decathlon. Helaas paste de broek niet en ik wilde de broek retourneren. Er zat geen retourlabel in de verpakking. Na zoeken op de site van Decathlon kwam ik erachter dat ik dat label moest aanvragen bij Equiroyal. Binnen 5 dagen zou het label gemaild worden. Na 5 dagen nog niets ontvangen, waarop ik contact heb opgenomen met Decathlon. Daar werd mij verzekerd dat het retourlabel binnen enkele dagen gemaild zou worden. Ik ben al sinds 21 november bezig om het artikel terug te sturen. We schrijven nu 6 december en nog steeds niets. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

6 december 2024
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)