Erggoedkoop.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Toon meer

Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

erg goedkoop maar ook erg goed

Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdient volgens mij het predikaat zeer betrouwbaar.Bezorging volgens afspraak en het geleverde top gaaf.

30 april 2015

prima service

Donderdag net iets voor half 5 de bestelling geplaatst en de volgende dag was het netjes bezorgd. Bestelling was compleet en netjes ingepakt.

22 april 2015

Snelle levering van mijn Iphone

Naast dat de telefoon snel geleverd werd, zat hij goed verpakt met beschermfolie. Er zaten wel wat krasje op de rand, maar het is en blijft een 2e hands Iphone. Het toestel werkt prima en is erg snel!

21 april 2015

Leveren zoals beloofd!

Een tablet besteld met extra pakket. Volgende dag compleet en keurig afgeleverd! Kortom, doen wat ze beloven en leveren wat je besteld!

20 april 2015

Snel en prima aftersales

Product is prima en snel geleverd. Had helaas geen trek en trace code ontvangen en bevestiging van bestelling. Een telefoontje was voldoende. Werd direct uitgezocht en kreeg na twee minuten telefoontje terug met leveringsdatum (diezelfde dag nog) en tijd. Prima zo'n service. Voel me als klant gewaardeerd!

19 april 2015

Oorspronkelijk beroerd, maar goed hersteld

Eerste 1,5 week geen reactie. Na de slechte recensie bijna meteen gebeld met excuses. Probleem direct goed opgelost. Nog een beschermhoes erbij gekregen als compensatie voor de trage oorspronkelijke reactie. Vriendelijke behandeling. Jammer dat je bij afhalen niet kunt pinnen.

14 april 2015

Aanrader!!

Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel ziet er als nieuw uit!

De aankoopt prijs was goed, maar service moet altijd nog maar blijken.
Deze is dus ook gewoon dik in orde gebleken tot dusver.

Een echte aanrader dus wat mij betreft!!

23 maart 2015

Goede service!

Ik had een iPhone 4 8gb besteld en kreeg een 16 gb. Dat is al leuk meegenomen. Bij mijn -refurbished- toestel bleek een probleem met de camera. Per ommegaande kreeg ik een vervangend exemplaar met een retourenveloppe voor het defecte exemplaar. Super service dus!

15 maart 2015

Note4 en S5

2 telefoons correct ontvangen.
Op de site staat vermeld : voor 16.30 besteld,volgende dag in huis.
Dit werd een dag later omdat ze door de voorraad heen bleken te zijn..

15 maart 2015

Geweldige en snelle service

Nadat ik de nieuwe Samsung Galaxy S3 Neo had ontvangen heb ik de oude telefoon opgestuurd omdat die nog waarde heeft. Echter mijn oude telefoon was kapot en waardeloos volgens Erggoedkoop.
Zij lieten het daar niet bij want ik had verzendkosten betaald en dat vonden zij waarschijnlijk erg vervelend voor mij. Zij boden mij aan om een accessoire uit te zoeken op kosten van Erggoedkoop.
Ik vind dit echte service en dat mag gezegd worden.
Een tip voor Erggoedkoop is. Zet erbij dat de telefoon nog moet werken.
Mijn hartelijke dank voor de service.
Koos.

5 maart 2015