Ergobaby Europe Reviews 227

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Babywinkel

Aus dem eigenen Bedarf als Mutter heraus hat Karin Frost sich daran gemacht, die ultimative Babytrage zu entwickeln. Ihre Vision war es, eine Babytragehilfe zu entwickeln, die die Entwicklung der kindlichen Wirbelsäule unterstützt und gleichzeitig das Gewicht des Kindes auf die Hüften und Schultern des Tragenden verteilt und somit Rücken und Nacken entlastet. Sie ließ andere Eltern ihr Produkt testen und verbesserte es so lange, bis es allen Ansprüchen genügte und ihre Vision 2003 mit dem ersten Modell der Ergobaby Komforttrage Wirklichkeit wurde. Die erste Original Ergobaby Komforttrage war aus 100% Baumwolle, der Stoff wurde hergestellt in einer Firma, die Karins Vorstellungen von Arbeitsbedingungen und Werten entsprach. Das maschinenwaschbare Modell umfasste einen mit Neoprenschaum gepolsterten Hüftgurt, mit dichtem Schaum gepolsterte Schultergurte sowie eine verstellbare Kapuze um den Kopf des schlafenden Kindes zu stützen. Zu Beginn wurde die Ergobaby Komforttrage nur über die eigene Website verkauft, doch der Erfolg kam schnell und mittlerweile sind die Ergobaby Komforttragen im Fachhandel und in Onlineshops weltweit erhältlich. Mit wachsendem Erfolg der Ergobaby Original Komforttrage hatte Ergobaby immer stärker das Bedürfnis, den Kunden neben dem Standardmodell gleichzeitig auch eine Variante der Komforttrage aus Stoffen aus kontrolliert biologischem Anbau und nachhaltigen Fertigungsverfahren anzubieten - die Geburtsstunde der Ergobaby Organic Kollektion. Im Jahr 2007 reiste Karin Frost nach Indien, um die in Frage kommenden Fabriken persönlich zu besichtigen, sich vor Ort die geeignetste Fabrik auszuwählen und sicher zu stellen, dass alle Produktionsstätten die Fair Labour Standards erfüllen. Der Stoffhersteller, der die Stoffe für die Ergobaby Organic Kollektionen liefert, war das erste Unternehmen Indiens, das im Jahr 1996 eine Öko-Zertifizierung erhalten hat. Bis zum heutigen Tag hat sich die Ergobaby Produktpalette stetig erweitert um den Bedürfnissen aktiver Eltern gerecht zu werden. Von technologiebegeisterten Sportlern bis hin zu modebewussten Karrierefrauen - für jeden bietet Ergobaby das passende. Fragen? Wir helfen ihnen gerne! Rufen Sie uns an: +49 40 4210 650 Erreichbarkeit unserer Kundenbetreuung: Montag bis Freitag 09:00-17:00

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Retour is niet mogelijk

Problemen goed opgelost

28 april 2026

Hallo Linda,

Dank je wel dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Het spijt ons oprecht te horen dat je een teleurstellende en frustrerende klantervaring hebt gehad. We begrijpen hoe belangrijk tijdige communicatie en betrouwbare service zijn, en het is duidelijk dat we in jouw geval niet aan deze verwachtingen hebben voldaan.

Daarnaast betreuren we dat onze telefonische ondersteuning niet beschikbaar was toen je ons nodig had, en dat onze e-mailreacties niet zo snel of behulpzaam waren als ze hadden moeten zijn.

We waarderen je feedback en zetten ons in om onze klantenservice te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve ervaring hebben met Ergobaby. Als er nog iets is waarmee we dit kunnen rechtzetten, laat het ons dan gerust weten.

Nogmaals dank voor je feedback, en we hopen de kans te krijgen je in de toekomst beter van dienst te zijn.

Your Ergobaby Team

Mijn bestelling kwam onvolledig aan

Mijn bestelling kwam onvolledig aan. Volgens de website moet je mailen naar customer support, maar ik krijg steeds melding dat mijn mail onbestelbaar is…
Geen andere manier om hen te contacteren. Triest

9 april 2026

Hi Charlot,
ich freue mich sehr, dass wir in Kontakt treten konnten und dein Problem lösen konnten.

Handige cadeau

Mooi en praktisch cadeau waar de baby comfortabel in kan zitten. De ouders zijn er heel blij mee.
Werd snel geleverd.

24 juni 2025

Dear Ingrid,

Thank you so much for taking the time to share your experience with our fast delivery service!

We're thrilled to hear that your order arrived promptly and met all your expectations. Your satisfaction is our top priority, and we're delighted to have provided a seamless and speedy experience for you.

We look forward to serving you again in the future. Thank you again for your feedback and for placing your trust in us!

Best regards,
Your Ergobaby Team

Ergobaby Metro 3 Buggy

Ik gebruik de Ergobaby Metro 3 buggy nu ruim een week en ben er ontzettend blij mee! Hij rijdt soepel en licht, wat het wandelen erg comfortabel maakt. De rugleuning is in elke gewenste stand vast te zetten en ook de verstelbare beensteun is een fijne toevoeging. Dankzij de extra uitritsbare zonnekap kun je je kindje goed beschermen tegen de zon. De zitting voelt comfortabel aan door de dikke bekleding, en het inklappen van de buggy gaat moeiteloos met één hand. Het enige minpuntje vind ik de rem, die wat stroef werkt bij het loshalen. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen. Al met al zou ik deze buggy zeker aanraden!

28 april 2025

Beste Lisa,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met onze Metro 3 te delen!

We zijn blij om te horen dat het product aan al uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we zijn blij dat we u een top-notch ervaring hebben kunnen bieden. We doen altijd ons best om producten te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van ouders.

We waarderen je aanbeveling en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van Ergobaby!

Uw Ergobaby Team

Reviews in alle talen tonen. (227 reviews)