1. Kledingwinkel

Espace Mode est une enseigne de prêt-à-porter multimarque qui propose une sélection d’articles et de marques tendances, abordables et dans l’air du temps. La mode accessible pour les enfants, la dame et l’homme au même endroit avec des marques comme : Only, Vero Moda, Signe Nature, Guess, Kocca, Ellesse, Le Temps Des Cerises, Vila, S. Oliver, Garcia, Calvin Klein, J&JOY, Superdry, Tom Tailor,… Une expérience shopping qui se veut accessible, pour tous les budgets et pour tous les styles. Un problème ? Contactez notre équipe SAV: - Par mail: eshop@espacemode.be - Par téléphone: + 32(0)87 30 60 29

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

slecht kwaliteit pantalon van ONLY U

Ik heb daar een pantalon gekocht van het merk ONLY U van 40 euro die na één keer wassen twee maten is gekrompen. Op het label stond 30 graden.
De klantenservice zou navraag doen voor mij bij ONLY U maar deze besloot dat een licht krimp mocht.
Heel jammer dat de broek na een keer gedragen is de kledingbak is in gegaan hij is niet alleen twee maten korter geworden maar ook twee maten strakker dus eigenlijk een wegwerpbroek. Dus voor mij geen kleding meer van ONLY U, slechte kwaliteit en ook slechte service van Espace Mode Malmedy ik zal daar geen kleding meer kopen.

Bedankt voor uw antwoord dat het geen productiefout zou zijn, ik kom uiteraard niet meer in uw winkel want dit is wel een heel belachelijk antwoord alsof het normaal is dat een pantalon twee maten in de lengte en de breedte krimpt ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben die dit overkomt.
Laten we gewoon eerlijk zijn ik heb gewoon een miskoop gedaan in uw winkel en dat is jammer en vooral uw antwoord getuigt van een zeer slechte service, ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt.
Met vriendelijke groet, Ria Wemelsfelder

14 mei 2025
Logo Espace Mode

Antwoord van Espace Mode

Geachte mevrouw Wemelsfelder,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Zoals we in onze e-mails hebben aangegeven, hebben we uw zaak zorgvuldig onderzocht en zijn we tot de conclusie gekomen dat het geen productiefout was.

We begrijpen uw teleurstelling en danken u voor uw feedback, die we intern hebben gedeeld.

Met vriendelijke groet
Het Espace Mode team

Toon reviews in alle talen. (19 reviews)