Aankoop gedaan, Om file te downloaden verplicht account aanmaken. Aldus gedaan, maar voordat ik ook maar 1 keer kon inloggen was ik al permanent geschorst. Geen opgaaf van reden gehad. Om bezwaar te... Toon meer
Ik had een shop met allemaal handgemaakte items. Deze werd verwijderd wegens niet creatief genoeg. Designs zelf gemaakt, zelf geprint en op de producten geplaatst. Van thuisuit verstuurd. 9 maanden we... Toon meer
Dank voor alle reviews.. Ik wilde mijn bedrijf Bali Parasol in Haarlem op Etsy zetten.. maar alles goed doorlezend schrok ik wel van alle kosten die ze rekenen en je verplichten marketingadvertenties... Toon meer
Wat een slechte verkopers op die site. Ik kocht 5 tijger plaatjes, nou kreeg ik wel 5 afbeeldingen toegestuurd maar helaas waren 2 van 5 precies dezelfde afbeeldingen. Hoezo gaat zoiets fout? E... Toon meer
Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.
Verenigd Koninkrijk
- www.etsy.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb een bestelling gedaan voor 87…
Ik heb een bestelling gedaan voor 87 euro na bestelling krijg ik geen bevestiging van mijn order maar wel mijn geld gepakt van mijn rekening nu heeft Etsy mijn order verwijderd en zeggen ze je heb geen bestelling gedaan na veel irritatie met hun support en heen en weer ge app ben ik uiteindelijk mijn geld kwijt en weten ze ineens van niets. DUS MENSEN BESTEL HIER NOOIT WAT WANT ZE PIKKEN JE GELD !!! PAS OP
Heb een vloerkleed besteld bij etsy en…
Ik had eerder een negatief verhaal, maar ik kom er op terug Etsy en het bedrijf loomi waar ik het vloerkleed van heb gekocht hebben mij perfect geholpen en ik ben er zeer tevreden over mijn klacht namen ze serieus ben ik blij mee het is wel zo dat je als je wat bestel bij etsy dat je alles goed moet nalezen want als je iets terug moet sturen kost dat echt veel geld vooral met bv het vloerkleed wat ik besteld heb maar ik ben naar tevredenheid geholpen
Als het niet zo triest was dan was het…
Als het niet zo triest was dan was het grappig geweest hoe dit bedrijf zaken doet.
oplichters
oplichters. Voor de zoveelste keer krijg mijn spullen binnen die niet werken. lay out klopt niet met de site. Zal ook nooit je geld terug krijgen of iets.
zaak gesloten en onmogelijk verweer aan…
zaak gesloten en onmogelijk verweer aan te tekenen(is dat kopersbescherming?)
ik kocht op 20/02/2026 EEN tapijt bij een shop/ toen het op 6 maart geleverd werd en ik het opendeed en op de vloer legde wist ik al wat er mis was; het had de structuur van velours dat stond niet vermeld in de beschrijving ik heb dan etsy de zaak laten onderzoeken met deze uitleg
in de info staat nergens dat elke stap op dit tapijt sporen nalaat en je deze door met je voet te wrijven meestal weer herstelt!! ik moet geen tapijt waar je iedere stap op ziet, had dat in uw beschrijving gestaan had ik dit niet gekocht. ik heb ook nog eens 107,27€ tax betaald!! ik wil u dit terugzenden maar u betaalt de verzending EN de tax en dit tapijt terug!!
de zaak werd in mijn nadeel gesloten met de volgebde bewering
Volgens ons Casebeleid komen artikelen die na ontvangst zijn gewijzigd, gebruikt, gedragen, gewassen of weggegooid niet in aanmerking voor oplossing van de case. Om deze reden hebben we deze zaak gesloten
????? het is niet gebruikt, niet gewassen enz
koop niets bij etsy is mijn raad
Ik heb een haakpatroon besteld en…
Ik heb een haakpatroon besteld en betaald maar deze is niet geleverd. Etsy is onbereikbaar!! Waardeloos
totaal niet bereikbaar per chat of…
totaal niet bereikbaar per chat of telefoon . Mail adres reply..... werkt niet.
verder alleen non reply
wout van der ham
Een armband besteld
Een armband besteld , op tijd geleverd , en ziet er goed uit
Het is een schande dat bedrijven zoals…
Het is een schande dat bedrijven zoals jullie mogen bestaan....na ruim een maand de artikelen nog niet geleverd en je krijgt geen contact met Etsy...nooit meer iets bestellen daar
Phishing
Pas op! Heel vaak besteld en nooit problemen gehad. Maar gisteren rare ervaring. Bij het bestellen van oorringen kreeg ik op hetzelfde moment een telefoon met een nummer uit het buitenland. Phishing. Niet opnemen! Bestelling niet afgerond.
Kwalitatief ver onder de maat
Kwalitatief ver onder de maat , foto is totaal anders dan het geleverde product . Er komt een gedeukte doos aan en bij de bezorger moeten er ook nog 20% douane kosten betaald worden. Bij openen van de doos is het product beschadigd en retour sturen is hell of a job en kost geld en dan moet je maar zien of je iets terug krijgt .
Mijn advies : KOOP NOOIT IETS BIJ ETSY .
Heb mijn verlies genomen en veel over ze geleerd. WAARDELOZE OPLICHTERS !
Een tshirt besteld en betaald voor me…
Een tshirt besteld en betaald voor me dochter 4 weken geleden. 48 euro betaald. En nog steeds niks ontvangen. En je kunt ze ook niet bereiken zeer slecht
Bedel besteld en betaald
Bedel besteld en betaald. Nu is bestelling niet voltooid. Zeer slecht. Nooooit geen Etsy meer voor mij. Onbetrouwbaar bedrijf
Vreselijk bedrijf om mee te dealen
Vreselijk bedrijf om mee te dealen. Als alles goed gaat, is alles goed. Gaat het fout...dan kan je naar de customer service in India. Zij hebben 1 doel; jou afwimpelen.
Ik heb een artikel verkocht en volgens…
Ik heb een artikel verkocht en volgens hun zou er de volgende dag uitbetaald worden maar na een paar dagen nog niets ontvangen. Dus met de klantenservice gechat en blijkt dat ik 2 weken moet wachten op mijn geld.
Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op dus ik heb meteen mijn shop verwijderd daar.
Ben benieuwd of ik ooit mijn geld nog krijg. Ben bang van niet als ik de reviews hier lees.
Waarom bestaat dit bedrijf nog???
geen levering
heb besteld en nog steeds niks geleverd ,iedere keer als ik wil inloggen krijg ik reset wachtwoord,klantenservice kun je niet bereiken,vind het een zeer slechte site etsy,
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar! In het begin sturen ze een link mee voor opvolging van het pakket maar plots staat het als afgeleverd zonder effectieve levering. We waren thuis op het moment van de vermelde levering, nooit iemand gezien. Bij de buren gehoord en ook negatief. Als je navraagt welke pakjesdienst en naar de afleverbon kunnen ze niet antwoorden. FAKE en OPLICHTING volgens mij! ikzelf ben maar 24 euro kwijt maar ik hoop anderen te overtuigen om niet te kopen.
Waardeloos
2 bestellingen gedaan, gelijk via IDEAL voldaan.
Binnen een half uur worden beide bestellingen door Etsy geannuleerd!
Een IDEAL betaling kun je niet zelf terug (laten) halen. Etsy dient dus te restitueren, maar zie maar eens contact met hen te krijgen; onmogelijk (antwoorden op hun annuleringsmails komen gelijk weer terug).
Geld is dus foetsie!
Hele dure les, maar ook: eens maar nooit weer!
Bestel en blijf maar wachten.
Bestel en blijf maar wachten.
De geschatte levertijd wordt niet gehaald, en als je een track en trace raadpleegt staat er niet duidelijk wanneer het wordt geleverd.
Als je Etsy respekt raadpleegt kom je ook nergens!
Nep artikel ontvangen
Heb een pandora armband gekocht zou zilver moeten zijn ,maar is nep de armband is nu rose