Eurail Reviews 6.174

TrustScore 4 uit 5

3,8

1. Reiszoekmachine
  2. Treinticketbedrijf

Whether you like to explore one country in depth or discover multiple destinations, plan in advance or let the rails take you, visit popular spots or journey through off-the-beaten-track towns – Eurail has the perfect Pass for you!

Travel Europe by Train with Eurail

Explore
See world-famous sites and hidden gems.
Enjoy
Watch Europe’s landscapes and vivid scenery change by the minute, right outside your train window.
Experience
Plan the trip of a lifetime, choose a Eurail Pass and enjoy train travel in Europe!

Find your perfect pass using our pass finder!

Choose your Pass

Choose your Pass
Discover thousands of European destinations using just 1 rail pass! We provide customer support 24/7 in your Language.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Slechte customerservice

Met een interrailkaart stoelen gereserveerd voor een trein over 10 dagen. We zagen binnen 30min een andere trein die we liever nemen. De stoelen konden we alleen al niet meer annuleren. Deze waren niet terugbetaalbaar. Nu zitten we eraan vast. Daarbij betaal je via Eurorail 8 euro per stoel, terwijl dit via DB of NSinternational 5,50euro is? Weer van geleerd.

2 december 2025

Beste Klant,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het is inderdaad vervelend wanneer je plannen veranderen en reserveringen niet-annuleerbaar blijken. De annulerings- en tariefvoorwaarden worden helaas bepaald door de spoorwegmaatschappijen zelf, waardoor prijzen kunnen verschillen per aanbieder. Maar fijn dat je er iets uit hebt kunnen meenemen voor de volgende keer, dat helpt altijd bij het plannen.

Warmly,
Eurail

Dol op interrail reizen. App werkt uitstekend

App werkt uitstekend, gemakkelijk reizen inplannen en wijzigen en heel eenvoudig plaatsen te reserveren

3 juni 2025

Hoi Nicole,

Wat fijn om te horen dat de app goed werkt en het plannen en wijzigen van reizen soepel verloopt! Bedankt voor je positieve feedback, en we wensen je nog veel mooie treinreizen toe!

Vriendelijke groet,

Camilo

Eurail is geweldig

Eurail is geweldig, app werkt fantastisch .
We reisden van Amsterdam naar Berlijn, Warschau. Daarna de flixbus door de Baltische Staten, in Finland de trein weer genomen👍💪tot Noord Noorwegen.

2 juni 2025

Beste Violet,

Wat een geweldige reis! Klinkt als een prachtig avontuur van stad tot natuur. Fijn om te horen dat de app goed werkte en dat je zo’n mooie route hebt kunnen afleggen. Bedankt dat je dit met ons deelt!

Warmly,
Social & Community Care Specialist
Eurail.com

Je kan niks met deze site

Je kan niks met deze site. Het is niet duidelijk, er zijn alleen maar foutmeldingen zonder duidelijke instruties of overzicht. Contact opnemen kan niet, alleen chatbox die niet gelijk helpt.

29 juli 2024

Antwoord van Eurail

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Je kunt contact met ons opnemen via deze link:

Fijne dag!

Camilo

De nieuwe dienstregeling van Scotrail

De nieuwe dienstregeling van Scotrail ; die al meer dan 2 weken in voege is komt NIET overeen met deze van Eurail. Dat heeft ons vanavond een taxirit van 100,00 £ gekost.
Eurail kan ons ook geen Eurostar van Londen naar Brussel reserveren gedurende een lange periode eind Juli. Full fare tickets zijn er uiteraard wel op de site van Eurostar. Het financiële voordeel van Eurail verdwijnt op deze wijze als sneeuw voor de zon. Het is een mooie maar TE dure app of pass.

22 juli 2024

Beste Jef,

We begrijpen dat de verschillen tussen de dienstregeling van Scotrail en de informatie op onze app vervelend zijn en extra kosten hebben veroorzaakt. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, vooral met betrekking tot de Eurostar-reserveringen.

We streven ernaar om de meest actuele en nauwkeurige informatie te verstrekken. Als u verdere hulp nodig heeft of vragen heeft, kunt u ons klantenteam bereiken via deze link: https://eurail.zendesk.com/hc/en-001/requests/new. We zijn er om u te helpen.

Vriendelijke groet,
Isa

Top service!

Onze reis zou richting Zagreb gaan, helaas was dit door een geannuleerde trein niet meer mogelijk. Omdat deze geannuleerde trein voor heel veel problemen zorgde, was het voor ons niet haalbaar om op reis te gaan met onze interrailpas. Na wat heen en weer mailen hebben wij het geld van onze interrailpas teruggekregen. Wij zijn onwijs dankbaar dat het team van eurail met ons heeft meegedacht. Top! Wij zijn geholpen door Yan en Aibhilín

19 juli 2024

Dear Melianthe,

We're happy to hear that we were able to assist you with getting your money back. Thank you for taking the time out to leave this positive review. We appreciate you!

Warmly 😊
Eurail.com/Interrail.eu

Bedankt goeie oplossing!!

31 januari 2024

Beste Marie,

Bedankt voor het schrijven van de positieve recensie.

Wij zijn blij dat wij u een haalbare oplossing hebben kunnen bieden. We hopen dat het nuttig kan zijn voor uw reis.

Met vriendelijke groeten,
Isa
Eurail.com

No seats in empty trains

Je moet zitplaatsen reserveren, sommige treinen hebben 0 beschikbare plaatsen voor eurail, zelfs al zijn ze leeg, een ticket kopen kan wel. Het is bedrog, koop losse treinkaartjes, dan kun je tenminste je bestemming bereiken. Verder is eurail het enige bedrijf in europa dat geen telefoon heeft

16 juli 2023

Dear Vic,

Thank you for expressing your concerns. We understand that seat reservations are essential for a smooth journey with Eurail, and we apologize for any inconvenience you faced due to unavailability.

Seat reservations are subject to availability and may vary based on high demand and operational constraints. While some trains may have empty seats, these could be reserved by other passengers or not allocated for Eurail pass holders. We regret any frustration this may have caused.

We recognize the significance of effective communication and strive to provide prompt assistance to all our customers. To enhance our customer support, we have implemented alternative channels such as email and social media. Rest assured, when you reach out to us through these channels, we are committed to responding as quickly as possible and providing continuous support throughout your journey.

Once again, we apologize for any inconvenience, and we appreciate your understanding.

Warm regards,
Olga

Pas op met Interrail ook wel Eurail BV

Pas op met Interrail ook wel Eurail BV.
Interrail geeft misleidende informatie over hun duurdere Global reispassen van 15 en 22 dagen. Pas na activatie op 6 februari van de pas werd duidelijk wat ik precies gekocht had. Bij alle passen staat ….. reisdagen binnen 1 maand. Bij de duurdere passen niet. Ook als je de reispas koopt staat in de bevestiging 22 reisdagen. Ook op de pas zelf, die je in je mail krijgt, staat nergens 22 reisdagen binnen een maand. Pas sls je de pas activeert is het ineens duidelijk 22 dagen binnen 1 maand. Dit is tegen de wettelijke regels waar Interrail zich aan moet houden. Het moet vooraf voor de consument glashelder zijn wat je koopt. Dit bleek pas na activatie, dan zeggen ze nu heb je je pas geactiveerd en dus kan je hem niet teruggeven. Ik ben €544 kwijt. Toen ik eea ah uitzoeken was om een klacht in te dienen zag ik ook nog dat de pas ook nog geblokkeerd bleek ook dus al had ik er mee willen reizen had dat niet gekund. Het product is in veel opzichten volstrekt ondeugdelijk en anders dan ik bij aankoop mocht verwachten. Ik ben met verschillende organisaties bezig om mijn geld terug te krijgen maar dit kost veel tijd en levert veel ongemak op.

De klantenservice stelt in haar reactie oplossingen voor waardoor ik nog minder vertrouwen krijg in deze organisatie. Ik moet van hen nog meer bij Interrail kopen dan geven ze me iets terug. Ik heb vanaf 6 februari meerdere keren gevraagd of ze me willen bellen om samen naar een voor iedereen bevredigende oplossing te zoeken. Ik krijg alleen zeer vreemde onlogische voorstellen. Misschien zijn het allemaal robots bij de klantenservice? Daar lijkt het op. Hoe dan ook, ik ervaar deze organisatie iig als een onbetrouwbare organisatie. De laatste keer voor mij.

Interail heeft op 4 maart hieronder een reactie geplaatst waarin jullie ontkennen dat er verschil in de productbeschrijvingen op jullie website staat qua geldigheid van de diverse passen. Waarom zet je bij de 4 dagen reispas wel geldigheidsduur van 1 maand en bij dereispas van 22 reisdagen van €544 geen geldigheidsduur. Ook op de bevestiging aankoop en de online pas, die ik na betaling ontving stond niets over de geldigheid vermeld. Je had hier alleen hoeven te vermelden 22 reisdagen per maand maar dat stond er niet. Pas na activatie bleek de geldigheid. Ik moest de reispas binnen de maand februari opmaken. Daarbij stapelden zich nog meerdere andere problemen op. De pas werkte niet op de tweede reisdag. Plus na 12 februari is de reispas ineens volledig geblokkeerd. Dus ik heb een reispas van 544 euro aangeschaft waar ik nauwelijks iets aan gehad heb. De oplossing van Interail koop nog een pas. Waarom zou ik in godsnaam nog een pas kopen, dat is een bizarre oplossing. Ik ben niet tevreden over het product het voldoet niet aan mijn verwachtingen die ik op grond van de produktbeschrijving op de website had mogen hebben. Ik ga niet nog een keer een produkt kopen waar ik ontevreden over ben. De klantenservice blijft met onderstaande berichten het wezenlijke probleem ontkennen. Ik heb meerdere keren verzocht om telefonisch contact. Ik ben nooit gebrld. Krijg alleen voortdurend dit soort berichten. Dus mijn advies aan andere consumenten blijft niet doen.

22 februari 2023

Geachte mevrouw van Dijk,

Hierbij willen we bevestigen dat we uw bericht hebben ontvangen en dat we u ook meerdere keren hebben beantwoord.

We begrijpen dat je ontevreden bent over de Pas die je op onze website hebt gekocht. Zoals eerder uitgelegd in de correspondentie die u had met onze klantenservice, is de door u gekochte Pas een doorlopende Pas. Dat betekent dat uw Pas geldig is voor het vermelde aantal dagen vanaf de startdatum die u selecteert. Informatie over de geldigheid van de Pas vind je in de Pasbeschrijving, maar ook in de FAQ van onze website. U kunt er zeker van zijn dat we ernaar streven zo transparant mogelijk te blijven over de geldigheid, het beleid en de gebruiksvoorwaarden van onze Passen. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen tijdens alle stadia van uw reis, inclusief eventuele pre-sale vragen die u heeft.

Zoals eerder vermeld, kan de Pass binnen 11 maanden na aankoop worden geactiveerd. Tijdens het activeringsproces selecteert de klant de eerste reisdag die de geldigheidsperiode bepaalt waarin de klant kan reizen op basis van zijn Pass-type. In de bevestigingsmail die klanten na de aankoop ontvangen wordt duidelijk vermeld om welk type Pass het gaat en op welke datum de Pass geactiveerd moet worden. Het kan niet de details van de eerste en de laatste reisdag bevatten, simpelweg omdat het door de klanten tijdens de activering is geselecteerd.

Volgens ons systeem is dit niet de eerste keer dat u de Pas koopt en gebruikt, daarom gaan we ervan uit dat u weet hoe de Pas werkt, zodra deze is geactiveerd.

We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de Pass-keuze die je hebt gemaakt en dat het een groot financieel verlies voor je is. Daarom willen we bevestigen dat het aanbod dat onze collega's u eerder hebben gedaan: een uitzonderlijke uitwisseling, nog steeds geldt. Zoals op 16 februari 2023 aan u is bevestigd, zullen wij, zodra u een nieuwe bestelling op onze website plaatst en ons het nieuwe bestelnummer deelt, de resterende reisdagen terugbetalen. Let op: op dit moment hebben we een promo-uitverkoop van 10% tot 15 maart 2023, zodat je een nieuwe pas kunt krijgen met een aantrekkelijkere prijs.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice team
Eurail B.V

Wat een ongelooflijk slechte site

Wat een ongelooflijk slechte site. Slechte service en volstrekt onbereikbaar.

Doe een test om van Rotterdam naar alicante te reizen. Vervolgens blijkt er voor de leg naar Parijs geen reservering te zijn. Dure ticket via Thalys gekocht, eurail onbruikbaar. Voor Barcelona alicante vv meldt de site dat de reservering op een station in Spanje moet worden gekocht. De operator meldt dat ze niet met eurail werken. Of je wel of niet kunt annuleren is onvindbaar en wordt ook niet aangegeven. Daarvoor moet je bij iedere maatschappij apart kijken. Bij de planning staan prijzen voor vereiste reserveringen, maar als je vervolgens wilt reserveren blijken er geen beschikbare plaatsen meer te zijn.
Het kost me intussen dagen om een simpele reis te boeken. Dat was eens maar nooit weer. Dan maar een beetje vlieg schaamte.

2 februari 2023
Toon reviews in alle talen. (6.174 reviews)