Geachte mevrouw van Dijk,
Hierbij willen we bevestigen dat we uw bericht hebben ontvangen en dat we u ook meerdere keren hebben beantwoord.
We begrijpen dat je ontevreden bent over de Pas die je op onze website hebt gekocht. Zoals eerder uitgelegd in de correspondentie die u had met onze klantenservice, is de door u gekochte Pas een doorlopende Pas. Dat betekent dat uw Pas geldig is voor het vermelde aantal dagen vanaf de startdatum die u selecteert. Informatie over de geldigheid van de Pas vind je in de Pasbeschrijving, maar ook in de FAQ van onze website. U kunt er zeker van zijn dat we ernaar streven zo transparant mogelijk te blijven over de geldigheid, het beleid en de gebruiksvoorwaarden van onze Passen. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen tijdens alle stadia van uw reis, inclusief eventuele pre-sale vragen die u heeft.
Zoals eerder vermeld, kan de Pass binnen 11 maanden na aankoop worden geactiveerd. Tijdens het activeringsproces selecteert de klant de eerste reisdag die de geldigheidsperiode bepaalt waarin de klant kan reizen op basis van zijn Pass-type. In de bevestigingsmail die klanten na de aankoop ontvangen wordt duidelijk vermeld om welk type Pass het gaat en op welke datum de Pass geactiveerd moet worden. Het kan niet de details van de eerste en de laatste reisdag bevatten, simpelweg omdat het door de klanten tijdens de activering is geselecteerd.
Volgens ons systeem is dit niet de eerste keer dat u de Pas koopt en gebruikt, daarom gaan we ervan uit dat u weet hoe de Pas werkt, zodra deze is geactiveerd.
We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de Pass-keuze die je hebt gemaakt en dat het een groot financieel verlies voor je is. Daarom willen we bevestigen dat het aanbod dat onze collega's u eerder hebben gedaan: een uitzonderlijke uitwisseling, nog steeds geldt. Zoals op 16 februari 2023 aan u is bevestigd, zullen wij, zodra u een nieuwe bestelling op onze website plaatst en ons het nieuwe bestelnummer deelt, de resterende reisdagen terugbetalen. Let op: op dit moment hebben we een promo-uitverkoop van 10% tot 15 maart 2023, zodat je een nieuwe pas kunt krijgen met een aantrekkelijkere prijs.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice team