EuropeFX is niks anders dan een oplichtersbende! 100% feit! Daarnaast is dit te zien op RTL en NPO bij Kees van der Spek en Opgelicht! Tijd dat deze smerige criminelen keihard gepakt worden en ee... Toon meer
Oplichters, kijk naar het programma oplichters aangepakt! Ze winnen het vertrouwen van mensen en doen daarna niets behalve alle inleg zelf houden! Geen gebruik van maken!!!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Europe's Favorite Forex and CFD Provider One Broker - Global Reach That's the EuropeFX way. Everything we do has a simple goal. The best possible trading environment for our clients. That means offering a fully licensed and regulated trading environment (CySEC license 258/14) with negative balance protection and membership of the ICF (Investor Compensation Fund). Multiple Markets Forex Currency Pairs, Commodities, Stocks and Indices. With over 250 of the world's most highly traded assets on offer, you're sure to find your favorite trade and with our awesome support team right there to guide you every step of the way, getting started has never been easier. Powered By Technology The financial markets are an ever-changing landscape. That calls for ever-changing technology and we're rightly proud of the technology behind EuropeFX. From our range of trading platforms for desktop and mobile devices to our training materials and webinar presentations, we've got you covered. We're redefining the way you trade We're one of the fastest growing brokerages online today. Yes, we have an extensive lineup of assets and trading platforms, but our success comes mainly from the success of our clients. Our clients love to trade with us and they love to share the good word about their trading experience. With our customer-oriented approach, we are redefining the way you trade the markets!
Address: Ayiou Athanasiou 46, Agios Athanasios 4102, Cyprus, 4102, Limassol, Cyprus
- +448708200200
- support@europefx.com
- www.europefx.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters !
kijk naar de naam in mijn profielfoto voor hulp
Sysec scam?
Ik ben een aantal maanden geleden opgelicht door een bedrijf dat Sealimited heet. Ik heb hier 1400 euro aan verloren. Nu wordt ik gebeld door een meneer genaamd Chris Boham of Bohan die beweerd dat hij bij Sysec hoort en dat Sealimited en andere bedrijven zijn gepakt en gesloten. Ook geeft hij aan dat ik mijn geld terug kan krijgen. Hij wist mijn volledige naam onder het mom dat ik een digitale wallet bij Sealimited heb/had. Nu heb ik Sysec gegoogled en het bedrijf zit in Cyprus en waakt dus inderdaad voor dit soort scam bedrijven, hoewel hun wel makkelijk lycensies geven aan dat soort bedrijven. Maar hoe weet ik nou of hij inderdaad van het bedrijf Sysec is? Op de website van Sysec staat namelijk specefiek aangegeven dat scammers je naar aanleidingen van een eerdere scam die ze bij je hebben gepleegd je doen geloven dat je het geld terug kan krijgen... Voelt dus weer als een scam😣 ik had toen des tijds net een baby gekregen en had het geld zo hard nodig.. Heel dom van mij.. Sealimited is dus echt een Scam bedrijf maar is dit nu weer zo? Is er iemand anders benaderd over een terugbetaling via Sysec?
Oplichters BahBahbah
Oplichters, kijk naar het
In totaal ruim 2 ton geïnvesteerd
In totaal ruim 2 ton geïnvesteerd. Eerst ging het goed en verleidde ze me om steeds meer in te leggen. Toen ik al mijn spaarcenten voor mijn oude dag had ingelegd stortte het ineens in! In totaal 150.000 euro in rook opgegaan. Trap er niet in boeven zijn het. Nemen de telefoon ool niet meer op.

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Slecht bedrijf die mensen alle wijsmaken voor eigen gewin....
Slecht bedrijf die mensen alles voorspiegelen. Ik heb de robot waar ze mij voor gestrikt heb gesloten. Mijn account is direct geblokkeerd vanochtend stond er nog € 468,45 nu willen zij het afdoen met € 233,25. Verder moet ik een soort van geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Ben ik gek??? of zijn zij gek????
Ik citeer een punt uit de brief. Hieruit blijkt wel dat ze doodsbenauwd zijn dat mensen uit de school klappen en dat zou ik moeten ondertekenen?"
6. I will keep all information in my possession concerning EuropeFX, the terms of this Letter,
its existence and/or the Payment strictly confidential and under no circumstances inform any"
9. Deze brief en elk geschil of claim die hieruit voortvloeit of ermee verband houdt of het onderwerp ervan
zaak of formatie (inclusief niet-contractuele geschillen of claims) worden beheerst door en
geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Cyprus. Echter, in geval van contractbreuk door:
de Klant, heeft het Bedrijf het recht om een gerechtelijke procedure te starten in een ander rechtsgebied.

Oplichters
Oplichters! Kijk kees van der spek. Hebben ze ontmaskerd

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Smerige bende uit Cyprus!
Smerige bende uit Cyprus!
Trap er niet in.

Antwoord van EuropeFX Financial Services
EuropeFX = 100% Scamming! Oplichters!
Tijd dat deze smerige criminelen keihard gepakt worden en een voor een de cel in verdwijnen!
Mensen, laat je niet oplichten door dit soort nepbedrijven!! Kijk uit voor EuropeFX, ForexTB, OBR Invest, Investous etc.
Tuig is het, allemaal!

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Mensen begin er niet aan!
Mensen begin er niet aan!! Het is een onbetrouwbaar bedrijf, met maar 1 ding voor ogen, geld aftroggelen.
Het lijkt eerst leuk, maar al snel wordt je overgehaald om nog meer geld te storten. Wil je dit niet, wordt de toon al anders.
Als je je geld weer wilt opnemen, moet je sterk in je schoenen staan. Je krijgt meestal alleen Engels taligen aan de lijn, nu was het een Belgische meneer. Die in rap nederlandse met een flink belgisch accent mij totaal belachelijk maakte, dat ik niet meer verdiend had met de belegging.
Ik kon toch niet verwachten, dat ik met mijn kleine inleg en nog kleiner verstand, ik geld zou verdienen.
Ik had er schoon genoeg van, en wilde gewoon mijn geld, aangezien de crisis er ook bij mij diep ingehakt had. Dit vond hij maar lachwekkend, mensen die door corona geraakt waren, moesten gewoon een ander bedrijf starten en niet zeuren.
Echt een irritant ego mannetje, die het vertikte om voor de 2e keer zijn naam te noemen, omdat hij Efficient werkte en nooit iets 2x zei. (Lekker dan als hij amper verstaanbaar is).
Dus echt, doe het niet. Als je je geld wilt opnemen, moet je dus verplicht het gesprek aan gaan met zo'n gladjakker en je moet ook nog een "fee" betalen om je geld te krijgen.
Trap er niet in, 1 ster is nog te weinig voor deze slinkse business. Er wordt maar 1 beter van en dat ben jij niet, maar het bedrijf. Ook zie je op deze site van trustpilot dat er valse reviews opgezet worden, dat getuigt van hun integriteit. (Die hebben ze dus niet)
Het standaard antwoord dat ze hieronder geven, is ook niet zo overtuigend lijkt me. Ze willen nu in contact met me komen, om te verifieren of ik daadwerkelijk klant bij ze was. Na honderen telefoontjes van hun kant, heb ik een nieuw nummer moeten nemen. Dus ik ga echt niet mijn nummer doorgeven aan ze (Ik heb ook sterk het idee dat ze het nummer delen van klanten, dus hou je nummer echt geheim).

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Heb regelmatig om assistentie gevraagd…
Heb regelmatig om assistentie gevraagd maar werd gebeld en als ik opnam werd ik afgebroken .Dacht eerst dat het per ongeluk ging maar volgens mij ging dat expres .Kon dus totaal geen contact met ze krijgen en zag mijn saldo gestaagt zakken terwijl ik een paar maal aangegeven had te verkopen maar het kwam gewoon niet door dus volgens mij is het gewoon eenoplichters zaakje
Eindelijk verlost van europefx
Eindelijk verlost van europefx. Maandenlang telefonisch achtervolgt .
Ga nooit met deze partij in zee!

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Ik wacht nog steeds op mijn geld terug…
Ik wacht nog steeds op mijn geld terug stelletje oplichters!!!

Telefoon stalking
Nadat ik alle gegevens had doorgegeven, kon ik beginnen met traden.
Hierbij ook duidelijk aangegeven dat dit onbekend gebied is voor mij en dat ik een duidelijke uitleg wilde.
De eerste vraag van mijn contact persoon was "are you willing to put in more money"?
Waarop ik duidelijk maakte dat ik eerst resultaten wilde zien voordat ik meer geld denkt neer te leggen...hierdoor antwoorde hij wat mompelend en zei tegen me dat ik terug gebeld ging worden over de risico's van dit vak.
Ik heb een week niks gehoord en werd met 9 dagen later terug gebeld.
Gelijk vroeg hij mij 2000€ in te zetten omdat er iets groots zou gaan gebeuren...ik heb hem nogmaals duidelijk gemaakt dat ik dat niet ging doen, waarop hij geïrriteerd begon over commissies die hij niet ontving als ik niks ging doen.
Ik heb de man vriendelijk verzocht om op te hangen als hij mij niet kon helpen.
De volgende dag heb ik EuropeFX gemaild dat ik hiermee wilde stoppen en mijn geld terug wilde.
Ik ben hier 3 weken mee bezig geweest.
Op de dag dat ik EuropeFX mailde om te stoppen, heeft mijn telefoon roodgloeiend gestaan van de telefoontjes uit Nederland, Belgie en de UK...allemaal van EuropeFX.
Nogmaals mailcontact gehad met FX hulpcenter met de vraag te stoppen mij te bellen.. volgens FX zijn hun dat niet, maar mijn nummer is privé en alleen mijn ouders hebben mijn mobielle gegevens.
Dit alles is nu zo'n 2 mnd geleden, ik word nog steeds dagelijks gebeld, vrijdag zelfs tot 22:30.
Nog steeds claimt FX dat hun dit niet zijn, maar als je een Nederlands nummer terugbelt, krijg je een antwoordaparaat met...EuropeFX.
Blijkbaar als je niet met FX in zee wilt, word je mobiele nummer overal gedeeld, om je toch over te halen om meer geld in te zetten.
Ik heb ondertussen een nieuw nummer moeten nemen omdat het telefoon gestalk maar NIET stopt.
Nu heb ik de reacties van FX gelezen van hierboven, en ik zit niet te wachten op antwoorden dat FX allerlei trainingen geeft, en hoe trots ze zijn op serviceniveau en investeringen... Zolang u niet bereid bent om meer geld in te leggen, was hun service en trainingen heel ver te zoeken.
Ik zal vanaf nu ook alle telefoonnummers opslaan, en hier aanvullen..meschien dat andere ontevreden mensen hier iets aan hebben want dit telefoon gestalk is echt ontzettend vervelend.

Antwoord van EuropeFX Financial Services
EuropeFX is een bedrijf dat als broker…
EuropeFX is een bedrijf dat als broker erg nauw verbonden is met zijn of haar accounthouder.
Ik gaf aan weinig ervaring te hebben in het traden en heb zodoende erg goede uitleg gekregen, wel allemaal in het Engels maar na een paar dagen gaat dat vanzelf makkelijker en dus kon ik het allemaal steeds wat beter begrijpen. Mijn accountmanager Lin is top, erg goede ondersteuning en ze neemt contact op als er ontwikkelingen zijn die belangrijk of gunstig kunnen zijn. Vooraf werd ik gebeld door Jacob om mijn account te activeren, dat verliep vriendelijk en soepel. Nu een paar dagen later is het goed te begrijpen, dank je wel Lin!

Good company !
Good company !
Thank you for good withdrawls and fast response !

Antwoord van EuropeFX Financial Services
Beleggen met geld zonder ervaring…
Beleggen met geld zonder ervaring vereist een professionele begeleiding
Ik moet helaas zeggen dat ik binnen EuropeFX maar weinig mensen gesproken heb met die intentie
Maar 1 is genoeg bedankt Ella