Deel 2 van kogelklok Na regelmatig contact te hebben gehad is het dan nu toch netjes geregeld. De kogelklok is terug, zo ook mijn geld. Met deze actie heeft eurotops toch bewezen een betrouwbaar b... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

VERSANDHAUS EUROTOPS: Versandhaus für innovative, ausgefallene & originelle Produkte. Wir sind Ihr Versandhaus für Geschenkideen & Neuheiten aus aller Welt!

3,6

Gemiddeld

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen Eurotops meer

Brochure febr. '26 met misleidende beschrijvingen en resulterend in misleidende "aanbiedingen". Bellen hierover met hun klantenservice is een ramp. Begrijpt het niet of wil het niet begrijpen. Klantenservice beschikt niet over de betreffende brochure waarin de zgn "aanbieding"duidelijk staat omschreven (krijg alleen maar de reactie...."zoals het in mijn computer staat: zo is het") en het telefoon gesprek mond uit in een grote berg ergernis. Op email correspondentie wordt soortgelijk gereageerd. Of helemaal niet. Echt een waardeloze organisatie. Willen, kunnen en zullen het niet snappen. Heb m'n buik vol van ze en neem niets meer van ze af.
J. Homburg

27 maart 2026

Geachte heer Homburg,

hartelijk dank voor uw open feedback. Het spijt ons zeer dat u onze brochure als misleidend heeft ervaren en dat het contact met onze klantenservice voor u zo onbevredigend is verlopen. Dat komt niet overeen met onze standaard.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en willen uw situatie graag in detail onderzoeken en voor u oplossen. Wilt u ons hiervoor nog laten weten om welke aanbieding het precies gaat, wanneer u contact heeft gehad met onze klantenservice en wat uw klantnummer of e-mailadres is?

U kunt ons bereiken via info@eurotops.de
– wij zorgen persoonlijk voor een oplossing.

Met vriendelijke groet
Uw EUROtops klantenservice

beloften worden niet nagekomen

6 dagen geleden bricht ontvangen via trustpilot dat mijn terugbetaling werd doorgegeven aan de boekhouding, ik zou dus mijn terugbetaling van eurotops een paar dagen nadien ontvangen . Ondertussen zijn we 7 dagen verder en nog steeds geen spoor van terugbetaling . In de toekomst koop ik niet meer via de website van eurotops. Neem daar maar nota van

18 maart 2026

Beste klant,

Onze excuses voor de vertraging. Op 12.03 hebben wij de terugbetaling doorgestuurd, en deze is vandaag verwerkt. Het bedrag zou inmiddels bij u moeten zijn bijgeschreven.

Wij rekenen doorgaans met 3-5 werkdagen (geen weekend) voor het bedrag op uw rekening verschijnt.

Dank u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet
Eurotops Team

Bezorgen geen bestelde goederen

Begin maart een bestelling gedaan en gelijk het bedrag overgemaakt. Maar geen bevestiging of iets. Mail gestuurd, ik zou niet betaald hebben. Dus een printscreen van mijn betaling opgestuurd. Geen reactie. Op nog verdere mailtjes van mijn kant geen reacties. En geen spullen dus.

16 maart 2026

Ik heb een kruimeldief Livingston…

Ik heb een kruimeldief Livingston pocket vac gekocht,! Echt speelgoed zuigt niets en de batterij is direct plat ,brol ,!!!!!

5 februari 2026

Sehr geehrter Kunde,

es tut uns leid, dass Sie Probleme mit Ihrem Handstaubsauger Livingston Pocket Vac haben.

Damit wir Ihr Kundenkonto prüfen können, benötigen wir weitere Informationen von Ihnen.

Bitte setzen Sie sich direkt mit unserem Kundendienst unter kundendienst@eurotops.nl
in Verbindung – dort wird man Ihnen umgehend weiterhelfen.

Ihr Eurotops Kundendienst

Hoge kosten terug zenden bestelling !!!!!

Omdat ik geen vertrouwen in het product heb dat ik heb gekocht heb ik besloten om het terug te sturen. Daarbij ben ik erg geschrokken van de kosten van het terug zenden. Ik heb daarvoor bijna 20 euro moeten betalen. Het pakket moet namelijk terug naar Duitsland. Het komt er op neer dat ik voor een aankoop van 47 euro totaal bijna 30 euro aan verzendkosten moet betalen. Dit is belachelijk en voor een bedrijf dat ook een vestiging in Nederland heeft zou het toch mogelijk moeten zijn om het gratis terug te kunnen sturen ( NEEM EEN VOORBEELD AAN BOL.COM !!!!!! ). Ik was een regelmatige klant van Eurotops maar na deze ervaring heb ik besloten om daar niets meer te bestellen.

17 september 2025

Geachte klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw feedback en nemen wij uw verzoek zeer serieus.

Houd er rekening mee dat ons hoofdkantoor in Duitsland is gevestigd en dat de goederen daarom ook vanuit Duitsland worden verzonden. Om deze reden moet het retourzending ook naar Duitsland worden verzonden.

Om u in dit geval tegemoet te komen, vergoeden wij uiteraard graag de gemaakte retourkosten. Stuur ons hiervoor de barcode of het afleverbewijs van uw retourzending per e-mail naar info@eurotops.nl

Uw eurotops-team

EuroTops tot nu toe :onbetrouwbaar gebleken!

Ik had een plasma aansteker gekocht die binnen korte tijd kapot was. Contact opgenomen met de klantenservice van Eurotops. Na met veel geduld -de vrouw sprak slecht verstaanbaar Nederlands, uitgelegd te hebben wat het probleem was viel eindelijk het kwartje bij de medewerkster en kon ik het apparaat retourneren. Dit deed ik met een begeleidend schrijven. Vervolgens hoorde ik taal noch teken. Dus na enige weken maar weer eens de klantenservice gebeld en jawel het was correct ontvangen. Ik kon een nieuw apparaat krijgen cq omruiling dan wel mijn geld teruggestort krijgen. Hebt u dat geld niet ontvangen? Nee, noch een apparaat. Het zou in orde komen. Opnieuw niets gehoord, niets ontvangen . Dus weer gebeld : korzelig werd mij gezegd dat het nu in orde gemaakt zou worden .Nu maanden later nog niets ontvangen noch gehoord. Dit is een bar slechte service en maakt Eurotops niet betrouwbaar. Vandaag weer naar hen gemaild en mocht ik niets horen, dan wend ik mij tot de Directie en zal Radar informeren.Zowaar, vandaag een brief van Eurotops: of ik het bewijs van retourzending wil overleggen; terwijl zij zelf al bevestigd hadden de retourzending te hebben ontvangen…daarna telefonisch contact inderdaad wederom bevestigen zij dat het correct was ontvangen ( brief moet ik als niet verzonden beschouwen) toezegging: binnen 1 week heb ik een nieuwe plasma aansteker in huis! We laten ons blij verrassen!

23 april 2025

Geen reactie.

Helaas kan ik EuroTops slechts één ster geven. Ze hebben een leuke folder met interessante artikelen, maar ze geven geen reactie op een eenvoudige vraag. Op 4/12 informeerde ik waarom ik geen 2 voorwerpen in het winkelmandje kon plaatsen, omdat steeds het eerste artikel verdween, zodra ik een ander wilde bestellen. Tot nu toe geen reactie gekregen.

4 december 2024

Geachte klant

Hartelijk dank voor uw recensie.

U heeft de volgende informatie ontvangen op uw e-mailadres:

Er kunnen verschillen optreden in de functies of weergaven van een webwinkelpagina afhankelijk van

welke browser of apparaat (pc, tablet of mobiele telefoon) u gebruikt voor uw bestelling.

Het winkelmandje is gekoppeld aan de sessie van de winkelbezoeker.

Als het winkelmandje langer inactief is dan de sessie geldig is,
gaat de sessie en dus ook het winkelmandje verloren.
Dit kan ook gebeuren als het winkelmandje te lang onaangeroerd blijft.

Dit heeft te maken met de beveiligingsinstellingen van uw pc, tablet of mobiele telefoon.

Over het algemeen moeten cookies van de betreffende webwinkelpagina worden geaccepteerd zodat deze pagina

goed werkt.

Om het probleem op te lossen, kun je het volgende proberen

De pagina opnieuw laden en opnieuw proberen de items aan het winkelmandje toe te voegen.
Plaats de bestelling in een andere browser of op een ander apparaat om mogelijke browser-specifieke problemen uit te sluiten.

We hopen dat we je hebben kunnen helpen.

U kunt uw bestelling ook per e-mail aan ons doorgeven.

Met vriendelijke groet uit Langenfeld

Uw Eurotops klantenservice

De prijs was 20% hoger dan bij de…

De prijs was 20% hoger dan bij de fabrikant. Dus in het vervolg rechtstreeks naar de fabrikant.

1 oktober 2024

Antwoord van Eurotops

We zijn een middelgroot postorderbedrijf en
kunnen natuurlijk niet in dezelfde hoeveelheden inkopen als een groot postorderbedrijf.
We hebben ook niet de marktmacht om prijzen door te drukken,
omdat een fabrikant met onze
hoeveelheden zal een fabrikant eerder afzien van een levering dan
dan prijzen voor te schrijven.

Een andere reden is de extreme prijsdaling voor deze producten.
producten. De catalogi worden ruim van tevoren gedrukt, zodat
catalogi worden vroegtijdig gedrukt, zodat er geen rekening meer kan worden gehouden met prijsschommelingen.
geen rekening meer kan worden gehouden.

Met vriendelijke groet uit Langenfeld

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Je stuurt wat terug en na 2 maand krijg je incasso omdat je iets moet betalen. Ik heb geen kussen maar wel dikke rekening. Dan na 2 maand. Mensen pas op voordat je besteld. Oplichterij

7 maart 2024

Deel 2 van kogelklok

Deel 2 van kogelklok

Met deze actie heeft eurotops toch bewezen een betrouwbaar bedrijf te zijn.

23 februari 2024

Antwoord van Eurotops

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden over ons bent. We streven naar een uitstekende klantenservice en producten van hoge kwaliteit en uw feedback is erg belangrijk voor ons. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Uw Eurotops Klantenservice

Geachten

Geachten
Op 20.11.23 om 14h44 betaalde ik 75,98 euro aan Eurotopsversand DE40764 Langenfeld met KBC-debetkaart via Bancontact., een paar winterschoenen.
Deze werden in originele verpakking teruggestuurd op 27.11.2023 om 14h34 via B-post, wegens niet passend, en betaalde hiervoor 8,8 euro !! met postverwijzing MRS 414900 0569 BE WEZEMBEEK-OPPEM
Spijts het correkte terugzenden en de 30 dagen terugbetalingsclausule heb ik nooit enige vergoeding terugbekomen!!. Reden genoeg om jarenlang lidmaatschap op te zeggen ??? Gaarne terugbetaling aub !
Nico Bruffaerts, Marmotlaan 95 , 1970 Wezembeek-Oppem België

27 november 2023

3x onterecht leveren en zeer onbeleefd!

Nadat mijn opa bestelling had gedaan is het product voor de 2e keer geleverd. Gebeld om een antwoord nummer om het terug te sturen. Mevrouw aan de lijn had geen idee dat het dubbel gestuurd was. Paar dagen later voor de 3e keer ontvangen, weer gebeld met de vraag om te stoppen met sturen maar kreeg nu een zeer onbeleefde vrouw aan de lijn. Geen excuus en zelfs ons beschuldigen dat het kwam omdat er geïnformeerd zou zijn naar de levertijd van het product (niet gedaan) dat het nogmaals verstuurd was.

18 december 2023

Antwoord van Eurotops

Het spijt ons zeer dat u ontevreden bent over onze klantenservice.
We onderzoeken uw zaak graag, maar zonder klantgegevens kunnen we u niet verder helpen.

levering een ramp

levering een ramp, hele dag thuis gewacht (irritant) en daarna naar een 'parcelshop' 20km gaan rijden om het pakket op te halen terwijl ze geen moeite gedaan hebben om thuis langs te komen

12 december 2023

Antwoord van Eurotops

Beste klant, het spijt ons zeer dat u uw bestelling moest afhalen, maar we hebben geen invloed op de levering. Wij zullen hierover contact opnemen met onze dienstverleners en uw klacht doorgeven.

R E S P E C T graag

Helaas moet ik constateren dat Eurotops respectloos omgaat met haar ledenbestand. Ik ben al heel lang postbezorger en loop onder meer in een wijk waar veel oude mensen wonen, waarvan er jaarlijks wel een aantal komt te overlijden. Ondanks herhaalde maandenlange, soms zelfs jarenlange, retourpost en verzoeken via mail of de bestellijn om de post voor een overledene te stoppen, blijft Eurotops maar haar Geschenkideeëngids toesturen. Dit kan (veel) beter.

9 november 2023

Opletten !

Let op!
Ik heb terug aan EuroTops een doos, 6kg. gestuurd met producten heb ik nooit besteld.
Deze doos heb ik voor mijn duur gevonden met mijn adres op. In de doos was geen retoursticker en/of antwoordnummer aanwijzing. Later ben ik opgelicht: bericht in mijn mobiel tel. dat pakket is onderhevig aan douanerechten (€2.99); Ik moest mijn creditkart blokkeren.

13 oktober 2023

Waardeloze webshop

Wil product terugsturen want voldoet niet. Blijkt nu dat je niet je geld terugkrijgt maar op je "account"wordt gestort. Maw je moet weer bestellen om je geld te kunnen verrekenen. Plus verzendkosten bij ontvangst en verzending. Voorts is het onzeker of het op het account wordt gestort gezien te vele negatieve recensies. Advies: nooit kopen bij eurotops maar bij een betrouwbare Bol.com

21 mei 2023

Zeer tevreden!

Ik had vooraf mijn bestelling een vraag vanwege de slechte recenties die ik op internet las over Eurotops. Ik ben geholpen door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb uiteindelijk mijn bestelling gedaan en direct via ideal betaald. Mijn bestelling is netjes binnen de gemaakte afspraken geleverd. Ik ben zeer te spreken over de service van Eurotops en op de manier waarop ik gehoord/geholpen ben.

9 mei 2023

Ster niet waardig

Ster niet waardig. Aangifte gedaan tegen dit bedrijf!

20 januari 2023

Antwoord van Eurotops

Sehr geehrter Kunde, um Ihr Anliegen bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Kontaktdaten. Leider haben wir bisher keine Rückmeldung von Ihnen erhalten. Freundliche Grüße , Ihr Eurotops Kundenservice

Zeer slechte service van eurotops op…

Zeer slechte service van eurotops op mails wordt niet geantwoord. Alles wat mogelijk nog mag komen wordt bij de geannuleerd. Daar ze niet reageren moet het maar op deze manier. Als je wat besteld is het product voorradig, maar de levertijd is wel zes weken. Slechtste postorder die ik ken.

24 september 2022