Mega fed oplevelse! Fra da vi kommer, bliver vi mødt med stort gæstfrihed. Vi bliver guidet godt igennem inden vi skal skyde og hører om historien, altså hvem, hvad og hvornår de brugte, de forskell... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en rigtig god oplevelse på skydebanen! Hele oplevelsen var både spændende, sjov og professionelt arrangeret. En særlig stor ros skal gå til instruktøren Bjørn, som var utrolig dygtig, roli... Toon meer
Dette var en virkelig god og sjov oplevelse. Rigtig god instruktør der var super motiverende og rolige, og også meget kompetent. Vi var to og jeg var lidt nervøs, men blev virkelig støttet og kom der... Toon meer
Det var en rigtig god og tryg oplevelse. Jeg var der med min datter, som aldrig har prøvet at skyde før, og Bjørn (instruktøren) var super god til at introducere det hele, struktureret og sikkert. Sa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Event-Skydning.dk giver dig muligheden for at opleve en helt unik og adrenalinfyldt aktivitet i trygge og professionelle rammer. Vi tilbyder skydeevents til firmaarrangementer, polterabender, fødselsdage og vennegrupper, hvor I selv får lov at prøve kræfter med rigtige skydevåben under grundig instruktion. Det er en sjov og anderledes måde at styrke sammenholdet, udfordre hinanden og skabe gode grin og minder sammen. Vores standardpakke giver adgang til et bredt udvalg af pistoler i kalibre som .22, 9mm og .357 Magnum, så både nybegyndere og mere erfarne skytter kan få en spændende oplevelse. Derudover tilbyder vi også muligheden for at prøve noget helt særligt med vores udvalg af specialvåben som Laugo Alien, Desert Eagle og en open major racegun, som kan tilkøbes for en merpris. Hos Event-Skydning.dk lægger vi stor vægt på sikkerhed og god instruktion. Alle events afholdes med professionelle instruktører, der sørger for grundig gennemgang af regler, sikkerhed og teknik, så alle føler sig trygge – og samtidig får masser af sjov. Vi tilpasser gerne arrangementet efter jeres ønsker og størrelse på gruppen. Kontakt os på +45 40522693 og få et tilbud på jeres næste skydeevent. Kom og oplev action, spænding og masser af hygge – vi glæder os til at tage imod jer!
Contactgegevens
Denemarken
- www.event-skydning.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super god og spændende oplevelse
Vi havde et arrangement hos Event Skydning med Bjørn som instruktør i går. Det var en super god oplevelse som absolut får min bedste anbefaling.
Vi skød rigtig mange skud med forskellige håndvåben, fik topkvalificeret rådgivning af Bjørn og mærkede adrenalinen pumpe. Tak for en rigtig god oplevelse.
Event skydning for familie, super oplevelse
Vores lille familie skulle prøve at skyde med pistol og bookede en event skydning. Instruktøren Bjørn gjorde det til en tryg og aldeles glimrende oplevelse. Man prøver rigtig mange våben, og instruktøren forklarer både om dem og om teknik. En virkelig god oplevelse. Der er smæk for skillingen, når man også kommer op i de lidt større kalibre.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse hos Skyttecenter!
Instruktørerne var utroligt venlige, tålmodige og engagerede. De gjorde oplevelsen ekstra spændende ved at fortælle om de forskellige pistoler og våbens historie, hvor de stammer fra, samt de tekniske detaljer bag dem. Det gjorde oplevelsen både lærerig og underholdende.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg prøver dette. Kan varmt anbefales! Du kommer ikke til at fortryde det – oplevelsen er alle pengene værd.
Første skydning med pistol
Første skydning med pistol! Super fed oplevelse. Rigtig god instruktør som brænder for det og holde sikkerheden helt i top.
Som vinsmagning med pistoler
Som vinsmagning med pistoler. Min far og jeg fik en tid til parskydning med relativt kort varsel, men blev alligevel taget utrolig godt imod. Julie, vores instruktør, havde et rigtig godt øje for, hvad man kunne gøre bedre i sin skydning, så man går hjem med en super fed oplevelse. Det skal helt klart prøves igen.
Helt kanon
Bjørn og Julie er garanter for en helt kanon oplevelse med massere af sjove historier, fun facts, og samtidig formår de at sørge for en tryg stemning, selvom man som deltager er total amatør. Vil klart anbefale at invitere et par venner/veninder med forbi til at prøve kræfter med deres arsenal. Jeg skal helt sikkert tilbage!
Meget søde og grundige instruktører
Vi havde booket en times skydning i forbindelse med min brors 30 år fødselsdag. Vi blev taget super godt imod og fik grundig vejledning hele vejen igennem af både Julie og Bjørn.
Det var kanon godt og noget vi sagens kunne finde på at gøre igen !
Super god vejledning
Super god vejledning, dygtige vejleder med god forståeligt forklaringer. En virkelig spændende oplevelse, kan varmt anbefales.
Totalt fed oplevelse.
Totalt fed oplevelse.. havde en ven der havde fødselsdag. Så vi lavede en mande tur. Det var sjovt fedt.. man kommer hurtig igang og rigtig cool skyde træner der er.. kan anbefales fuld ud.. jeg skal prøve det igen... det helt sikkert.. sagde vennerne ogs..😉
Jeg kan varmt anbefale Eventskydning
Jeg kan varmt anbefale Eventskydning! Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. En særlig stor tak til Bjørn og Julie, som var vores instruktører. De var super professionelle, imødekommende og gode til at skabe en afslappet og sjov stemning. De tog sig tid til at guide alle, uanset erfaring, så alle følte sig trygge og fik en rigtig god oplevelse. Det var både sjovt, lærerigt og virkelig godt arrangeret. Vi kommer helt sikkert igen!
Vi var 8 pers afsted i firmaøjemed
Vi var 8 pers afsted i firmaøjemed. Fra modtagelse til slut var det simpelthen så prof. En fantastisk oplevelse. De 2 instruktører var sjove, søde og mega seriøse - samtidig med, at de brændte max for det. Det hele blev krydret med gode anekdoter undervejs samtidig med at sikkerheden var i top. Kan virkelig anbefale det. Også hvis man går bare en smule op i skydevåben eller er helt uerfaren :-)
På alle måder en gennemført og…
På alle måder en gennemført og fantastisk oplevelse. Kan klart anbefales
Action fra starten med god instruktion
Action fra starten med god instruktion, realistiske målsætninger og stort udvalg af håndvåben at prøve. Alt i alt en spændende oplevelse uden for mange formaliteter.
Fantastisk oplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse. God vejledning og introduktion til hvert enkelt våben. Sikkerheden var i top, så vi følte os helt trygge.
Fantastisk firmaevent – professionelt, spændende og i absolut særklasse! ★★★★★
Vi har netop afholdt et firmaevent hos Event-Skydning, og det har været en igennem fantastisk oplevelse for hele holdet! Hvis man leder efter et arrangement, der kombinerer action og et sublimt adrenalinsus, så er det her det helt rette sted.
Det absolutte højdepunkt var det imponerende udvalg af våben – vi fik lov til at prøve rigtig mange forskellige pistoler, hvilket gjorde oplevelsen utrolig alsidig, udfordrende og vildt underholdende for alle mand.
Sikkerheden og formidlingen var helt i top. Vi fik en super grundig og professionel introduktion før skydningen, og instruktørerne fulgte os tæt med fantastisk vejledning og gode råd under selve skydningen. Det skabte en enormt tryg atmosfære, hvor alle – uanset erfaringsniveau – fik masser af succesoplevelser og ramte plet.
Instruktørernes store viden, det høje humør og det professionelle setup gjorde dagen uforglemmelig. Vi går herfra med brede smil, masser af røverhistorier til frokoststuen og de absolut varmeste anbefalinger til Event-Skydning!
Tusind tak for en suveræn dag – vi kommer helt sikkert igen!
Virkelig god og positiv oplevelse
Vi var 8 kolleger til en teambuildingdag og havde en fantastisk god oplevelse hos Event Skydning med virkelig søde, imødekommende og kompetente instruktører. Vi kan helt klart give vores bedste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Julie vores instruktør sørgede for en sikker gennemgang samtidig med at der var god stemning og humor undervejs. Det er ikke sidste gang!
Alletiders oplevelse
Alletiders oplevelse, med Julie som instruktør som stod for kyndig vejledning og introduktion.
Great experience!
Great experience. Very professional and instructive.