Wedstrijd Liverpool - Tottenham Hotspur geweest. Geweldige spannende pot. Reis prima geregeld, goede communicatie, prima hotel. Smetje op reis was de heenreis. UK accepteert geen ID kaart meer, waar... Toon meer
Alle documenten waren op tijd, voldoende keuze in hotels. wij hadden een 4sterren hotel in Milaan, 20 minuten lopen van San Siro. Het centrum is per metro snel en goedkoop te bereiken. Mooie wedstrijd... Toon meer
Bij voetbaltravel.nl stel je je voetbalreis helemaal zelf samen. Het wordt helemaal de trip zoals jij hebben het wilt. Je kiest je tickets, je vlucht, hotel en extra’s zoals stadiontours of verzekeringen bij wedstrijdwijzigingen. Bovendien zie je direct de totaalprijs van je reis. Geen boekingskosten, luchthavenbelasting of andere toeslagen achteraf dus! De voetbalwedstrijd is het hoogtepunt van je reis. Dat wil je natuurlijk meemaken met je voetbalmaten naast je. Daarom krijg je bij ons een unieke 100% zitplaatsgarantie. Tot 3 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Jouw voetbalreis moet perfect verlopen. Daarom mag je ons dag en nacht bellen voor alle zaken waarvoor je onze hulp nodig hebt. Via ons heb je live toegang tot de beste prijzen voor je vlucht, hotel en wedstrijdtickets. We hoeven ook geen dure reclamecampagnes door te berekenen, onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dat merk je wel aan de scherpe prijs van je voetbalreis!
John M. Keynesplein 12-46, 1066EP, Amsterdam, Nederland
- info@seatchamp.com
- www.eventtrips.com
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Schandalig slechte service van Voetbaltravel
Wij hadden voor 7 personen een voetbalreis geboekt naar Madrid inclusief accommodatie en vliegtickets voor de wedstrijd Real Madrid tegen Juventus. De terugvlucht werd vanwege slechte weersomstandigheden plotseling geannuleerd door de KLM. Drie dagen later werd er een alternatieve vlucht aangeboden maar toen waren wij allang weer thuis want wij hadden zelf al een andere vlucht geregeld en een taxi vanaf Brussel naar Amsterdam genomen. Veel extra kosten gemaakt en de KLM vertikt het om deze te vergoeden. Echt schandalig. Wij hebben een pakketreis geboekt bij Voetbaltravel maar zij doen helemaal niets voor je en verwijzen je door naar de KLM. Wij voelen ons belazerd door Voetbaltravel!
Wedstrijd mee mogen maken…
Wedstrijd mee mogen maken Juventus-Benfica met m’n zoon. Top service, reageren super snel als je vragen hebt. Hotel was prima en we zaten top voor een meerprijs van 50 euro op de lange zijde in het stadion. Meer dan tevreden!
Niet boeken bij Voetbaltravel als je waarde hecht aan nakomen van seat‑beloftes en transparante service.
Voor de 18e verjaardag van mijn zoon boekte ik via Voetbaltravel een pakket naar Real Madrid – Manchester City (10 december 2025). De keuze voor Voetbaltravel was puur vanwege de duidelijke garantie in de bevestiging: **categorie 1 = lange zijde, ring 1 of 2, twee stoelen naast elkaar. Totale prijs: €2.550. Ik had vooraf berekend dat vlucht + hotel samen €900,- zouden zijn wanneer ik zelf boekte; de rest betaal je dus voor premium wedstrijdkaarten.
Levering & zitplaatsen
De e‑tickets kwamen slechts enkele uren vóór de aftrap binnen.
In het stadion bleken we te zitten in vakken hoog op de 3e ring, richting de hoek—niet ring 1/2 aan de lange zijde zoals toegezegd.
Op de tickets stond een face value van €172 per stuk, wat niet in verhouding is tot de zware meerprijs (meer dan €800,- per ticket) die Voetbaltravel vraagt voor “categorie 1, ring 1/2”.
Klachtafhandeling (e-mail met medewerker “Jonathan”)
Voor de wedstrijd heb ik Voetbaltravel al gewezen op de afwijkende vakken; na de wedstrijd heb ik dit schriftelijk onderbouwd.
De reacties waren tegenstrijdig: eerst werd gesteld dat “categorie 1 de 3e/4e ring” is; daarna dat “ons vak ring 2” zou zijn. Beide kloppen niet met wat in mijn bevestiging staat (ring 1/2 aan de lange zijde) en niet met wat we feitelijk in het stadion aantroffen (ring 3).
Ondanks het delen van screenshots van hun eigen bevestiging en mijn uitleg, bleef Voetbaltravel volhouden dat conform afspraak was geleverd. Compensatie of oplossing bleef uit.
Alle communicatie moest per e‑mail; telefonisch schakelen om het snel op te lossen was niet mogelijk.
Conclusie
Wat een onvergetelijk cadeau had moeten zijn, werd een teleurstelling. In mijn ervaring kwam Voetbaltravel de beloofde categorie (ring 1/2 lange zijde) niet na, terwijl daar juist de forse prijs op gebaseerd was. De inconsistente uitleg achteraf en het uitblijven van een redelijke oplossing maken dat dit voor mij voelde als misleiding/“knollen voor citroenen”.
Advies: niet boeken bij Voetbaltravel als je waarde hecht aan nakomen van seat‑beloftes en transparante service.
Update 28 jan 2026:
De reactie vanuit Voetbaltravel staat helaas vol onwaarheden. In plaats van mijn klacht serieus te behandelen heb ik alleen maar het idee gehad, dat ze er zo snel mogelijk wilden zijn. Er is geen proactieve communicatie geweest vanuit Voetbaltravel de communicatie kwam alleen vanuit mij en zij hebben hierop gereageerd. Bij de melding dat ik een categorie 1 ticket 1e/2e ring had geboekt kreeg ik de reactie, met foto's dat categorie 1 3e/4e ring was en dat ik dus gekregen had waar ik voor had betaald. Vervolgens stuur ik ze de informatie vanuit de boeking toe waar toch echt staat 1e/2e ring en het verhaal wordt ondanks de eerdere melding direct gedraaid naar dat ik gelijk had en dat ik daar ook had gezeten en dat zij dus aan de verplichtingen hebben voldaan.
Er is dus geen dialoog geweest en er is volledig niet serieus met mijn klacht omgegaan. De korting die op de volgende voetbalreis werd aangeboden twv 100,- valt in het niet aan wat ze extra aan mij hebben verdiend door verkeerde/ goedkope kaarten te leveren, dus ook hier wordt niet serieus mee om gegaan.
Mijn advies is dus ook, boek niet bij Voetbaltravel aangezien ze niet leveren wat er afgesproken is en waar je voor betaald hebt.

Antwoord van VoetbalTravel
Duidelijke website en fijne…
Duidelijke website en fijne communicatie na de reservering! Eenvoudig de tickets icm vlucht en hotel kunnen boeken. Heel vriendelijk geholpen door de medewerkers toen we nog iets wilden wijzigen. Reisdocumenten kwamen netjes op tijd in de mail, net als de voetbaltickets. Wij hebben ontzettend genoten van de reis en raden Voetbaltravel zeker aan!
Onze reis naar Liverpool was top…
Onze reis naar Liverpool was top geregeld door Voetbaltravel. Prima hotel en mooie zitplaatsen . Voetbaltravel gaat ons zeker terugzien
Fantastische voetbalreis naar Barcelona
Fantastische voetbalreis naar Barcelona gehad! Makkelijk te boeken via de site. De emailberichten vanuit voetbaltravel waren duidelijk en ruim op tijd. Zeker een aanrader!
Alles goed geregeld en mooie plaatsen
Scudetto voor Napoli
De kampioenswedstrijd Napoli-Cagliari werd verplaatst van zondag 25 mei naar vrijdagavond 23 mei
Jonathan van voetbaltravel heeft mij enorm geholpen vluchten en hotel om te boeken en de extra kosten werden gedekt. En het belangrijkste : wij hebben een onvergetelijke avond/nacht gehad met de voetbalwedstrijd en feestvierende Napolitanen.
Barcelona - Osasuna
De wedstrijd Barcelona - Osasuna is verplaatst door een tragisch medisch geval mbt iemand van de medische staf.
Hierdoor ging de wedstrijd niet door en werd deze verplaatst.
Dit hoorde wij ook pas 15 minuten van re voren, toen wij al in het stadion zaten en dus ook al in barcelona waren.
Heel verdrietig, maar ook voor ons zeer vervelend omdat je natuurlijk voor zo’n wedstrijd toch het weekend heen gaat.
Wat voetbaltravel ons vergoedde?
Een voucher van de wedstrijdtickets, een voucher die we alleen bij hun konden gebruiken en verder hebben we niks teruggekregen. Hier ben ik absoluut niet tevreden mee, want de tickets voor wedstrijden zijn veel goedkoper op de site van de voetbalclub zelf.
Op het kaartje dat wij kregen stond namelijk dat die gekocht waren voor 60,- terwijl wij deze bij voetbaltravel hebben gekocht voor een prijs van 165,-!!
Het zelf regelen van een voetbalreis is veel goedkoper dan hier, daarom ben ik absoluut niet te spreken over de services van VoetbalTravel en wil u meegeven hier geen voetbalreis te bestellen maar het zelf te doen, scheelt u een hoop centen en een hoop gedoe, want vergoeding krijgt u toch niet van dit bedrijf!!!

Geen tickets
Wij staan nu voor het anfield stadion zonder tickets. We zouden deze 24 uur voor de wedstrijd of eerder krijgen. Ze zijn niet bereikbaar via telefoon, mail of elke andere manier. De wedstrijd begin over 5 uur, maar ik heb er geen vertrouwen in.

Alles was perfect geregeld
Alles was perfect geregeld. De vlucht, het hotel en de tickets. Wij hebben met z'n vieren enorm genoten van de wedstrijd Liverpool - Aston Villa. Mooie plekken en met z'n vieren netjes naast elkaar.
VoetbalTravel, bedankt!
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld, de mannen waren helemaal ondersteboven van de mooie plekken. Superflexibel en behulpzaam!

Antwoord van VoetbalTravel
Uitstekende keuze voor uw voetbalreis!
Stap voor stap uitstekende communicatie, om een geweldige voetbalreis te beleven! Het was mijn eerste volledig verzorgde voetbalreis en vanwege de goede reviews kwam ik bij voetbaltravel terecht. Gedurende het proces, en achteraf, is dit een perfecte keuze gebleken. Zoek niet verder, en boek via voetbaltravel!!

Een top ervaring
We zijn gisteren naar Arsenal-Burnley gegaan. Last minute hele voordelige tickets kunnen regelen bij Jonathan. Een vriendelijke gast die duidelijk communiceerde.
Fantastische atmosfeer, fijne mensen ontmoet en een mooie wedstrijd gezien!
Het was een geweldige ervaring.
Nogmaals bedankt VoetbalTravel!

Napoli dream game
Na slechte ervaringen met andere sites waren we wat gestrest over het verloop van het proces. Echter kregen wij een zeer goed gevoel bij de communicatie en het omgaan met onze vragen. Kaartjes lagen netjes klaar aan de afgesproken bar op de wedstrijddag. Zeker een aanrader

Weekend Sevilla
Met mijn zoon van do tot ma naar Sevilla geweest. De stadsderby bezocht en de stad ontdekt. Wat een passie en wat een prachtige stad, in meerdere opzichten. Een aanrader! De hele reis was perfect geregeld, net als 5 jaar geleden onze reis naar Madrid. Voor herhaling vatbaar!

Antwoord van VoetbalTravel
Fantastisch weekend Barcelona met zoon en vader
Het was fantastisch! Alles is prima verlopen. De vlucht zelf geregeld maar het hotel en de voetbaltickets via voetbal travel. Alles keurig op tijd en goede informatie.
Ik kwam er alleen laat achter dat de wedstrijd van zondag naar zaterdag was verplaatst. Ik had in februari geboekt en dat was voor zondag. Maar La Liga kan er voor kiezen de wedstrijd te verplaatsen omdat het nog niet definitief gemaakt was. Ik had hier nog wel een berichtje van willen ontvangen (tenzij ik die zelf gemist had). Verder was het genieten en onvergetelijk voor mijn vader, zoon en mijzelf.

Goed georganiseerd!
Mooie wedstrijd van Barcelona bijgewoond samen met mijn zoon. Goed georganiseerd. Heldere communicatie. Goede bereikbaarheid klantenservice.

Top geregeld als altijd
Samen met vrienden zijn wij twee dagen naar Manchester geweest voor de halve finale champions league wedstrijd Manchester City vs Real Madrid. Deze was tot in de puntjes geregeld. Wat hebben wij genoten van de wedstrijd en de zitplaatsen waren perfect.
Dit is tweede keer boeken bij dit travel bureau voor ons. Eerste keer was tijdens Corona de wedstrijd Tottenham vs Liverpool. Die was ongeacht Corona maatregelen super geregeld.
Wij kijken nu al uit naar komende seizoen om nogmaals via voetbaltravel weer zo een top wedstrijd te kunnen boeken.