Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Toon meer
De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Toon meer
De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Toon meer
De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel... Toon meer
Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.
Signaalrood 60, 2718 SG Zoetermeer, Zoetermeer, Nederland
- 079 346 7346
- service@evofenedex.nl
- www.evofenedex.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Online ipv klassikaal is geen succes
Door Covid moest ik de cursus online volgen, hierdoor naar mijn idee niet alles optimaal kunnen leren. Het was slordig geregeld met de docenten, althans 1. Die was opeens weg uit de les-omgeving, en gaf ons de schuld dat zijn microfoon het niet deed. Ook zou al het lesmateriaal online beschikbaar voor ons worden, helaas is dit niet het geval en zijn er nu dingen die ik helaas niet meer kan inzien.

Antwoord van evofenedex
Prima communicatie en informatie…
Prima communicatie en informatie vooraf.
Sessie keurig verzorgd. Veel kennis en kunde aanwezig.
SNELLE EN GOEDE SERVICE
Duidelijk lesmateriaal
Duidelijk lesmateriaal. De vragen die per mail werden gesteld, werden snel beantwoord.
Te snel voor zoveel leerstof.
Had klassikaal geboekt en moest helaas online gedaan worden door de Corona. Er werd zeer snel door de stof heen gelopen, waaronder dat er een hoofdstuk niet behandeld werd. Op het examen werden vragen gesteld die ik en mijn medekandidaten niet in de stof voorbij hebben zien komen toch wel zonde van zo'n prijzige opleiding. Was op de hoogte dat er 2 casussen op gelost moesten worden maar dat je deze digitaal krijgt en ze voor je vragen zitten is waardeloos. Constant heen/weer bladeren tussen de casus en de vragen kost gewoon echt te veel tijd, dan is 2 uur zo voorbij. Geef die Casus op papier ernaast en je kan aan een stuk door werken. Ondanks de vele uren die ik er in heb gestopt toch niet mogen slagen.

Antwoord van evofenedex
Door overmacht in verband met mijn…
Door overmacht in verband met mijn reizen naar het buitenland heb ik opleiding niet optimaal kunnen volgen
De eerste keer online
De 'eerste' keer online was denk ik niet echt een succes.
De volgorde van de webinars waren een beetje vreemd ook was de kwaliteit en de manier van lesgeven erg divers.
De laatste 3 trainingen na het voorstelrondje opnieuw gevraagd hoe het examen eruit gaat zien. Hopelijk nog steeds een openboek examen zoals uiteindelijk is toegezegd!

Interessante leuke cursus
Het was een zeer interessante, leerzame cursus. Leuke lessen van een vakbekwame vriendelijke docent. Ik zal in de nabije toekomst zeer zeker ook de vervolgopleiding Declarant bij Evofenedex volgen!
Ik heb veel nuttige informatie…
Ik heb veel nuttige informatie gekregen, problemen goed en duidelijk uitgelegd.
De cursus was nuttig en interessant
De cursus was nuttig en interessant, de lokalen en voorzieningen heel netjes. Paul Hogenes gaf heel bedreven les en heeft duidelijk veel affiniteit met de stof (transportplanning).
goed te bereiken leslocaties
goed te bereiken leslocaties, en docenten met kennis van zaken!
Opleiding teamleider logistiek
De vernieuwde opleiding teamleider logistiek heeft veel aandacht voor alle aspecten waarmee je in deze functie te maken krijgt.
Aanbod komen o.a. logistieke zaken als voorraadbeheer en supply chain management maar ook skilss als als leiderschapstijllen, communicatie en teambuilding. Kortom alles wat je nodig hebt om in de praktijk een team te kunnen aansturen.
Goede en interessante cursus
Goede en interessante cursus! Leuke docenten die echt plezier hebben in het lesgeven en doordat ze ook in de gewerkt hebben in dat vak gebied weten ze er veel en boeiend over te vertellen.
Toch verbaasd over klassikale…
Toch verbaasd over klassikale bijeenkomst in deze tijd en verbazing werd bevestigd door een voortdurend hoestende medecursist die, naar later bleek in een rondgestuurde email, mogelijk besmet was met het Covid virus.
Verder prima opleiding
Hele nuttige training
Hele nuttige training, veel ruimte voor vragen en het bespreken van praktijksituaties. De training sloot heel goed aan op mijn leerdoelen.
zeer goed
ik heb de cursus btw in logistieke en internationale handel gevolgd en was mij heel goed bevallen. Docent geeft duidelijke uitleg over de leerstof en geeft ook genoeg tijd om vragen te stellen en beantwoorden. hele fijn ervaring.