Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Toon meer
De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Toon meer
De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Toon meer
De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel... Toon meer
Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.
Signaalrood 60, 2718 SG Zoetermeer, Zoetermeer, Nederland
- 079 346 7346
- service@evofenedex.nl
- www.evofenedex.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een fijne en heldere uitleg van de…
Een fijne en heldere uitleg van de lesstof!
De docent kwam op mij zeer rustgevend over waardoor het gelukkig tot een goed eindresultaat kwam.
Goede cursus voor beginnelingen.
Goede cursus voor beginnelingen.
Je krijgt duidelijke uitleg en je eigen situaties/problemen kunnen als voorbeeld gebruikt worden, waarna een passende oplossing gevonden wordt. De verschillende cursusleiders geven geïnspireerd uitleg, geen moment saai!
Review basisopleiding douane declarant
Fijne docent en de inhoud van de opleiding is inhoudelijk precies wat je in de praktijk nodig hebt.
Goede docente.
Goede docente.
Lesboek moet geactualiseerd worden.
Ik heb mijn opleiding met plezier…
Ik heb mijn opleiding met plezier gevolgd. Zeer goede docent. Heb veel geleerd
Evofenedex algemeen
De lessen die ik heb bij mogen wonen, gaven mij meer duidelijkheid. Hierover ben ik dan ook zeer tevreden. helaas hebben wij ook diverse vragen over de mail gestuurd naar evofenedex, maar hierop hebben wij tot op heden nog geen antwoord over mogen ontvangen.

Antwoord van evofenedex
Zeer onbetrouwbare docent
Zeer onbetrouwbare docent: Paul Durlinger.
Komt afspraken niet na en kan plotseling afwezig zijn.
Iedere bijeenkomst was uitgesteld, uiterlijk een half jaar langer bezig geweest.

Antwoord van evofenedex
ADR Cursus
ADR Cursus gevolgd (vervoer gevaarlijke stoffen over de weg), goede locatie in Eindhoven met parkeergelegenheid. Ondanks de lastige materie is deze zeer goed uitgelegd door de leraar.
Resultaat: geslaagd!
Door fouten in het boek is het lastig…
Door fouten in het boek is het lastig om eea goed te volgen. Daarnaast is de mix van ervaren en onervaren leerlingen niet prettig
Zeer leerzaam
Basis Opleiding Declarant
Perfect geregelde cursus met een uitstekende docent.
Een gezellige sfeer en een heel…
Een gezellige sfeer en een heel duidelijke uitleg
Erg toegankelijke advies en trainingsinstelling.
Makkelijk benaderbareen toegankelijke instelling/onderneming. Goed in advies en training. Mogelijkheden tot training overall. Zowel inhouse als elsewhere.
prima eigen locaties met prima catering ondersteuning. Het proberen waard.
Lesmateriaal is summier & is niet in…
Lesmateriaal is summier & is niet in combinatie naar het examen toe. Als lesmateriaal is het onvoldoende.
Onderwijskundig slecht opgezet
Goede update voor mij geweest.
Fijne mensen en goed verzorgde…
Fijne mensen en goed verzorgde opleidingen.
Basisopleiding Declarant
Korte opleiding als je vanuit een andere sector komt heel veel stof om te verwerken in korte tijd maar als de docent het goed en begrijpelijk weet uit te leggen prima te doen.
Top opleiding!
Een goed verzorgde nette opleiding. Een goede docente en gast sprekers. En het eten in de pauze is ook heel netjes geregeld voor je.
Het zijn op internationaal gebied de…
Het zijn op internationaal gebied de beste opleidingen binnen Nederland.
Het is allemaal praktijkgericht met een goede theoretische onderbouwing.
Het taalgebruik tijdens de opleiding sluit bijzonder goed aan op wat cursisten Verwachten.
Ik zat bij een pilot en dat was wel even wennen.