Ik heb bij evolet loc extensions en een hairwrap met locs laten maken, en ik ben zó onder de indruk. Elk detail is met zorg en liefde gemaakt, met materialen van topkwaliteit die niet alleen duurz... Toon meer
Onlangs een prachtige grote Dromenverspreider gekocht bij Evolet 3.1. Het pakketje was zorgvuldig en met oog voor detail ingepakt, inclusief een lieve attentie erbij – een klein gebaar dat een... Toon meer
Wat een feest om "ART" van Evolet31. Myrthel te ontvangen. Mijn recentste cadeau aan mezelf is een Body Wrap costum-made Ik ben VERLIEFD en voel de krachtige energie als Sterrenstof Het is vo... Toon meer
Heb meerdere items bij evolet31 gehaald zoals veer oorbellen, haarclips en dromenvangers. Elke item is uniek en je voelt dat dit echt met liefde is gemaakt. De items worden zorgvuldig verpakt en op ti... Toon meer
Handgemaakte accessoires en Dromenverspreiders. Gemaakt van voornamelijk natuurlijke en gerecyclede materialen. Geïnspireerd op het aardse leven, het bestaan tussen spirituele rijken en het leven voorbij de verbeelding.
Schiedam, Nederland
- Info@evolet31.com
- www.evolet31.com
prachtig uniek
Super fijne vrouw. Denkt altijd mee, staat helemaal voor je klaar en haar creaties zijn gewoon geweldig uniek.
Ze verpakt het ook nog eens met veeel aandacht. Echt iedere keer weer een feestje om iets te kopen ♥️🤩
Warme en persoonlijke aanpak!
Ik heb verschillende accessoires gekocht bij Evolet3.1. Super blij met de warmte en persoonlijke aanpak. Hierdoor voelde ik me echt speciaal. Ik heb ook sieraden op aanvraag besteld en er werd echt geluisterd naar mijn wensen. Op basis daarvan werd er een heel mooi sieraad gemaakt. Zo had ik echt iets persoonlijks. Toen ik pakket ontving kon ik zien dat er heel veel zorg en aandacht aan is besteed inclusief een persoonlijke hand geschreven brief! Perfect gewoon!