Wij hebben hier een douche hoek besteld…
Wij hebben hier een douche hoek besteld met dubbele schuifdeuren, dit werk prima en ziet er erg mooi uit

Ihr Spezialist für maßgefertigte Duschwände in Europa Expertbath, Ihr anerkannter Badspezialist seit 1999, bietet Ihnen eine unvergleichliche Auswahl an maßgefertigten Duschwänden und Duschkabinen. Unser Ziel ist es, Ihr Badezimmer in eine einzigartige, entspannende und funktionale Oase zu verwandeln. Wir sind stolz darauf, die weltweit besten Duschwände herzustellen, die präzise auf Ihre individuellen Spezifikationen zugeschnitten sind. Egal, ob Sie eine Glasstärke von 6 mm oder 8 mm wünschen, eine kristallklare Transparenz oder ein dekoratives Motiv, oder sogar ein verchromtes, weißes oder schwarzes Profil – Expertbath bietet Ihnen umfassende Anpassungsmöglichkeiten. Jede Duschwand wird harmonisch in Ihr Interieur integriert und spiegelt Ihren persönlichen Stil wider. Bei Expertbath stehen Qualität und Kundenzufriedenheit an erster Stelle. Deshalb gewähren wir auf alle unsere Produkte eine 10-jährige Garantie, bieten einen kostenlosen Versand und eine flexible Rückgabe- und Erstattungsrichtlinie an. Wählen Sie Expertbath für Duschwände, die Innovation, Langlebigkeit und Design vereinen, und beginnen Sie noch heute mit der Gestaltung Ihrer Traumdusche.

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een douchescherm Shawa A12 gekocht. Het scherm werkt super en is qualitatief zeer netjes afgewerkt. Nu twee maanden in gebruik en zeer tevreden.
Het was een gokje om zo'n dure douchewand te bestellen helemaal uit Spanje maar alles klopte. De door mij doorgegeven maten, de levertijd, de kwaliteit en het contact. Ik zou er zo weer bestellen.
Werkelijk een aanrader om hier je douchecabine te bestellen .
Keurig geleverd, hoogstaande aftersales, met werkelijk alles behulpzaam.
Ben echt blij dat ik hier besteld heb
Wat een service, vandaag gemaild met expertbath of het mogelijk is om een nieuw afvoerrooster te kopen, voor de natuurstenen douchevloer omdat deze bij ons is aangetast, waarschijnlijk door verkeerd schoonmaken.
Besteld expertbath kosteloos een nieuwe voor ons aan.
Goed verpakt, alleen moeten jullie het juiste gewicht opgeven.
De bodedienst had moeilijkheden met vervoeren naar de woning.
Best wel een gokje om een prijzig product te bestellen vanuit Nederland, maar supertevreden! Goede verzending vanuit Spanje, precies op maat gemaakt, en prima verpakt! Zeer tevreden met de op maat gemaakte leisteen voor in onze nieuwe badkamer.
PAS OP!! Een witte douchevloer besteld van het type Glatt. Deze was niet glad, maar ruw en poreus, en bijna niet schoon te maken. Dit materiaal is niet geschikt voor sanitair. De verkoper weigert de douchevloer terug te nemen op basis van de geld terug garantie (zelfs als je jezelf bedacht hebt). Dit is geen betrouwbare partij, de garantie lijkt niets waard.

Antwoord van Expertbath
Bij het transport was de sifon van de verpakking verdwenen. Na interventie werd snel een nieuwe verzonden.
Nadien even gechat om een paar installatie vraagjes waar ik mee zat en ook daar kreeg ik direct antwoord op.
Top
Perfect zoals aangegeven. Binnen 1 dagen thuis bezorgd. Transport eenvoudig te volgen. Alleen jammer dat er nergens staat hoeveel de douchebak weegt. 80 kg
ik heb er een douchewand besteld, is nooit geleverd en na 7 weken mailen en smoesjes aanhoren heb ik mijn geld terug,met medewerking van Paypal

Antwoord van Expertbath