Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Toon meer
Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Toon meer
Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Toon meer
Afgelopen vrijdag een Red Bull en Lotus F1 polo voor mijn zoon besteld. Op de site zou de Lotus polo pas weer leverbaar zijn in juli. Wat schetst mijn verbazing? Afgelopen donderdag de volledige... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.
Goed
Snelle bezorging en redelijke prijs. Over het algemeen tevreden
betrouwbaar en snel like a racecar
Besteld En geleverd precies op tijd zoals ze vermelden, niet alleen woorden maar ook daden.
Eerste bestelling En zeker niet de laatste ben zeer erg tevreden met de service en mijn bestelling top site .
Snelle service, duidelijke website!
Snelle en nette verzending!
Morgen is onze zoon jarig en weten we of de jas ook echt past .... dat is nog wel even spannend!
perfecte service/ snelle verzending
Mocht je een shirt of ander accessoire van een bekende autocoureur
willen kopen, dan beveel ik Fan Fashion bij je aan vanwege de
geweldige service, ook bij een eventuele retourzending.
Voldoende
Ik moest zelf contact opnemen over mijn bestelling, het werd daarna wel gelijk opgelost!
Probleemloos
Zoals de sterren-beoordeling al zegt : geen aanmerkingen, zou zo weer een bestelling plaatsen !
alles netjes verzorgd
Het pakje liet even op zich wachten, maar ik werd netjes op de hoogte gehouden en kon als ik wilde het weer annuleren . Heb ik niet gedaan wilde het shirt graag hebben en is inmiddels bezorgd.mijn beoordeling is goed.
Ik bestel nooit meer iets bij Fan Fashion
Kijk maar naar de e-mails dan is het duidelijk, vriend.
Geen levering, geen geld terug!
Produkten worden niet geleverd en al helemaal niet de volgende werkdag.
Klantenservice is niet bereikbaar via mail of telefoon.
Ik wil mijn geld terug!

Beste service!
Een klantenservice die weet waar u het over heeft. Bereid om de klant zo snel als mogelijk te helpen en bij ongemak een andere optie aan te bieden. Overdag besteld en de volgende dag al in huis! Topservice!!

Prima algehele service
Vlotte en efficiénte afhandeling van de bestelling,met inbegrip van een gedetailleerde e-mail vooraf over het feit dat enkele artikels momenteel niet in voorraad zijn.
Prima en totale service !

Correct bedrijf!
Leveren kwaliteit en je blijft vrij goed op de hoogte van bestelling en verzending...Keep on the good work!
snelle verzending tip communicatie
Bestelproces helder snelle zending goede aftersales
erg lange levertijd
Na 2 weken en meerdere chats en beloftes uiteindelijk toch bestelling op de verjaardag binnen gekregen

Antwoord van Team Fan Fashion
Niet alles is op tijd binnen
Tekst voor 16 uur in huis.klopt niet echt!!twee tot vier weken wachten.

Goed en netjes
S'avonds besteld de volgende dag in huis netjes ver pakt
maakt belofte niet waar jammer!
Op de website wordt vermeld " voor 16.00 uur besteld volgende dag al in huis" nou reken maar op 3 tot 5 werkdagen als er ook nog een weekend tussen zit dan is het meer dan een week JAMMER !! gemiste kans

een perfect werkend bedrijf
bestelde goederen met certificaat van echtheid inbegrepen, geen namaak goederen.
In mijn geval certificaat "McLAREN MERCEDES"
Gemakkelijke en overzichtelijke website.
men komt aflevering afspraken niet na
Ondanks gemaakte mondelinge EN schriftelijke afspraken werd niet geleverd volgens deze afspraken...

Antwoord van Team Fan Fashion
uitstekende service en snelle levering
goeie kwaliteit van het artikel