Team Fan Fashion Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Ik had iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Fanfashion heeft mij vervolgens gebeld en mij geholpen met een alternatief. Bestelling vd week binnengekregen en ben zeer tevreden! Waar vind... Toon meer

Via google op deze site terecht gekomen. Duidelijke site, goede keuzemorgelijkheden en genoeg foto's om je product te kunnen uitkiezen. Snelle en nette verzending! Morgen is onze zoon jarig en... Toon meer

Tijdens mijn bestelling gebruik gemaakt van een actiecode. Achteraf bleek dat ik, door onduidelijkheid over het gebruik van die actiecode op de site, geen recht had op de actie. Na prettig en snel mai... Toon meer

Afgelopen vrijdag een Red Bull en Lotus F1 polo voor mijn zoon besteld. Op de site zou de Lotus polo pas weer leverbaar zijn in juli. Wat schetst mijn verbazing? Afgelopen donderdag de volledige... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Fan Fashion is een online shop voor de racefan. Met fankleding van Ferrari, Red Bull Racing, Mercedes en nog veel meer.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect

De service was geweldig.
Ik had voor 16uur bestelt en zoals op de site stond was het diezelfde dag nog verstuurd want daar kreeg ik ook een mailtje van en de volgende dag zoals je kunt zien via een link was hij om kwart over 1 bij mij thuis afgegeven en dat was ook zo dus bij deze krijgt de site fan fashion een 9 en half.De rede waarom ik fan fashion geen 10 geef is eigenlijk dat er bepaalde dingen niet leverbaar zijn zoals de badjas die ik eigenlijk wilde bestellen niet voorradig was ander had het alleen maar een 10 verdient want had was perfect op dat kleine dingetje na

12 september 2013

Toegankelijke klantenservice

Mooi product ontvangen. Het duurde even, maar na goed contact met de klantenservice werd alles snel en netjes afgewikkeld. Zeker aan te raden.

12 augustus 2013

top service

bestelling was mooie optijd en de track and trace link was zeer handige.deze site is zeker een aanrader

28 juli 2013

snel en goede service super!!

hele snelle service,had 4 dagen voor me zoon zijn verjaardag en lotus cap besteld, met de hoop het op tijd binnen te hebben. hij had het ruim op tijd binnen!! super ze doen de 24 uur service eer aan.

26 juli 2013

Slechte service

Veel ergernis gehad bij de bestelling van mijn Lotus fleece jack. Ik heb veel moeten mailen over de uitblijvende levering. Ik was mij er van bewust dat het een pre order was maar toen op de website stond dat hij voorradig was, heeft het mij nog vele mailtjes gekost om eindelijk mijn jack te krijgen. In mei besteld en medio juli pas gekregen.

14 juli 2013
Logo Team Fan Fashion

Antwoord van Team Fan Fashion

Wij betreuren uw teleurstellende ervaring. Het is zo dat we voor pre-orders alleen een verwachte leverdatum kunnen vermelden. Zoals reeds aan u medegedeeld hadden we helaas te maken met een systeemstoring waardoor uw bestelling niet direct kon worden uitgeleverd op het moment dat het Fleece Jacket weer beschikbaar was. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Het Fan Fashion customerservice team geeft u altijd graag de actuele status van uw bestelling per chat, e-mail en telefoon.

Makkelijk en snel

Gister besteld en dag later om 10:30 in huis
Beter kan niet. Ik kwam op deze site via F1 Today. Voorheen kende ik jullie niet.

13 juli 2013