Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har været fan af FCK i mange år, det kniber snart med enthusiasmen. Klub med nordens største budget leverer for 5. Gang en uinspirerende fodboldkamp. Mangler spillere der yder kvalitet og vilje. Havde... Toon meer

1,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er der andre der har fået bøde fra…

Er der andre der har fået bøde fra FCK+?
Jeg købte FCK+ abonnement for at se nogle kampe op til CL, men da betalingen fejlede i to måneder, fik jeg en regning på 138 kr – som nu er vokset til 1040 kr og sendt i retten.

Har andre oplevet det samme?

14 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Abonnere kun får at se en streaming…

Abonnere kun får at se en streaming kamp, som de så ikke kan håndtere pga af ddosangreb. Det kan jo ske. Men at deres manglende kundeservice ikke vil kompensere så meget som 1 øre er fuldstændigt til grin og komplet grådigt. Betalt for et produkt som ikke fungere og så er der ingen sund fornuft eller empati. Totalt skod firma. Elendig oplevelse

13 augustus 2025

FCK+

Jeg ved ikke, om dette har noget som helst med fck+ at gøre, hvis ikke, så beklager jeg! Men vi havde planlagt at have fodboldaften og var klar på at købe os adgang gennem fck+ (selvom vi synes, det var lidt grådigt at skulle se det derigennem), så vi kunne se kampen mod Malmø, men siden virkede ikke, og vi prøvede flere gange, på flere enheder, men med stor frustration og uden held… godt nok træls at der ikke er styr på tingene..

12 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var til en rigtig god Metallica…

Var til en rigtig god Metallica koncert, Parken er en skændsel, uforståelige adgangs forhold, hvad hvis man skal evakueres ?usunde toiletter alt er nedslidt, kan man som dansker være stolt af parken værst af alt var det en druk fest. Positivt venligt personale, vil jeg komme igen, jeg tvivler.

16 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fck er et rigtigt godt hold og har en rigtig godt stadion. Det er altid fedt at komme ind og se kampe der inde. Jeg har sæson kort og har været det inde en del. Der er rigtig god stemning og altid hyggeligt.

2 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dybt utroværdig og elendig kundeservice…

Min søn er kørestolsbruger og kæmpe fodboldfan og vil(le) gerne overvære efterårets Champions League kampe i Parken. Det er ikke sådan ligetil at købe pladser til kørestolsafsnittet i Parken (gælder mange stadions), så han kontaktede FCK ”kundeservice” via mail. Her kørte der en korrespondance fredag d. 8. september med Noah, der kl. 14.38 skriver, at prisen på en gruppespils pakke er så og så meget. Kl. 14.41 skriver min søn tilbage, at en sådan pakke vil han meget gerne købe – og derefter ingen svar! Mandag d. 11. september skrev min søn igen – ingen svar! Den 12. september skrev min søn igen igen, og nu var der endelig svar: alle kørestolspladser er udsolgt!

Det er ingenlunde umuligt, at kørestolsbilletterne blev udsolgt på de tre minutter, det tog min søn at svare om fredagen, men det virker nu alligevel lidt usandsynligt. Derefter at holde ham i troen og håbet ved at undlade at svare og ikke en gang at have anstændighed til at informere om situationen, det anser jeg for værende decideret usmageligt.

FCK skulle forestille at være hele Danmarks flagskib, men denne episode viser tydeligt, at de absolut ikke hører hjemme i Champions League.

12 september 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Møg beskidte pladser til fodboldkamp i Parken (FCK vs…

Var til fodboldkamp i Parken (FCK vs AGF). Kunne dog næsten ikke være på vores pladser pga en stor bunke affald. Se foto. Efter at have henvendt mig til personalet kom der midt i kampen en ung høflig mand og fjernede de største dele af skraldet. Men resten af kampen sad min søn og jeg fortsat i en svinesti af gammel affald. Virkelig ulækkert. Ikke de man regner med at få for billetter til 260 kr!!

21 mei 2023

Ad...

Jeg vil gerne kunne gå en tur igen i fælledparken, men der lugter så meget af løvelort, jeg kan simpelthen ikke holde det ud. Burde forbydes!

21 oktober 2022

Var til dame landskamp 24 juni Danmark mod Brasilien

Det var en fantastisk oplevelse og være i parken rigtig god stemning og en god fodbold kamp. Men vi havde også glædet os mig og min bror til og spise to dejlige stadion pølser med brød og en kold cola men øv øv hvor elendigt og kedeligt man kunne købe en dårlig fransk hotdog og en varm frikadelle og en kold cola og det er Danmarks national stadion. Der kan i lære noget af Brøndby Århus AGF Odense OB hvor man kan købe noget ordentligt og spise.

28 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.