1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom op de bedrijfspagina van Fengshui-winkel.nl| Webshop voor Feng Shui Producten, Seminar, Cursus, Consult, Landclearing. Bezoek de website: http://www.fengshui-winkel.nl/index.php Volg ons op Twitter: http://twitter.com/fengshuiwinkel

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mensen keken ook naar

zeer behulpzaam,vriendelijk

had moeilijkheden met de betaling vanuit Belgie,maar zeer correct en vlug verhopen.Hadden zelfs mijn bestelling opgestuurd zonder dat ik al betaald had.Zeer fijn ,zal zeker nog aankopen doen op deze site.grtjs Hilde T

19 april 2013

De bestelling is nog niet binnen!

Nog niks mogen ontvangen

11 november 2012

Antwoord van www.fengshui-winkel.nl

De bestelling zaterdag via post.nl retour gestuurd gekregen. De bestelling is maandag weer naar u toegestuurd.

betrouwbaar, goede service.

Mijn ervaring is positief. Bij de levering was een artikel stuk aangekomen, en nadat ik gemaild had hierover, had ik dezelfde week nog een nieuwe toegestuurd gekregen. Nog bedankt voor de goede service.

1 november 2012

Voor herhaling vatbaar

Ik had het huisnummer verkeerd opgegeven en ik kreeg al snel een mailtje dat dat niet klopte. Heb direct het goede huisnummer doorgemaild en binnen no time lag het pakketje in huis. Goede service dus. Verder heel veel keuze in produkten, hier ga ik zeker nog meer bestellen!

16 december 2011

Uitmuntende service.

Maandag na mislukte bestelling ben ik gebeld en heb ik de bestelling als nog gekregen.
Ik ben erg tevreden.

5 december 2011

Product viel tegen hoe het eruit zag.

Ik vond het product goedkoop eruit zien. Ook zaten er op het blikken rondje meerdere oneffenheden. Ik vond de kwaliteit van het product voor de prijs van E 18,-- incl. BTW echt tegenvallen.

Wel netjes verzonden, goed verpakt. Vond het attent dat de eigenaresse van de winkel mij tussendoor nog 2 keer belde dat de verzendng later was. Ook attent dat er een aardigheidje als cadeautje bijzat (3 Chinese munten). Prettig dat u mij uitnodigt om een beoordeling te schrijven.

15 september 2011

Goedemorgen mevrouw Pouw,

Dank u wel voor uw eerlijke reactie. Het spijt me te lezen dat u niet tevreden bent met het door u bestelde product. Uiteraard bent u in de gelegenheid het product te retourneren als het niet aan uw verwachtingen voldoet. Graag neem ik contact met u op om tot een goede oplossing te komen.

Hartelijke groet,
Renate Dries

Verrijking

Met veel plezier heb ik het afgelopen jaar enige producten besteld uit de feng-shui-winkel. De producten hebben absoluut een verrijking voor mijn leven betekend. Van de waterbron tot de geuren. Het is beslist niet de laatste keer dat ik besteld heb,
Anita Kist-Gieskes

19 augustus 2011

Beschermengel

Als kraamkadootje heeft onze dochter de Engel gekregen uit de fengshui-winkel. We hebben meteen een reserve-engelgekocht, 'voor het geval dat...'. Met liefde ingepakt, ontvingen wij het per omgaande.
Van de verschillende knuffels in haar bedje is 'Engel' haar favoriete knuffel geworden!

11 augustus 2011

voorbarig

ik hoop op 30 augustus deel te nemen aan een Fengsui dag.
Het lijkt mij wat vroeg om nu al een beoordeling te geven.
Groet, Ingrid van Staveren

20 juli 2011

Dag mevrouw Van Staveren,
dank voor uw reactie! Dat lijkt mij ook bijzonder voorbarig. Inmiddels gebeurt dit ook niet meer bij de nieuwe aanmeldingen van cursussen. Zij zullen de beoordelingsvraag pas krijgen na de cursus/workshop/training.
Mijn excuus hiervoor!

Hartelijke groet,
Renate Dries

Besteld artikel als kado verpakt!

Heb ik een artikel besteld dat ik cadeau wilde doen, komt het artikel volledig ingepakt bij mij aan!!!
Een geweldige service die je wat mij betreft ook zeker als extra (betaalde) service via je website kan gaan aanbieden! Daar heb ik wel wat eurootjes voor over.

11 juli 2011

opmerking lamp

Dag, bedankt voor het verzenden van de koortjes!
Nog een opmerking over de lamp. Er zit een streep door de levensbloem als ik hem heb branden. Weet u waaraan dat ligt? Ik vind de lamp nu niet mooi branden op plafond helaas. Het heeft even geduurd voordat iemand het kwam ophangen bij mij, vandaar nu pas de opmerking. Ik hoor graag wat we hieraan kunnen doen. Bij voorbaat dank.

10 juli 2011

Antwoord van www.fengshui-winkel.nl

Dag Melina, dank je wel voor je feedback. Bij volgende leveringen van kristal zal ik een draad meeleveren. Weer een service die het voor de klant makkelijker maakt!
Als jij me aangeeft hoe lang je het draad wilt hebben, dan stuur ik dit in 2-voud op.
Vervelend, het is uiteraard de bedoeling dat je de levensbloem ziet en niets anders. Wil je me een foto opsturen (of meerdere) zodat ik mee kan kijken en eventueel de leverancier kan laten meekijken? Indien nodig wordt deze uiteraard omgeruild! Graag via de mail.