Wat een teleurstelling was dit…
Wat een teleurstelling was dit appartementje
in Wilsum Duitsland appartement Nandu.
Hier wil je nooit meer heen.
Dit was enorm vies, achterhaald en met beschimmelde muren tot zelfs in de gordijnen zat de schimmel , groot onderhoud zou hier zeker nodig zijn. Dit maak je niet even schoon.
Er ontbreekt ventilatie!
Van de elektrische kookplaat was een stuk af, koelkast bak kapot, en de gasten wc pot kon ieder moment van de muur afkomen.
Een vliegenvanger aan het plafond wat afstamt uit de jaren 50 zo onhygiënische die vieze dingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Dit kan je niet zo verhuren in deze staat.
Enorm geschrokken dat dit in deze staat
wordt aangeboden , een controle in dat appartement zou zeker op zijn plaats zijn om een indruk te krijgen hoe ernstig het daar is. Foto's kan je niet versturen want dan zijn de bestanden weer te groot voor 2 foto’s.
Doet men dit expres zodat je geen foto’s mee kan sturen want dan kan je pas echt zien waar het om gaat.
En boven ons was nog een verhuurde locatie waar de vloer van hout was boven ons plafond waar een gezin met kleine kinderen verbleven dus heel irritant om kinderen steeds boven je te horen rennen en springen.
En home to go waarbij we het geboekt hadden schuift de problemen gewoon af naar een partner als Fewo ter plaatse en dan kan je je verhaal daar weer neerleggen.
Nou Vewo breng maar eens een bezoekje aan de Nandu in Wilsum want als je dit aanbiedt dan klopt er toch echt iets niet aan jullie aanbod.
Wat een organisatie dus boek hier nooit.
De afbeeldingen die je te zien krijgt zien er op
de site prachtig uit en daar trap je in maar schijn bedriegt.
Maar na contact te hebben gehad zei de Host dat we het dan gelijk hadden moeten zeggen (dat is helemaal waar) maar zorg dat de boel van tevoren in orde is dan hoef je niet als je er eenmaal ben op de bank te gaan zitten om te kijken hoe men het dan alsnog schoonmaakt.
Maar alleen ff schoonmaken had weinig tot niks opgelost want het probleem was veel groter dan schoonmaken alleen.
Maar ja als je ervan overtuigd bent dat het al schoongemaakt was en het niet snapt waarover je het hebt als je klaagt over schimmel en vieze en kapotte gordijnen enz. dan zal je het gewoon niet zien en ben je niet waardig om dit te verhuren als vakantie appartement.
Hier wil je niet zijn, hier moet je niet zijn.
Nog nooit zo’n schandalig iets aangetroffen
Dit is nog geen halve ster waard.

Antwoord van FeWo-direkt