Fhproductions Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

det bliver kort og hurtigt vi synes i var super gode Mega søde på dagen til vores bryllup. men der er nu gået helt år og vi har stadigvæk ikke fået alle vores billeder som vi har købt hos jer. i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdte min datters 10 års fødselsdag og vi havde en kæmpe fornøjelse af bror Faraz & Billal. Gennem hele festen har de virkelig gennemført deres arbejde til den mindste detalje.. jeg kan varmt an... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

fotoalbum mangler og vi har ventet et år

det bliver kort og hurtigt
vi synes i var super gode Mega søde på dagen til vores bryllup.
i svarer ike på beskeder, mail, instagram eller når man ringer. så vi synes nu er det er ved at være ret dårligt og vi er faktisk der hvor vi ønsker vores penge tilbage ;/

29 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en fantastik service fra…

Helt igennem en fantastik service fra start til slut , vi ventede spændt på vores billeder og bryllups video , billederne var helt over alle forventninger fantastiske de har virkelig fanget alle øjeblikke både store og små! Også da brullyps videoen endelig landede havde vi lidt nogle anderledes ønsker og de blev imødekommet flere gange med andre sange valg samt redigeringer flere gange har aldrig oplevet så god en service og fået en så god kunde oplevelse alt igennem 10 ud af 10 herfra i har min støreste anbefaling tak til FH production og Bilal!❤️✨

6 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

God oplevelse på dagen – men meget skuffende efterfølgende forløb

Jeg havde booket FH Productions til at filme og fotografere til et bryllup, og selve oplevelsen på dagen var faktisk rigtig god. De var professionelle, dygtige og formåede at skabe en tryg og positiv stemning. Vi fik indtrykket af, at vi kunne se frem til et rigtig flot slutprodukt.

Allerede dagen efter brylluppet blev jeg kontaktet og opfordret til at skrive en anmeldelse på Trustpilot hvilket jeg gjorde, da min umiddelbare oplevelse på dagen var positiv. I dag ville jeg dog ønske, at jeg havde ventet, til hele processen var afsluttet, før jeg skrev noget.

Desværre begyndte problemerne efterfølgende.

Leveringstiden trak ud, hvilket i sig selv er forståeligt i højsæsonen. Problemet var dog, at der gentagne gange blev lovet konkrete leveringsdatoer, som ikke blev overholdt. Der blev givet nye deadlines flere gange, uden at disse heller blev overholdt, før materialet til sidst blev leveret langt senere end aftalt.

Da vi endelig modtog materialet, var der flere ting, som ikke levede op til forventningerne eller det, vi havde betalt for. Der manglede optagelser af vigtige øjeblikke, som man må forvente, at en professionel fotograf/videograf selv sørger for at få med det bør ikke være kundens ansvar at instruere i sådanne basale ting på selve dagen.

Derudover var der behov for en del rettelser. Det er i sig selv fair, men processen omkring rettelserne var meget utilfredsstillende og trak unødigt ud. Jeg blev bedt om at udarbejde et detaljeret dokument med alle mine kommentarer, hvilket jeg gjorde. Herefter hørte jeg intet i 3-4 måneder.

Jeg har siden forsøgt at følge op flere gange, men mine henvendelser bliver nu ignoreret.

Samlet set står jeg tilbage med en meget blandet oplevelse: En god indsats på selve bryllupsdagen, men en yderst skuffende og uprofessionel håndtering bagefter. For mig er det samlede forløb afgørende ikke kun dagen, men også leveringen og opfølgningen.

Mit råd til andre er derfor vent med at skrive en anmeldelse, til du har modtaget det færdige produkt og oplevet hele processen.

12 januari 2026
Logo Fhproductions

Antwoord van Fhproductions

Kære Ano

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores indsats på selve bryllupsdagen – det sætter vi stor pris på.

Vi er dog nødt til at korrigere flere af de forhold, du beskriver, så der gives et retvisende billede af forløbet.

Ved booking accepteres vores vilkår, herunder leveringstiden, som i højsæsonen kan være op til 6 måneder. Dette er standard i branchen og tydeligt kommunikeret fra start. Der er i processen blevet givet estimerede tidsrammer, men disse er netop vejledende og ikke bindende deadlines.

I forhold til det leverede materiale, har vi leveret i overensstemmelse med den aftalte pakke. Vi dækker brylluppet professionelt ud fra vores erfaring og stil, og det er ikke muligt at garantere specifikke øjeblikke, som ikke er planlagt eller kommunikeret på forhånd.

Vedrørende rettelser: Du blev korrekt bedt om at samle dine kommentarer i ét dokument for at sikre en struktureret og effektiv proces. Vi har ikke ignoreret din henvendelse, men arbejder ud fra en prioritering, hvor igangværende bryllupper i højsæsonen naturligt behandles først.

Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet og god service, hvilket også afspejles i vores mange tilfredse kunder og anmeldelser. Vi er naturligvis fortsat åbne for at færdiggøre eventuelle resterende justeringer, så længe de ligger inden for det aftalte.

Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan afslutte sagen på en ordentlig måde.

FH Productions

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt team, tryg oplevelse og smukt resultat

Vi oplevede, at det var lidt svært at finde en dato, der passede alle parter inden bryllupsdatoen, men det var også det eneste. Til deres forsvar, der var vi også lidt sent ude selv, og har forståelse for at teamet selv var meget booket, ellers oplevede vi at teamet var gode til at besvare på spørgsmål.

Vi fik booket et fysisk møde, hvor de gav sig god tid til at lægge en plan for dagen, og kom med gode inputs til, hvordan vi kunne lave en god storytelling på bryllupsdagen. På dagen oplevede vi, at kommunikation var rigtig god og flydende. Teamet var meget søde, smilende, hjælpsomme og åbne, de gik langt for at opfylde vores ønsker. Vi følte os trygge og I godt selskab, de var med til at gøres vores dag endnu bedre. De gav under hele aften gode inputs og feedback til, hvordan vi kunne gøre tingene bedre. Under bryllupsdagen leverede teamet en meget smuk kort video af photoshootet der gik over vores forventning.

Vi oplevede dem generelt værende professionelle og kompetente. Kæmpe anbefaling fra vores side.

Ali & Maleeha

6 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Minder for livet – helt fantastisk arbejde

Vi har modtaget billederne fra vores nikkah, og vi er helt overvældede over, hvor smukke de er! Det er tydeligt, at der er lagt enormt meget tid, passion og professionalisme i arbejdet. Hvert eneste billede føles unikt og formår virkelig at fange stemningen, følelserne og de små detaljer fra dagen på en helt særlig måde.

Det betyder utrolig meget for os at have minderne foreviget så smukt, og resultatet har overgået alle vores forventninger. Hele oplevelsen har været tryg og behagelig, og det skinner virkelig igennem i det færdige arbejde.

Vi kan varmt anbefale FH-productions til alle, der ønsker billeder, der ikke bare er flotte, men også fortæller en historie. Bliv endelig ved med det fantastiske arbejde – det gør en kæmpe forskel! ❤️

24 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfredsstillende!

Vi var virkeligt tilfredse med at have FH Productions med os på vores dag. Vi havde en meget positiv oplevelse med dem der gjorde at vi allerede har booket dem til næste fest. De gjorde det meget komfortabelt at være bag kameraet og var nemme at arbejde med. Det en kæmpe anbefaling herfra!!!

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros og anbefaling herfra :)

Kæmpe ros og anbefaling herfra :)

Jeg havde booket FH production til at tage vores bryllup video og billeder. Og der slet ikke noget at pege finger af. Meget behagelig og professionel team at have med at gøre. Deres tålmodighed betød meget for mig den dag. Der blev lavet en lovestory video på selve dagen som gæsterne fik lov at se med på, den var sååå professionel lavet og virkelig smuk ✨ kæmpe kæmpe ros.

På trods af der var nogle misforståelse fra min side af og et fotosæson som ikke helt blev efter mine ønsker pga forsinkelser og vejret, så håber jeg på at kunne få lavet et nyt shot når vejret er bedre 😊 og vil ikke ønske bedre team end Faraz og Bilal! Kæmpe anbefaling!

24 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde den bedste oplevelse med dette…

Vi havde den bedste oplevelse med dette team til vores bryllup 🤍

Både fotograf, videograf og ham der stod for livestream leverede et helt fantastisk stykke arbejde. De fangede alle de vigtige øjeblikke – både de store følelser og de små detaljer – så vi kan genopleve vores dag igen og igen.

Samtidig var de utrolig professionelle, rolige og behagelige at have med hele dagen. Midt i alt bryllupskaos betød det virkelig meget at have et team omkring os, som havde styr på det hele og skabte en tryg stemning.

Kæmpe anbefaling herfra – vi kunne ikke have ønsket os et bedre team til at forevige vores store dag.

1 februari 2026

God oplevelse

Vi kan helt klart anbefale FH Productions til andre derude.
Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team til vores bryllup. De var utrolig søde og nærværende, og fra første øjeblik følte vi os i trygge hænder. De hjalp os hele vejen igennem og var altid klar med gode råd og støtte.
De er super dygtige til deres arbejde og sørger både for, at man får en fantastisk oplevelse og smukke resultater!

10 augustus 2025

Super tilfredse kunder

FH production levere høj kvalitet for både billeder og video. Vi er utrolig glade for at have dem med som vores kamera/video hold til vores bryllup. Billederne kommer med gode kvalitet og de ved hvordan de sætter scenen til det ypperste! Vi er glade for måden de har taget videon og billederne. Stort ros til FH production og deres arbejde. Kan klart anbefales!

16 juni 2025

Kæmpe anbefaling!

Vi havde fornøjelsen af at have Faraz og Bilal Bhai med som vores foto- og videohold til vores Nikkah, og det var uden tvivl en af de bedste beslutninger, vi tog.

Noget af det, vi satte allermest pris på, var, hvor meget de prioriterede, at vi som par følte os set, hørt og forstået. Vores ønsker var altid førsteprioritet, og man kunne virkelig mærke, at de gjorde alt for, at vi skulle føle os specielle hele vejen igennem dagen.

Faraz og Bilal Bhai har en naturlig, varm og åben måde at møde andre på, hvilket gjorde hele processen så behagelig og tryg. De skabte en rolig atmosfære, hvor ikke bare vi kunne være os selv, men også familie og venner - deres guidning gjorde det hele nemt og trygt, også for to mennesker, der normalt ikke står foran kameraet. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut.

Tusind tak for jeres tid, dedikation og fantastiske samarbejde. – vi kunne ikke have ønsket os bedre til at forevige vores store dag.

Vi glæder os allerede til brylluppet næste år, hvor I selfølgelig er booket!

- Ali & Zara

17 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Extremely Disappointed

We got married this summer and were so excited to receive our wedding film. Unfortunately, the experience has been nothing but frustrating. Despite several reminders and follow-ups, we still haven’t received our video. Our videographer has completely stopped responding to our messages and emails.

This was supposed to be one of the most important memories of our lives, and it’s deeply disappointing to be ignored like this. We’ve given plenty of time and understanding, but the lack of communication and professionalism leaves us no choice but to take the matter to court.

I strongly advise others to be cautious before booking, our experience has been extremely disappointing.

14 juni 2025
Logo Fhproductions

Antwoord van Fhproductions

Dear Mayra,

We take all reviews seriously, but we can confidently state that this review does not relate to any of our clients. We have no record, correspondence, or booking data matching your name or the situation you describe.

At FH Productions, we deliver every wedding video and maintain continuous communication with our couples throughout the entire process. We also have full documentation for all deliveries through our internal databases and delivery systems.

You mention your wedding took place “this summer” — however, we have not yet reached the editing queue for weddings from this summer, which clearly shows that this review is not genuine.

We have therefore reported this review to Trustpilot as false and misleading.
If you believe this is a misunderstanding, please contact us directly at info@fhproductions.dk and provide documentation of your booking.

Kind regards,
FH Productions

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en virkelig god oplevelse med…

Vi havde en virkelig god oplevelse med FH Productions til vores bryllup! 🤍
Vi var lidt nervøse og syntes, det var en smule akavet at stå foran kameraet og skulle lave poses, men teamet gjorde det hele så nemt, naturligt og sjovt. De var så positive, glade og afslappede, at vi hurtigt glemte kameraet og bare nød øjeblikket.

Alt fra kommunikationen inden brylluppet til samarbejdet på selve dagen fungerede helt perfekt. Vi følte os trygge, forstået og i meget professionelle hænder hele vejen igennem.

Billederne og stemningen blev præcis, som vi havde håbet – naturlige, ægte og fyldt med glæde.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til FH Productions!

18 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse til bryllup

Fotografen og videografen var helt fantastiske! Vi følte os trygge fra start til slut, og deres professionalisme var i absolut topklasse. De fangede alle de vigtige øjeblikke uden at vi overhovedet lagde mærke til dem, og det blev langt over vores forventninger.

Vi kunne mærke, at de virkelig brænder for deres arbejde, og det gjorde hele forskellen, både under selve dagen og i den måde, de håndterede alt omkring planlægningen og efterbehandlingen på. Vi stolede fuldt ud på dem, og de leverede på alle punkter.

Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling, de gjorde vores store dag uforglemmelig!

11 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt fantastisk oplevelse…

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med teamet fra FHproductions. Både fotograf og videograf er super søde og vigtigst af alt professionelle til deres arbejde. De var gode til at gøre os trygge og det var alt i alt en virkelig behagelig oplevelse. De blev til sidste sekund af vores bryllup og sikrede at vi ikke havde brug for yderligere inden de gik.

Også efter modtagelse af billeder og videoer fra brylluppet var vi meget tilfredse, alt vi modtog bragte store smil på vores læber. De har formået at forevige vores store dag med vores kære omkring os på den mest perfekte måde. Vi er meget taknemmelige.

5 stjerner herfra!

27 juni 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Mig og min kone havde de mest professionelle fotografer til vores bryllup! De var super behagelige at arbejde sammen med og fik os begge til at føle os helt afslappede foran kameraet. Billederne blev sindssygt flotte – langt over vores forventninger!
De var med til at gøre vores dag endnu bedre og var altid venlige, smilende og nemme at snakke med. Man kan virkelig mærke, at de brænder for det, de laver, og har styr på både lys, vinkler og stemning.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling – hvis du leder efter fotografer, der leverer kvalitet, engagement og god energi, så er det dem!

Hilsen Malik & Yasmin

5 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er dybt taknemmelige og kan varmt…

Vi er dybt taknemmelige og kan varmt anbefale FH Productions til alle, der ønsker at forevige deres store dag med stil, varme og professionalisme. Tak for at gøre vores minder uforglemmelige!
Både Balal og bror Faraz har virkelig styr på hvad de laver ! Ren anbefaling herfra , hvis det var muligt så havde de fået +10⭐️

4 oktober 2025

Varm anbefaling herfra

Vi havde Faraz og Bilal som fotograf og videograf to dage i træk i forbindelse med vores bryllup. De var professionelle og hyggelige at snakke med på et personligt niveau. De kom med gode idéer og var selv åbne over for nye. Et fantastisk team som vi kan anbefale til ethvert arrangement.

4 oktober 2025