Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

Otto Busses Vej 3A, 2450, København SV, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Changed recently and now I have worst Wi-Fi than I used to with fastnet. Poor costumer service.

Antwoord van Fiberby
Fremragende kundeservice. Hurtig og ukompliceret. Alt virker. Meget god pris.

Antwoord van Fiberby
Internettet virker som det skal og prisen er rigtig god

Antwoord van Fiberby
Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switchboard var brændt af, stod der en tekniker parat til at udskifte den defekte del! Er MEGET imponeret. Har boet i udlandet i mange år, hvor man let kunne risikere at vente i op til 2 uger for samme service. Varm anbefaling herfra!

Antwoord van Fiberby
Hej jeg købte router fra Fiber by der var noget galt med den.efter 1 kun 1 opkald De bytede router og der kom teknikern installer den uden en eneste DKK til regning eller betaling bare sådan.derfor Tak til Dem alle sammen.

Antwoord van Fiberby
God information inden opstart samt hjælp ved opsætning.

Antwoord van Fiberby
Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i opgangen at Fiberby, at de havde fået installeret internet hos dem.
Jeg ringede staks til Fiberby, for at høre, hvordan vi skulle gribe det an. De foreslog et møde, hvor de fremlagde planer, hvordan vi skulle gribe det an. Her kom de også ind på prisen som var kr. 125,- pr. måned, hvilket var væsentlig under den pris vi gav nu.
Vi er en ejerforening på 80 lejligheder, og på den aftalte installationsdag, kom der 6 mand fra Fiberby, og installerede det i de enkelte lejligheder, og det kørte perfekte fra starten.
En solstrålehistorie fra hverdagen, hvor man ellers kun
møder de stik modsatte historier.
Helge Krogh

Antwoord van Fiberby
Christian, Casper og Mohammed knoklede på for at få det til at køre for/hos mig. De var i gang i 1 time og da de gik fungerede alt til perfektion - tak for flot indsats :-)
Kirsten -Lindevangsterrasserne.

Antwoord van Fiberby
Sødeste mennesker. Alt fungerer bare, fra start til slut. 1000 tak. Er ked af vi ik kan tá dem med videre.

Antwoord van Fiberby
Jeg vil gerne give en stor ros til Fiberby for deres arbejde med installation af internet i vores ejerforening, Lindevangsterrasserne.
Hele processen blev gennemført hurtigt, effektivt og uden problemer, hvilket vi som beboere virkelig har sat pris på. Det er tydeligt, at der er styr på både planlægning og udførelse.
En særlig tak skal lyde til Anette og Mikkel, som leverede en virkelig god service i forbindelse med installation af router, fjernsyn m.v. De var både professionelle, imødekommende og gode til at forklare tingene undervejs, så man følte sig tryg i processen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – klart anbefalelsesværdigt!

Antwoord van Fiberby
Sindssyg god kunderservice på telefonen i dag!

Tog 2 min så var jeg opsagt, og havde internet på anden adresse

Antwoord van Fiberby
Super god service. Router defekt, svar fra dem. Kom og byt til ny. Ikke så meget snak, bare god service hele vejen.🙏

Antwoord van Fiberby
Lees meer over geverifieerde reviews.