Uitstekende service: waar fietsenwinkel.nl het volkomen heeft laten liggen, pakken ze het bij het servicepunt Fietspunt in Utrecht uitstekend op: vriendelijke, behulpzame en deskundige monteur. Ik r... Toon meer

In eerste instantie kwam ik bij Fietspunt.nl terecht door de lage prijzen. Maar dankzij de uitstekende omschrijvingen en het uitgebreide assortiment heb ik precies de spullen kunnen vinden die ik nodi... Toon meer

Regenhoes besteld niet geheel compleet zouden na leveren Mocht zolang gebruik maken Na 1,5 maand was t nog niet te leveren geheel buiten Fietspunt schuld om Fietspunt stuurt een compleet nieuwe ho... Toon meer

Ik kon zelf niet goed vinden welke onderdelen ik allemaal nodig had voor mijn gazelle. Mijn mail werd uitvoerig beantwoord en de voorgestelde artikelen kon ik dmv de link direct in mijn mandje leggen... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verkoop van fietsonderdelen, -accessoires, smeermiddelen en gereedschappen voor de doe-het-zelver.

4,5

Uitstekend

3K reviews

Uitstekende service

Ik reeg zelfs gratis een leenfiets mee zolang de fiets van fietsenwinkel.nl in reparatie is.
Het kan dus nog wel!

28 juli 2018

Voor mij nooit meer!

2 fietsen besteld met de optie afhalen in de winkel om de juiste maat te bepalen voor mijn dochtertje. Daar ruim een week op gewacht. Dag van ophalen nog meerdere malen gebeld (zeer slecht bereikbaar!) voor alle zekerheid zodat we niet voor niets zouden komen, en dat was maar goed ook want de fiets bleek nog niet klaar te staan. Uiteindelijk in de winkel aangekomen bleek er maar 1 fiets geleverd te zijn. Deze dus misschien iets aan de grote kant, (helaas geen vergelijkingsmateriaal) maar de fiets toch maar meegenomen omdat m'n dochtertje zicht er zo op had verheugd.. Verkoper zeeeer passief en toonde weinige interesse. Ik haal hier nooit geen fiets meer!

7 juli 2017

Laks in de afwerking van bestelling

Bij een bestelling die later niet voorradig bleek, werd contact opgenomen. De vraag werd gesteld of ik een ander product wilde. Dit wilde ik niet. Vervolgens werd me gezegd dat einde van dezelfde maand het product binnen was. Tegen het einde van de maand heb ik zelf contact moeten zoeken want ze belden niet. Toen werd me gezegd dat het al weer binnen was. Ofwel, de betrokkenheid van de mensen over het te leveren product liet te wensen over.

6 oktober 2015

Een gewonnen groene trui van de Tour de france plus en een wielerbroek, die niet geleverd is.

De groene trui en wielerbroek die ik heb gewonnen via Brabants Dagblad heb ik helaas niet van fietspunt ( Tour de france ) ontvangen er is mij een andere setje gestuurd die ik zelfs niet leuk vind, er is mij ook niet gevraagd om een andere keuze te maken, bevoorbeeld een setje van Tinkhoff ( winnaar van de groene trui ) , of van Astana, mooier zou zijn Gigant- Alpecin dat is al leuker dan een zwarte shirt met een smal rood baantje erover die ik ontvangen heb.
Fietspunt heeft iets verstuurd maar geen groene trui.

11 september 2015

een puinhoop

We hadden een prijs gewonnen met de PZC lezerstour, nadat we de n.a.w gegevens hadden gemaild, werd ons meegedeeld dat we de prijs pas na 15 augustus konden ontvangen.
In september gemaild waar blijft de prijs met cc naar de PZC.
Van de PZC ontvingen wij de welgemeende excuses. Van fietspunt.nl kon er geen sorry af.
Op de vraag of wij tegen een meer prijs een ander product konden kopen, was het antwoord nee. Erg zakelijk is fietspunt.nl niet.
Mijn advies laat fietspunt.nl links ligggen

10 september 2015

Na 1,5 maand was t nog niet te leveren geheel buiten Fietspunt schuld om Fietspunt stuurt een compleet nieuwe hoef niks retour te sturen
Super service dus

8 september 2015

super

vlotte communicatie en vlotte levering. aanrader.

7 september 2015

aankoop fietszitje ( achterop )

Aankoop is perfect verlopen en het fietszitje is precies wat we bedoelden.

Tevens erg tevreden over de wijze van betalen; geen moeilijke creditcards etc maar keurig een nota per mail NADAT het zitje was afgeleverd

Dus een tevreden klant..

ondermaats,

verkeerd produkt geleverd, na melding
snelle 2e levering zonder problemen.
retourzending van verkeerd produkt : brengen naar afgiftepunt :6 km verderop, .

Alles gewoon buitengewoon!

Zowel het zoeken naar onderdelen, de omschrijving erbij, de bestelling, de levering en de prijs zijn allemaal boven verwachting! Ga zo door.

tevreden en verbaast

producten snel geleverd, maar 3 verschillende pakjes. Waarvan de buitenband het topstuk was; doos van 30x30cm en 90cm hoog!

6 september 2015

Snel en accuraat, alleen voorraadinfo klopt niet

Twee verbeterpunten: pas bij het afrekenen bleek dat een van de producten die ik wilde hebben niet voorradig was. Dat is vervelend en kan eerder worden aangegeven.

Daarnaast (dit is mierenneuken en ik weet het) waren de verpakkingen die ik kreeg ongeveer 10 keer groter dan de producten. Dat is natuurlijk logisch want niet elke dozenmaat bestaat, maar het kan dus wel iets milieuvriendelijker.