Gebroken achterwiel (7 versnellingen inwendig) van 30 jaar oude Gazelle gaf er de brui aan. Vriend met pak meer ervaring bij herstellingen raadde me FietsWeb.nl aan om een compleet nieuw wiel te beste... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Kinderspeelgoedwinkel
  4. Hobbywinkel
  5. Huishoudartikelen groothandelaar
  6. Buitensportwinkel

Op Fietsweb.nl ben je aan het juiste adres voor alles omtrent fietsen en accessoires 🚲

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

6K reviews

Hoge retourkosten

Oplader besteld voor mijn ebike. Onduidelijk beschreven, het leek de goeie maar blijkt de verkeerde. Retourkosten zijn absurd duur en bij de vraag hoe de kosten onderbouwd zijn komt er geen antwoord. Kortom, ik bestel hier niet meer.

14 augustus 2025

Fout product geleverd, teruggestuurd, geen reactie: Geld kwijt!

Ik heb op 9 april 2025 een carbon belt besteld, een fietscomputer werd geleverd. Direct melding gemaakt, waarop werd geantwoord dat dit zou worden verholpen. Na enkele weken zonder actie terug gemaild, weliswaar antwoord gekregen, maar geen concrete actie. Na een derde mail een soort retourformulier gekregen, ingevuld maar geen reactie. Dan zijn we al midden juni 2025, weer gemaild, eindelijk retouretiket DPL gekregen. Fout product opgestuurd, Tormino heeft het ontvangen. Weer geen reactie en retourformulier is van het web verdwenen. Conclusie 60,94 euro kwijt aan niets!

9 april 2025

Na drie weken, geen levering

Ik bestelde 26/5 twee fietsonderdelen bij Tormino, die volgens de website op voorraad waren. Volgens de website zouden ze de dag nadien geleverd worden. Dit lijkt me niet realistisch en ik heb begrip voor enige vertraging. Intussen zijn we drie weken verder, het geld is al lang van mijn rekening, de onderdelen zijn nog steeds niet geleverd. Sterker nog, ik heb zelfs geen trackinginfo gekregen. Op een eerste mail werd snel gereageerd, op de tweede mail niet. Het telefoonnummer dat op het factuur staat blijkt niet in gebruik te zijn. Ik hoop dat ik mijn geld nog terugzie of mijn fietsonderdelen alsnog ontvang. Lang leve fysieke winkels met echte mensen.

16 juni 2025

Mijn zoon heeft een boot besteld bij…

Mijn zoon heeft een boot besteld bij Tormino via Decathlon, de dag van aankomst was de boot 30 euro goedkoper bij Bol.com.
Ik heb hier diverse malen contact over opgenomen en dacht ik stuur het niet gelijk terug, er is vast wel een oplossing.
Helaas kregen wij geen reactie terug en moest ik weer met Decathlon bellen om een reactie, uiteindelijk kwam er geen oplossing!
Slechte service dus!

29 mei 2025

Antwoord van Fietsweb

Goedemiddag, dank voor je review! Vervelend om te vernemen, echter kan je binnen 30 dagen na ontvangst gewoon een retour aanmaken, heb je al contact met ons opgenomen op support@tormino.com? We proberen daar altijd binnen 24 uur te reageren :)

Heel slecht

Heel slecht! Ik heb er 1 week geleden een zwemvestje gekocht en tot op heden niks meer erover gehoord. Er staat in de bevestigingsmail dat je op de hoogte gehouden wordt over de verzending maar niks is minder waar. Niks meer vernomen van deze waardeloze firma.

9 juni 2025

Antwoord van Fietsweb

Veronique goedemorgen, vervelend om te vernemen! Het kan soms zijn dat een pakket bij afwezigheid bij een ophaalpunt wordt bezorgd. Kijkende naar je contactgegevens zien we dat je 2 uur geleden voor het eerst een mail naar ons hebt gestuurd. Wij proberen altijd binnen 24 uur antwoord te geven :)

Een hele slecht ervaring met een bizar slechte service…

Wat een slechte ervaring heb ik met deze firma. Een zadel gekocht, wat niet naar wens was. Na eindelijk een code te hebben ontvangen, teruggestuurd (kosten €9,50). In de originele verpakking geretourneerd. Helaas was het niet mogelijk om het tie-ribje terug te bevestigen. (kleine moeite denk ik dan, om dit opnieuw te bevestigen). Maar nee hoor, dit kost mij minus 15% van het bedrag, wat na bijna 3 weken nog niet op mijn rekening staat. Mijn advies: NOOIT IETS KOPEN DAAR!!!!!

3 juni 2025

Antwoord van Fietsweb

Otje goedemorgen, dank voor je review! We zijn er even ingedoken en zien dat je het artikel gebruikt en zonder originele verpakking retour hebt gestuurd. Zoals ook proberen uit te leggen via mail contact kunnen wij hierdoor het artikel niet meer als nieuw verkopen en brengen wij kosten in rekening zoals aangegeven op de retour.

Inadequaat en traag

Product aangekocht via Bol.com en deze kwam beschadigd binnen. Ik heb dit aangegeven binnen de portal van Bol en daarnaast een vraag gesteld over het artikel. Reactiesnelheid van Tormino is langzaam en daarnaast is er niet inhoudelijk antwoord gegeven op mijn vraag. Jammer. Ik heb het artikel geretourneerd en wacht nu op de terugbetaling. Nogmaals iets aanschaffen via Tormino zal ik niet doen.

22 mei 2025

Antwoord van Fietsweb

Chris goedenavond, dank voor je review! Vervelend om te vernemen, wat is je ordernummer? Kijken we meteen even mee :)

Een mail naar support@tormino.com is de beste manier om contact op te nemen met ons, daar reageren we altijd binnen 24 uur, dit geven we ook op bol aan.

Slecht.Na slechte ervaring betreffende…

Na slechte ervaring betreffende retourneren met Tormino van product, nu slechte ervaring met terugstorten bedrag. Op 2 mei bericht van Tormino dat product ontvangen is en dat het tot 14 werkdagen zou duren voor bedrag is teruggestort. Er zijn nu 15 werkdagen voorbij en Tormino is belofte niet nagekomen. Bedrag is nog steeds niet teruggestort.
Bijzonder slechte ervaring, niet alleen met retourneren van product, maar nu ook met terugstorten geld.

26 mei 2025

Antwoord van Fietsweb

Beste Warmink, bedankt voor je review, wat vervelend om te vernemen? Heb je hier al eerder contact over opgenomen op support@tormino.com? Of je ordernummer, kijken we meteen even wat er mis gaat :)

Een zaak met vele namen maar onbestaande support

Tormino is blijkbaar fietsenwinkel.be, fietsaccessoires.nl, fietsweb.nl, bikedata.nl, etc, etc...

Op 17 april 2025 kocht ik op fietsenwinkel.be een Cortina U4 bagagedrager voor 38,94 euro.

Op 18 april 2025 krijg ik niet mijn bagagedrager MAAR EEN FIETSHELM toe, bestemd voor iemand uit Duitsland. (ikzelf woon in Belgie)

In de doos steekt behalve een fietshelm ook een andere pakbon met als verzender niet fietsenwinkel.be of Tormino maar hollandbikeshop.com.

Ik documenteer alles, neem overal foto's van en stuur dit alles op 18 april naar support at tormino.com samen met de melding dat oa de contact link op hun website niet werkt (net als vele andere links op fietsenwinkel.be leidt die naar 'Dit helpcenter bestaat niet meer')

Voor 23 april geen enkele reactie van support at tormino.com

[EDIT]: Eindelijk een eerste reactie op 23 april 2025, nadat ik deze review op Trustpilot heb geschreven en mijn gedocumenteerde email ook naar helpdesk at hollandbikeshop.com heb geforward.

[EDIT2]: 'k Heb mijn bagagerek uiteindelijk toegekregen op 24 april 2025.

17 april 2025

Antwoord van Fietsweb

Bart goedemorgen, dank voor je review. Vervelend om te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij ons. Tormino is het moederbedrijf van meerdere verschillende sites inderdaad :)

We streven altijd naar reactie binnen 24 uur. Ivm het paasweekend is onze support de 22e begonnen met het verwerken van de mails van 18 tot en met 21 april.

We zien dat u netjes geholpen bent, bij overige vragen kunt u altijd nog een mail sturen naar support@tormino.com.

Zeer slechte ervaring met Fietsweb /…

Zeer slechte ervaring met Fietsweb / Tormino – geen levering, geen eerlijkheid

Ik ben zeer ontevreden over de werkwijze van Fietsweb / Tormino. Op 13 april heb ik een setje scooterbanden besteld. Volgens de website zou de levering binnen 1 werkdag plaatsvinden. Na twee dagen had ik nog steeds niets ontvangen, en ik had ook geen enkele update of verzendbevestiging gekregen.

Op 15 april heb ik daarom zelf contact opgenomen via e-mail met de vraag waar mijn bestelling bleef. Pas toen kreeg ik een reactie van een medewerker die aangaf dat het pakket inmiddels was verzonden, en ik kreeg vervolgens (toevallig) ook een mail met een track & trace-link. Helaas werkt deze link tot op de dag van vandaag (22 april) nog steeds niet, en het pakket heb ik ook nog steeds niet ontvangen.

Ik krijg sterk het gevoel dat men hier niet eerlijk is over de status van mijn bestelling. De communicatie is traag, onduidelijk en niet transparant. Een bedrijf dat zich serieus bezighoudt met klantenservice zou proactief moeten informeren en niet pas reageren als de klant er zelf achteraan moet.

Kortom: erg teleurstellend en zeker geen aanrader. Ik hoop dat dit anderen helpt om een betere keuze te maken.

13 april 2025

Antwoord van Fietsweb

Farid goedemiddag, erg vervelend om te vernemen dat je een nare ervaring hebt gehad. Uiteraard is dit niet de bedoeling!

We zien een mail van je van 2 uur geleden in de inbox, we streven naar een reactie binnen 24 uur :)

Niet netjes.

Het product is in goede staat ontvangen . Maar de verzendkosten moet je wel degelijk betalen! Het is absoluut niet gratis.
Ook al doe je er een screenshotbij wat ik heb gedaan. Ik heb kreeg een bedankje.
Hier kon ik het mee doen geen verzendkosten retour. Niet netjes! Bij de melding heb ik er een screenshot bij gedaan... Van gratis verzending.!

19 januari 2025

Antwoord van Fietsweb

Sandra goedenavond, bedankt voor de review! Wij rekenen altijd verzendkosten, hier zijn wij transparant over en staat uiteraard ook netjes vermeld zowel op de site zelf als bij het afrekenen :)

Contact met winkel ging heel slecht

Contact met winkel ging heel slecht, wanneer bleek dat ik de verkeerde product heb besteld en informatie wilde over retourneren heb ik na weken lang nogsteeds geen informatie van hun gekregen. Nu ben ik mijn geld kwijt en zit ik met een verkeerd ongebruikt product!

6 december 2024

Antwoord van Fietsweb

Julia goedenavond, vervelend om dit te vernemen! We zijn er meteen even ingedoken en zien helemaal geen mail verkeer met u, heeft u contact gehad met onze support afdeling (support@tormino.com)?

We zien wel dat u een retour heeft aangemaakt waarin u de optie heeft geselecteerd om €5 terug te krijgen ipv het artikel retour te sturen. Dit bedrag is 21 december naar u overgemaakt.

Goede klantenservice

Goede klantenservice
Netjes afgehandeld en geleverd

2 januari 2025

Antwoord van Fietsweb

Ronald goedenavond, dank voor de mooie woorden, we hopen je in de toekomst nog een keer te zien ;)

Gratis verzending? Of toch niet?

De bestelde producten in keurige staat meteen de volgende dag geleverd gekregen. Enig punt van kritiek is dat er op de site (via m'n mobiel in ieder geval) prominent bovenaan de webpagina staat ''snelle en gratis verzending''. Het snelle klopt, maar gratis was het niet. Dus of dat een fout is, of dat daar wellicht voorwaarden aan verbonden zijn (zoals een minimum bedrag) weet ik niet, dat heb ik niet kunnen vinden. Dus ietwat misleidend vind ik het wel.

9 januari 2025

Antwoord van Fietsweb

Mitch goedenavond, dank voor je uitgebreide feedback, daar kunnen we wat mee! Voorheen hanteerden wij altijd gratis verzending, echter door stijgende kosten is dat voor ons helaas niet meer rendabel. Hierdoor hebben wij besloten per 01-01-2025 de verzendkosten in rekening te brengen die wij betalen aan de vervoerders.

Dit zou uiteraard overal goed moeten staan, mocht je tijd en zin hebben of je een mailtje naar support@tormino.com zou willen sturen met een screenshot op welk van onze sites dit nog niet correct stond aangegeven. Dan pakken wij dit meteen met de IT afdeling op en zorgen we dat jij een mooie kortingscode krijgt :)

Item ziet er niet uit als op foto en…

Item ziet er niet uit als op foto en geen retour indicstie

3 januari 2025

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is, wij hebben geen retouraanvraag en ook geen mail van u ontvangen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een product afwijkt van wat u heeft besteld. U kunt gemakkelijk een retour aanmaken via onderstaande link :)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken