Meer dan aangenaam verrast. We bestelden de taupe kleurige. Maar deze was nog even in productie. Daags daarna mochten we een roomkleurige 2 motorige skai sta op stoel ontvangen. Keurige monteur! Tot... Toon meer
Goede service. Stoel was op voorraad en kon in overleg geleverd worden op gewenste dag. Daar wordt hij gemonteerd en wordt afval en oude stoel meegenomen. Top!
Op een donderdag telefonisch contact gehad met Finlandic. Mijn oom zou de volgende dag verhuizen naar een verzorgingstehuis. Al z'n eigen spullen moesten nog verhuisd worden en hij wilde graag een st... Toon meer
Bij aankoop en 1ste reparatie ( vervanging kapotte veer)goede service, inmiddels vanaf dec 2024 t/m juli 2025 meerdere keren gebeld, lang niet alle keren contact kunnen krijgen.wanneer wel telefonisc... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Prima Hollands product
Snelle levering van de bestelde sta op stoel. Op de dag van levering netjes op tijd afgeleverd met goede uitleg.
Eerste ervaringen met de stoel zijn positief
Wij hebben twee stoelen die omgeruild…
Wij hebben twee stoelen die omgeruild zouden worden , tot op heden krijg ik geen contact , ook niet via e-mail of telefoon wat kan ik doen ? Misschien Radar inschakelen
Geen enkele reactie!
Ik heb een hoofdkussen F01 Bruin gekocht. Volgens de tekst kan het kussen naar wens harder of zachter gemaakt worden. Echter… er zit geen rits in de binnenzak om dat te doen.
Je krijgt veel mails over het bestelproces, maar als je naar Finlandic reageert, dan geen enkele reactie. Ook de tekst op de site wordt niet aangepast. Als je een review geeft met 1 ster, verschijnt deze niet op de site.