Lees wat reviewers zeggen
Eg la ut ei annonse på finn. Så står det at eg kan registrere kontonr for å aktivere kjøp nå. Logga inn med bankid og så skulle eg skrive inn kontonr mitt. Fikk melding frå finn at det kontonr eg sk... Toon meer
Ikke-eksisterende kundeservice Ingen e-post, ingen telefon, kun en chatbot ved navn Gunn som holder deg fanget i kø. Fire chatforsøk over to uker, alle avbrutt etter timer i kø. Da jeg endelig nåd... Toon meer
Stay away from finn.no
Now, just shit after going to Vend, no customer support, no telephone, just a shitty company after moving from Schibsted’s to Vend. Not going to use them so much more.
The support team can not help you anymore, just bulshit!
Ubrukelig kundeservice!
Solgte en vare via Fiks ferdig. Kunde mottok varen og var strålende fornøyd. Men ingen penger kom fra fiks ferdig.. Handel skjedde for ca to mnd siden og ingen penger komt. Har sendt klage til Finn og fiks ferdig opp til flere ganger men ingen respons..
Kommer aldri til å bruke fiks ferdig igjen! Dette er nå penger som Finn har tatt!
Søk på ulike biler tar laang tid
Søk på ulike biler tar laang tid. Ingen steder å kommunisere med Finn. Chatbot er ubrukelig.
Eg la ut ei annonse på finn
Logga inn med bankid og så skulle eg skrive inn kontonr mitt. Fikk melding frå finn at det kontonr eg skreiv opp ikkje var registret på meg.
Latterlig av finn.
Helt fraværende kundeservice!
Helt fraværende kundeservice! Må vente over 2 timer på å få chatte(!) med et menneske. Så blir det helg og det hele avsluttes før jeg er kommet til. Har også sendt mail men får kun oppgitt et saksnr. og aldri hørt noe etter dette.
stay away
A website that charges a commission for a secure transaction, but when you receive something other than what you expected, it's a Finn. But it washes its hands of the matter and refuses to resolve the dispute as guarantor, which is why they took the money. The customer support doesn't respond to emails, and the online service is only a chat bot. You can wait half a day for a consultant. I didn't expect such chaos.
Kundetjeneste er helt katastrof
Kundetjeneste er helt katastrof. Stod i kø en time. Kundetjeneste læmna chatten ett minutt etter hu sa hu var tillstedet. Og ja sendtes tillbake till gunn ai drit hjelper.
Finn.no ta takk i dette er uacceptabelt.
Ikke-eksisterende kundeservice
Ikke-eksisterende kundeservice
Ingen e-post, ingen telefon, kun en chatbot ved navn Gunn som holder deg fanget i kø. Fire chatforsøk over to uker, alle avbrutt etter timer i kø. Da jeg endelig nådde en saksbehandler etter 56 minutter, forlot vedkommende samtalen etter under ett minutt. Boten sendte meg deretter tilbake til kø-start.
Villedende Smidig bilhandel
Tjenesten markedsføres som en integrert, "smidig" prosess for bilsalg. Det opplyses ikke om de mange fallgruvene som gjør tjenesten fullstendig uaktuell for de fleste kjøpere og selgere – og du oppdager dem først etter at du er bundet og ikke lenger kan trekke deg.
Skremt av Finn.no
Hvordan kan finn.no reservere et beløp 4 ganger og en en selger få mulighet å selge det samme produktet 4 ganger til samme person? Årsaken var at det ble prøvet å gjennomføre et kjøp, både med vipps og via konto. Feilmelding hver gang. Alikevel har det delvis fungert ved at Finn har da reservert over 10000 kroner av min konto. Et beløp 4 ganger. Dette kunne sikkert vært løst. Men enda mer skremmede er at Finn.no har ingen eksisterrende kundeservise, ingen rød knapp, ingen mennesker å kontakte. Etter 1 time i kø på chatterobot ga jeg opp. Da hadde jeg stått siste 20 minutter som nummer tre i køen uten bevegelse. Er det virkelig lovlig å ta penger uten å kunne komme i kontakt om dette? Tildels lite betryggende og skremmende dårlig kundebehandling, og liten sikkerhet for brukere.
De sletter annonse å nekter meg å…
De sletter annonse å nekter meg å annonsere min privatbil, mener jeg driver med bilsalg, har kjøpt/solgt 2 biler på 3 år!! Svarer bare svada på kundeservice.
Finn.no, den mest useriøst drevne nettsiden
Finn.no har blitt en forlengelse av Politi og skatt i Norge. De bryr seg kun om, og utestenger når de har mistanke om at noen driver med næring. Svindelannonser kryr det av å de gidder de ikke ta tak i. Har virkelig gått nedover med Finn.no de siste par årene. Kundeservice er ikke-eksisterende.
Noe av det dårligste kundeservice som…
Noe av det dårligste kundeservice som finnes i Norge! De er altfor dårlig til å svare og det tar alt for lang tid! De prøver å vri seg unna alt for å gjør det enkelt for seg selv! kommer aldri til å gi dere mer enn 1 stjerne. Dere fortjener ikke det heller. Det er synd det bare er Finn som er størst i Norge. Tror mange er drit lei av kundeservice dere har. Det gjelder sikkert alle saker jeg har hatt hos dere..
Svindel
ble svindlet og support er dårlig, du snakker heletiden med en robot
Dårlig tilbakemelding fra kjøper så…
Dårlig tilbakemelding fra kjøper så strider ikke trusler og ufinheter i mot finn sine holdinger
Bare å si gratulerer til kundebehandler Jørgen
Obligatorisk tryggbetalingsavgift
Obligatorisk tryggbetalingsavgift på 8,24% (!). Helt vilt!
Pris på vare
850 kr
Trygg betaling
70 kr
Estimert frakt
38 kr
Estimert totalpris
958 kr
Som mange andre opplever jeg at de er mest opptatt av å finne et påskudd for å ikke bekjempe useriøse aktører og svindlere på plattformen
Jeg kjøpte syv levende krabber av en selger på Finn for ett av Paludariumene mine. For å unngå en unødvendig sending av dyrene valgte jeg å hente dem hos ham selv. Detaljer kan leses nedenfor, men oppsummeringen er at selgeren (Åsmund Høeg Eliassen, eier av enkeltmannsforetaket Eliassen Servicepartner i Oslo) mens jeg ikke var tilstede pakket dem slik at de druknet i en gjørmesuppe før jeg kom hjem.
Selgeren svarer bare alle 3-4 dager og da bare for å nekte ansvar.
Finn nekter å gjøre noe som helst med saken inkludert å åpne for at jeg kan legge inn en vurdering av selgeren (brukerid 1576695748 på Finn) slik intensjonen i systemet deres er.
Detaljer:
Når jeg kom hjem og oppdaget de døde krabbene informerte jeg straks selgeren, og han kom med flere utsagn som viste fullstendig mangel på kompetanse når det gjelder disse dyrene. Deretter ignorerte ham meg i fire døgn inntil jeg klaget til Finn.
Finn ble informert om at selgeren bevisst ikke hadde registrert salget slik at jeg ikke kunne legge igjen en vurdering av ham.
Finn takket for rapporten men gjorde absolutt ingenting.
Etter flere runder med løsningsforslag fra meg, med unnvikende svada svar fra selgeren som jeg alltid måtte vente flere døgn på (som forøvrig alle underbygget min hypotese om hans komplette mangel på kompetanse) varslet jeg Finn igjen.
Finn takket igjen. Og gjorde nok en gang absolutt ingenting.
Idag kontaktet jeg kundeservice og de beklaget så mye at jeg har opplevd dette men opplyste samtidig om at de ikke har tenkt å gjøre noe som helst. Jeg chattet med to representanter, og begge var mest interessert i å finne ting i brukerbetingelsene som ga dem dekning til å avvise min forespørsel om hjelp.
Jeg spurte da rett frem om de hadde tenkt å la denne useriøse aktøren fortsette å svindle folk. Etter en lang pause kom de etter hvert tilbake til brukerbetingelsene (denne gangen med en link) og så en melding om at de har definert det som "tvistesak" ikke en svindelsak (selv om de har bilder av gjørmesuppen og de døde krabbene). Ettersom de aldri informerte meg om noen reklassifissering av saken, regner jeg med at den ble foretatt av dem der og da for å kunne vise til brukerbetingelsene og misbruke dem etter beste evne for å unngå å gjøre noe.
Konkslusjonen:
- Finn lar den useriøse aktøren, som jeg rett og slett opplever som svindler, fortsette uten konsekvenser på platformen.
- De åpner ikke for å la meg gi vurderingen av selgeren.
- De varsler ikke andre brukere om selgeren.
- De bekreftet at hvis jeg legger opp en tilsvarende annonse, ikke for å selge, men for å advare brukere, kommer de til å sperre meg.
Det er mye fint med FINN, men bedriften selv er helt horribel. Det er en god grunn til at 76% av anmeldelsene deres på Trustpilot gir dem 1 av 5 mulige stjerner og den grunnen er at det ikke er mulig å gi null stjerner.
Når det gjelder selgeren foreslår jeg absolutt at alle bør være føre var både på Finn og ellers også. Basert på tilstanden til stedet jeg hentet krabbene mistenker jeg at hans inkompetanse og manglende evne til å ta noen som helst form for ansvar går langt utenom krabbehold og krabbesalg.
Hadde det vært mulig hadde jeg gitt både Finn og selgeren null stjerner.
Finn.no - STYR UNNA!
Jeg skulle bare spørre kunde om varen og eventuelt kjøpe varen. Først hadde jeg problemer med å komme inn på Finn, logge inn gikk galt, hverken epost eller bruker fantes, enda jeg har fortsatt med google-konto. Så oppfattet jeg at jeg også måtte logge inn med Vend-konto, etter å ha lest meg opp på hva det var for noe, fikk jeg omsider spørsmål om jeg var robot, noe jeg ikke er, da kom jeg plutselig inn på Finn likevel. Men for å sende melding til selger, måtte jeg inn i Vend-konto for å verifisere. Det gikk også galt. På tredje forsøk fikk jeg til den innloggingen, men da skulle den ha bank ID, noe som gjorde meg skeptisk igjen, måtte på nytt lese meg opp og fikk masse verifiseringsmailer og styr. Det gikk galt igjen og jeg ble ikke verifisert som meg selv. Hva er greia? Har Finn blitt så sikkert, at det kun er datakyndige svindlere som har tilgang. Jeg klarer i alle fall ikke å bruke denne tjenesten lenger. Kontaktet kundeservice. For en vits! Bare menyer over digitale spørsmål og svar. Prøvde chat. Kun chatbot. Jeg ba om å få snakke med et menneske, fikk en ny valg-meny. Kom til et skjema og da gadd jeg ikke mer for et par solbriller. Finn fungerer ikke for folk som ikke er gode på data. En innlogging er vanskelig, to innlogginger, nærmest umulige og når ikke bakID funker, da gir jeg opp. Takk for ingenting, bortsett fra at jeg ble i ekstremt dårlig humør.
Umulig å komme i kontakt med dem
tyvenes havn
Denne nettsiden lar tyver selge defekte produkter og gi dem support. En av dem solgte meg et defekt kamera. Jeg sendte inn en klage og stoppet betalingen. Men denne nettsiden sier at det er et ladeproblem, og det ble ikke nevnt i annonsen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.