Besteld maar niets gekregen !!!
Hier niets bestellen !!!!!!!!
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
Besteld maar niets gekregen !!!
Hier niets bestellen !!!!!!!!
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
Bestelling geplaatst per 22/4 en betaald. Nog steeds niets ontvangen. Bij nazicht blijkt hun adres in België fake, de Plankstraat 25 te 3000 Leuven bestaat niet.
Ben benieuwd of ik ooit nog mijn bestelling zal ontvangen of mijn geld zal terugkrijgen.
Ze zijn betrouwbaar,en plicht bewust met de klant bezig.
Waardeloos bedrijf. Wanneer het niet past, reageren ze niet op de mail. Je kan dus niet retourneren en geld terug krijgen. WAARDELOOS BEDRIJF WAAR JE NIET MOET BESTELLEN!
E-mailadres bestaat niet
Hoe kom ik in contact?
Grote oplichters. Aquashield flesjes besteld in februari, maar nooit gekregen.
Het Hoofdkantoor van de Mafia, Staat nu in Berlijn.
Wat een stelletje oplichters. Niet goed, Geld weg
Zwarte kit gekocht, krijgen heel ander product binnen na 3 weken wachten. Heb gemaild hoor hier niks op terug. Koop hier niet.
Leveren verkeerd product, reageren nergens meer op. Dus geld kwijt, voel me sterk opgelicht door Fit-leben
Grote oplichters. Leveren rotzooi en veel te laat en geen contact of reclamering mogelijk.
Wie kan deze bende stoppen?
Na anderhalve maand nog steeds niets geleverd. Is volgens mij een fake firma. Te vermijden om er ooit iets te bestellen. Had moeten weten dat een nederlandse site met Duitse naam en adres in de UK iets eigenaardigs was. Had ik maar eerst de beoordelingen gelezen. Ze verwijzen trouwen op faebook zelf naar trustpilot met 4.5 sterren. Dacht dat trustpilot dit soort valse recnties wel zou ontdekken.
6 februari 2024 bestelling gedaan bij Fitleben.. Na 2 weken niets ontvangen. Mail met klacht verstuurd. Moest geduld hebben, duurt 8 tot 15 dagen. Na deze mail van Fitleben nog eens 10 dagen moeten wachten. Al met al 3 weken was de bestelling onderweg. Waarschijnlijk shipdropping webshop.
zeer onbetrouwbare firma besteld betaald maar na ander halve maand
nog niets ontvangen
In de promotie op Facebook staat dat het gaat om een AquaShield spuitbus van 450 ml, maar de levering bestaat uit 2 flacons van 30 ml
Kosten €29,95 voor 1+ 1 gratis.
Volgens de promotie op Facebook krijgt het bedrijf 4,7 sterren, maar op Truspilot zelf ontstijgt het nauwelijks 1 ster.
Gezien het door mij aangekochte en het door het bedrijf geleverde is zelfs 1 ster nog teveel.
Trap er niet in dus, bij AliExpress kosten de mij toegestuurde flacons een fractie van het door mij betaalde.