Ik kom uit België en heb zoals beloofd de volgende dag de levering binnengekregen. Meteen begonnen aan de multivitaminen kuur, fatburner, proteïne shake en de meal shake. Na 2 dagen voel ik al een eno... Toon meer
Zeer handige webshop en goede prijzen ! Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je ook meerdere e-mails omtrent de situatie van je bestelling en ook met extra oefeningen om te doen om tot een... Toon meer
Ik gebruik nu een tijdje de producten van Fitlyzen en ben uiterst tevreden! Producten van topkwaliteit, goede service en leuke extra's. Vooral de proteïneshakes springen er voor mij uit, deze zijn z... Toon meer
Info over Fitlyzen
Our focus is on providing truly healthy and effective supplements that help you make positive changes to your physique and lifestyle. When you choose Fitlyzen, you can trust that you're getting the best for your body.
Looking to build muscle, lose weight, or just improve your overall health? We've got you covered with a range of products and packages tailored to your specific goals. And the best part? All of our products are 100% animal-free and fall into one of four categories: Muscle Building, Weight Loss, Health, and Sleep.
Watertorenplein 8, 1051PA, Amsterdam, Nederland
- support@fitlyzen.com
- www.fitlyzen.com
Vieze producten en mijn lichaam raakt…
Vieze producten en mijn lichaam raakt van slag tijdens het gebruik. Ik heb hierover de kalntsevice meerdere keren gesproken en gevraagd naar een passende oplossing. Maar ze laten niets van zich horen. SLECHT BEDRIJF!
Je krijgt fijne behulpzame tips via de…
Je krijgt fijne behulpzame tips via de mail.
Zeker een aanrader om alles een keer te proberen.
Lekkere eiwit shake
Lekkere eiwit shake. Goede en snelle bestelling en levering.

Zeer tevreden!
Vlot geleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding!

Antwoord van Fitlyzen
Goed spul en heerlijke smaken
Heb de Fitleyzen Muscle Box nu voor de tweede keer besteld. Ben hier erg tevreden over en de smaken zijn echt heel goed (tip: de watermeloen smaak voor de pre-workout is een aanrader).
Verder een vlotte levering!

Antwoord van Fitlyzen
Keer op keer weer tevreden over de…
Keer op keer weer tevreden over de eiwitpoeders van Fitlyzen. Het enige plantaardige proteïnepoeder dat te drinken is. Goede smaak, lekker om mee te bakken en minimaal klonterig. De smaken aardbei en vanille schaf ik elke keer weer aan. Ook krijg ik er geen acné of buikpijn van, wat ook uitzonderlijk is voor mij. Al met al, een dikke 10!

De Beste Online Ervaring
Ik zou niet weten waar ze nog in kunnen verbeteren .
Alles online besteld ,vlot geregeld en de volgende dag geleverd en het was goed verpakt . Wat wil je nog meer. Geef een 10/10 .

Hele fijne supplementen
Hele fijne supplementen. De kwaliteit is merkbaar ontzettend hoog en het werd binnen 1 dag bezorgd. Ik vind de vanille smaak het lekkerste van de eiwitshakes. Jullie hebben een vaste klant erbij!

Goed product
Goed product, aantrekkelijke prijzen, lekkere smaakjes en super snelle levering. Ik had 's avonds besteld en smorgens was het al geleverd.

DONT GO FOR THIS
Proteine is echt zo ranzig ongelooflijk.
De pre workout durf ik daar door niet eens te openen. Heb van het volledige pakket alleen de online voedingsboek en de creatine gebruikt
Veder raad ik deze troep niet aan. Betaal 2 euro meer en je hebt top spul niet deze shit..

Antwoord van Fitlyzen
Top service zaterdag besteld maandag in…
Top service zaterdag besteld maandag in huis 👍👌

Hele snelle afhandeling
Hele snelle afhandeling, ik heb een starterkit besteld en bevalt tot nu toe heel erg goed, goeie smaken en bovenal goede producten, en de gratis Fit E-book is helemaal super!💪🏻

Goede kwaliteit producten
Ik kocht bij Fitlyzen creatine. Het werd de volgende dag al geleverd. Het product werkt ook echt goed en ik kreeg er ook nog een gratis e book bij. Goede site voor fitness producten.

Levering verliep zeer vlot
Levering verliep zeer vlot, producten zijn goed en klantenservice is ook uitstekend!

Antwoord van Fitlyzen
De producten zorgen voor goed herstel…
De producten zorgen voor goed herstel en betere sportprestaties. Verder merk ik dat ik niet misselijk ben geworden van de pre workout doordat alles op basis van natuurlijke producten is gemaakt. Dit heb ik hiervoor vaak gehad en zorgde ervoor dat ik de sportschool wel moest verlaten door een misselijkheidsgevoel.

Antwoord van Fitlyzen
Eerlijk en oprecht en goeie services
Bestellen en volgende dag in huis top geregeld