Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

20013493

service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten uit Hillegom Zuid-Holland Noord

14 juni 2025

Zeer onervaren hulp in de winkel en retourbetaling blijft uit

Naar fixers op IJburg gegaan voor een oplader voor een ipad. Betreffende medewerker had geen idee wat hij mij moest verkopen, verwees me naar Amstelveen omdat hij het niet zou hebben, waarop ik met enige verbazing naar een USBc oplader wees die in mijn optiek wel een optie zou kunnen zijn. Nadat hij google had geraadpleegd bevestigde hij dit. Prijs nogal aan de hoge kant, dus heb uiteindelijk een dag later een goedkoper werkbaar alternatief gevonden elders en de oplader retour gebracht. Zelfde medewerker; wist niet hoe hij iets retour moest aanmelden, kon niet in het systeem zei hij, hij noteerde mijn retourmelding op een kladje als reminder voor hemzelf en vroeg mij hem te vertrouwen dat ik binnen 2 weken mijn geld zou terugkrijgen, nou vertrouwen deed ik deze jongen al lang niet meer. Heb erop gestaan een bewijs van retour te ontvangen, hij wist niet hoe de printer werkte dus kreeg ik een email vanuit zijn eigen telefoon, dit heb ik geaccepteerd. Helaas tot dusver, bijna 3 weken verder geen terugbetaling ontvangen, enkele dagen terug nog telefoontje gekregen dat ze het echt direct gaan overmaken, maar wederom niets waargemaakt.

24 december 2025

het is een onbetrouwbaar bedrijf

het is een onbetrouwbaar bedrijf. beloven 5x dat je laptop echt morgen klaar is, wat dan niet het geval blijkt. Geef je een slechte review dan verwijderen že die.

9 oktober 2025

Kom je afspraken na

Een aantal weken geleden ben ik bij Fixers geweest met mijn SKIKK-laptop. Ik werd toen vriendelijk ontvangen en men zou voor mij uitzoeken of het onderdeel van de oplaadaansluiting (waar de oplader in gaat) besteld kon worden uit China. Mij werd beloofd dat ik een telefoontje zou krijgen zodra duidelijk was of dit mogelijk was en wanneer het geleverd zou worden.

Helaas heb ik daarna nooit meer iets gehoord. Toen ik vandaag zelf contact opnam met de vestiging IJburg, wist niemand waar ik het over had. Geen excuses, geen terugkoppeling — niets. Dat stelt echt teleur.

Ik ben inmiddels naar een andere reparateur gegaan. Mijn advies aan Fixers: doe wat je zegt dat je gaat doen, en kom afspraken na. Dat maakt een wereld van verschil.

Alexander

19 november 2025

WAUW! Echte klantbeleving het bestaat nog.

Gisteravond probeerde ik zelf de batterij van mijn iPhone te vervangen, maar dat ging niet zoals gepland. Uiteindelijk ben ik gestopt en ben ik vanmorgen direct naar de Fixers op IJburg gegaan. Daar werd ik vriendelijk en professioneel geholpen door een jonge medewerker. Binnen 20 minuten stond ik weer buiten met een perfect werkende telefoon.
Ik doe dit nooit meer zelf — voortaan ga ik meteen naar de Fixers. Topservice, snel en betrouwbaar

31 oktober 2025

Beste Mika,

Vriendelijk bedankt voor je review!

Mega slechte ervaring !!

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar kwamen dit niet na! Een week later hadden ze de conclusie getrokken “waterschade” had ik zelf ook al bedacht als er water overheen is gevallen… verder was er niks mee gedaan. Wat een slecht bedrijf en hele slechte communicatie! NIET HEEN GAAN

10 september 2025

Slechte ervaring met Fixers

Slechte ervaring met Fixers – geen correcte afhandeling retour

Ik heb bij Fixers een iPhone XR gekocht voor €219,-. Al snel bleek dat de telefoon gebreken vertoonde: de batterij raakte oververhit, de prestaties waren slecht en normaal gebruik was nauwelijks mogelijk. Daarom heb ik het toestel netjes retour gestuurd.

Tot mijn verbazing beweert Fixers vervolgens dat het toestel “beschadigd” zou zijn ontvangen en hielden zij €129,- in op de terugbetaling. Ik heb het toestel echter in goede staat opgestuurd. Bewijs dat de schade door mij veroorzaakt zou zijn, is er niet. Toch weigeren zij het volledige aankoopbedrag terug te betalen.

Volgens de wet heb je als consument bij non-conformiteit recht op volledige terugbetaling. Fixers negeert dit en legt de schuld bij de klant. De communicatie is onbuigzaam en klantonvriendelijk.

Kortom: wees gewaarschuwd. Koop hier niet, want bij problemen sta je als consument met lege handen.

Als je eenmaal telefonisch contact hebt wordt de verbinding verbroken. Respectloos

29 november 2025
Nu na maanden opeens een reactie van Fixers op dit platform. Waarom? Ik heb nog steeds het toestel onbeschadigd teruggestuurd, heb nog steeds het aankoopbedrag niet terug (waar ik wettelijk recht op heb) en de klachtafhandeling is nog steeds bedroevend. Kom op Fixers, besteed je tijd aan de zaak goed op orde krijgen in plaats van reageren op deze review. Ik kijk uit naar de volledige terugbetaling.

10 september 2025

Beste Monique,

Bedankt voor je review. Graag lichten we de situatie toe voor andere lezers:

Na aankoop gaf je aan dat de telefoon problemen vertoonde. Wij hebben daarop per mail laten weten dat we het toestel graag retour wilden ontvangen om de terugbetaling in orde te maken. Bij ontvangst bleek het toestel echter beschadigd te zijn. Dit hebben wij onderbouwd en teruggekoppeld. Conform de wet hebben wij daarom een waardevermindering toegepast (gelijk aan de reparatiekosten) en een deel van het aankoopbedrag terugbetaald.

Omdat je het hier niet mee eens was en bleef vasthouden aan volledige terugbetaling, hebben wij uit coulance ons aanbod verhoogd. Ook dit voorstel is door jou afgewezen, terwijl er tegelijk gedreigd werd met ConsuWijzer, ACM en rechtszaken. Uiteraard is dat je goed recht, maar dit verandert niets aan het feit dat wij het toestel in beschadigde staat hebben ontvangen en daarop correct hebben gehandeld.

Wij vinden het jammer dat dit naar buiten wordt gebracht alsof wij weigeren terug te betalen, terwijl wij juist meerdere keren een oplossing hebben aangeboden.

Team Fixers

Mij samsung s6lite tablet was ik de…

Mij samsung s6lite tablet was ik de pincode vergeten
Via email 19euro
Ik kwaam vanmiddag zeer aardig mensen,die telkens vragen of iemand mij helpen
En mij tablet doet het weer
Een zeer goed firma

26 augustus 2025

Beste Aad,

Bedankt voor je review, en veel plezier met je tablet!

Team Fixers

videokaart werd te heet en gebracht om…

videokaart werd te heet en gebracht om naar te laten kijken, paste was opgedroogd en na een dag thermal paste vervangen en schoongemaakt en deed het weer.

26 juli 2025

Beste Fred,

On-waar-schijn-lijk slecht

On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt krijgen. Uiteindelijk een bizar lage schadevergoeding gebaseerd op 'de huidige staat' - die ze dus zélf veroorzaakten. Alleen om ervan af te zijn, geaccepteerd. Eerst dacht ik dat jongens in de zaak er ook niets aan konden doen, maar bij ieder contact geven ze dooddoeners om je weg te krijgen en doen ze beloften die niet worden nagekomen; het is standaard werkwijze. Dit hele bedrijf is rot.

28 maart 2025

Geen ster waardig

Geen ster waardig ! Na 1 dag screenprotector er al af . Reageren niet op mail . Ze hebben gereageerd op de app dat ik niet moeilijk moet doen en ben daarna geblokt !

19 juni 2025

Dji mavic pro

Dji mavic pro opgestuurd voor reperatie op de bestelling van de onderdelen na snelle service. Na reperatie perongeluk ongeluk gehad bij het testen. Nieuwe drone gekregen en een extra batterij gratis gekregen top service!

19 juni 2025

Beste Jeffrey,

Samsung S9 beeldscherm defect

Samsung S9 beeldscherm defect. Mediamarkt Utrecht en Samsung Utrecht konden mij niet helpen. Tamin van Fixers Utrecht heeft een nieuw beeldscherm gemonteerd. Perfecte service!

17 mei 2025

Beste Hans,

Team Fixers

Heb me laptop 6 maanden geleden…

Heb me laptop 6 maanden geleden gebracht hoorde steeds niks van hun. Als ik bel nemen ze nooit op of zeggen ze bellen me terug maar dan doen ze nooit. Ben ook langs gegaan en dan weet die persoon die dag nooit wat aan de hand is en die zegt ook ik bel je hoever we zijn en dat het deze week klaar is. Eindstand heb ik het reparatie gecanceld en toen ze zeiden weer ze belden me terug maar hoor niks. Ben langs gegaan en opeens kreeg te horen dat de canceling goed ging zonder dat ze iets zeiden en daarna bij ontvanging van mijn Laptop miss ik twee schroeven en ze kunnen die neit vinden

16 mei 2024

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Een knop op mijn toetsenbord van de MacBook was stuk, ook de onderliggende onderdeel was kapot. Bij Fixers Rotterdam langs geweest en hebben de knop met een ander knop vervangen. 10 minuten gewacht en klaar is Kees. Ook hebben zij geen geld gerekend, ik ben dus gratis geholpen! Medewerker was erg aardig. Als ik dit had moeten repareren dan had het mij rond de €300 gekost. Nu gratis opgelost.

18 februari 2025

Beste Mustafa,

Wát een boeven

Wát een boeven, een ontzettend slecht bedrijf.
Ik klap mijn laptop dicht met een bluetooth dongel ertussen, scherm defect. Naar Fixers Amstelveen gebracht en daar zouden ze een nieuw scherm monteren, duurde iets langer omdat ze het verkeerde hadden besteld.
Na het vervangen van het scherm deed de laptop niets meer, hij had ook twee dagen zonder behuizing daar gelegen.
Ik heb telefonisch uitleg gekregen dat hij onder garantie gerepareerd zou worden omdat de werknemer van Fixers gezien had dat alleen het scherm stuk was en de rest gewoon werkte. Dat repareren moest door de moederbordspecialist gedaan worden in een andere vestiging.
Daarna kwam het rookgordijn, eerst zou de CPU al stuk zijn vóór ik hem gebracht had, daarna is de CPU stuk gegaan met testen.
Kort gezegd: fixers heeft mijn laptop gesloopt maar wil niet de verantwoordelijkheid voor nemen.
Zéér teleurstellend, en dan zeg ik het nog heel netjes. (Eigenlijk zijn het gewoon boeven)

29 maart 2025

Hele aardige service

Hele aardige service, iPad laten maken en telefoon eerder leek gloed nieuw!
Met dank aan Sjoerd

27 maart 2025

Beste Cecile,

Fixers Rotterdam

Fixers Rotterdam. iPhone scherm vervangen voor 120 euro met een zgn ‘premium’ scherm en levenslange garantie. Keurig verteld dat het scherm een iets andere kleur kan hebben, kortere batterijduur en misschien minder touch sensitive. Dat is allemaal ok. Helaas kreeg ik binnen een paar uur al strepen op het scherm. Meneer was vriendelijk en verving het scherm de volgende dag. Na een dag weer hetzelfde probleem, weer strepen op het scherm. Weer vervangen en moest het langer aankijken. Binnen 1 dag weer strepen op het scherm. Lijkt me geen toeval meer. Strepen/glitches waren niet permanent. Dit besproken en ik kon het scherm laten vervangen door een origineel tweedehands Apple scherm. Vanwege drukte/ziekte/vakantie niet aan toegekomen. Helaas in de tussentijd scherm gebroken en meneer gaf aan dat vervanging niet meer onder garantie valt, ondanks mijn eerdere melding dat dit scherm strepen gaf en het product al ondeugdelijk was voor de val. Ik koop niks voor garantie als ik de volgende dag weer terug moet. Bij een ondeugdelijk product past geld retour. Helaas, 120 euro verspild aan een ‘premium’ dubieuze kwaliteit scherm dat nooit naar behoren heeft gefunctioneerd.

6 maart 2025

Mijn ervaring met Fixeren is uiterst…

Mijn ervaring met Fixeren is uiterst teleurstellend en moet dringend onder de aandacht gebracht worden. Onlangs bracht ik mijn PlayStation naar Fixeren voor een reparatie van een loszittende HDMI-aansluiting. Na de reparatie merkte ik al snel dat de HDMI-poort nog steeds niet goed werkte, hoewel het beeld tijdelijk wel functioneerde.
Bij het afhalen van mijn PlayStation voelde ik dat er niets aan de HDMI-poort was gedaan. Enkele weken later ging het apparaat opnieuw stuk, waarop ik contact opnam met de filiaal. Hierin kreeg ik te horen dat de schade niet onder garantie viel en kreeg ik verwijten hoe ik het apparaat weer stuk had kunnen maken. en waarom ik niet nog eerder contact heb genomen.
Na een heftige discussie met de manager van het filiaal in Amstelveen, waarbij ik duidelijk in mijn recht stond, werd uiteindelijk besloten de reparatie kosteloos opnieuw uit te voeren. Echter, toen ik mijn PlayStation terugkreeg, merkte ik al snel dat er rode stippen in het beeld verschenen, en dat het beeld weg viel voor een paar seconden wat eerder niet het geval was. Binnen een dag had ik weer zwart beeld en dit keer was het hele moederbord beschadigd volgens personeel.
Helaas ontvang ik nu opnieuw de beschuldiging dat ik verantwoordelijk ben voor deze schade, terwijl ik erop vertrouw dat het apparaat veilig te gebruiken is zonder extra handelingen die schade zouden kunnen veroorzaken. Het is absurd dat ik nu weer geconfronteerd word met kosten voor iets dat duidelijk het gevolg is van eerdere, onvolledige reparaties.

26 februari 2025

Beste Onur,

Dank voor je review. We willen graag onze kant toelichten. We hebben meerdere reparatiepogingen gedaan om je PlayStation te herstellen, terwijl het apparaat al in zeer slechte staat bij ons werd aangeleverd. Ondanks dat dit niet onder garantie viel, hebben we uit coulance de tweede poging kosteloos uitgevoerd en geen onderzoekskosten berekend.

Tijdens je bezoek aan onze winkel werd ons personeel verbaal agressief benaderd. Desondanks hebben we je PlayStation netjes gemonteerd teruggegeven. De latere schade aan het moederbord staat los van onze werkzaamheden en kunnen wij niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een negatieve review, maar hebben binnen onze mogelijkheden alles gedaan om te helpen.

Tim