Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forumet är unikt och fyller sin funktion. Absolut inget för lättkränkta personer och då det missbrukas av diverse troll.! Man bör ta forumet för vad det är och särskilt den brokiga och ibland stun... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fullt med skitsnack och påståenden som saknar relevans och evidens. Flera moderatorer har lixom IQ 0.0 småglin som saknar bildning. Man kan få en varning för en felstavning men att kalla någon idi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ett bra ställe att läsa om saker å ting utan en journalistkorregering, allt är utan filter. Nackdelen är att även pappskallar som inget begriper skriver, samt troll som bara vill provocera och först... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Webplatsen ägs och drivs av den svenska säkerhetspolisen i samarbete med försvarsmakten. Vill du bli förföljd och avlyssnad av SÄPO så är flashback det bästa stället att kritisera socialdemokratin el... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Persbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Flashback Forum, Sveriges största forum för yttrande- och åsiktsfrihet samt självständigt tänkande.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Åsiktsregistrering.

Någon moderator har gått in och ändrat på mina inloggnings-"lösenord", efter att jag lämnat ett dåligt omdöme här på TRUSTPILOT.
(Vart blockad innan jag skrev på Trustpilot)
Jag kunde ge ett harmlöst svar, på en fråga från en trådskapare, efter att jag mottagit och bekräftat en varning.
Akta "Er" väldigt noga för att inte vara "politisk korrekta" eller för att inte gagna Flashbacks agenda.
Man kan nästan tro att det är RYSSLAND eller någon extremistisk "ISLAMIST" eller SVT, som styr vad som får sägas på denna webbsida.
Detta är mitt andra omdöme om Flashback, vilket tyder på, att man inte får vara ärlig, samtidigt som man strider mot deras agenda. Förmodligen (S,Mp..osv.)

6 maart 2026

Moderatorer

Det står att det är yttrandefrihet, det är så långt ifrån sanningen som man kan komma.
Moderatorerna raderar hej vilt om man svarar på inlägg, bemöter kritik osv, helt uppåt väggarna.
Vissa kan skriva vad som helst men om du bemöter inlägget är risken VÄLDIGT stor att du raderas och blir varnad.
Flashbacks moderatorer är definitivt inte "rättvisa" i sin bedömning av inlägg.
Uselt forum numera.

21 november 2025

Bussen gjorde u-sväng

Bussen gjorde u-sväng! Det gjorde en belist vid våran ingång till lägenheten! Han körde in i våran ingång! Då förlorar dom kontrollen över fordonet !

17 november 2025

Yttrandefrihet

Yttrandefrihet? Läs här varför ägaren till Flashback censurerar Friarordet

Sök på Skvaller om Flashbacks ägaren Jan Axelsson?

8 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fullt med skitsnack och påståenden som…

Fullt med skitsnack och påståenden som saknar relevans och evidens.
Flera moderatorer har lixom IQ 0.0 småglin som saknar bildning.
Man kan få en varning för en felstavning men att kalla någon idiot, skriva svordomar, könsord och nämna helt oskyldiga i inläggen är helt ok.
Jag fick ett PM från en moderator som var felstavat, saknade helt grund och var så intellektuellt låg att jag lämnade forumet bums.

24 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Perfekt ställe att ta tempen på den…

Perfekt ställe att ta tempen på den svenska mentaliteten.
Numer är Facebook och X också ganska frispråkiga.
Vissa nyheter kommer först här.
Mycket är nonsens förstås. Ibland flödar ilskan över och invektiven haglar.
Mycket skrivs av sverigedemokrater.
Vissa trådar har hög kvalitet. Men ofta tycks det mycket och många har svårt att hålla sig till saken.

24 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag är utsatt för grovt förtal och kan…

Jag är utsatt för grovt förtal och kan inte ens besvara allt fruktansvärt som påstås på denna sajt även pedofil och annat annat som folk skriver som är totalt osant det är helt helt fruktansvärt hur ska jag göra för att stoppa detta undrar jag

1 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varför censurerar Jan Axelsson hela…

Varför censurerar Jan Axelsson hela tiden forumet friaordet.org
gillar Jan Axelsson inte yttrandefrihet på riktigt helt plötsligt? Var det inte så roligt längre Axelsson?

19 april 2024

En Kulturskatt. Glöm Aldrig Flashback

En kulturskatt! Först en tidning och sedan ett gigantiskt nätforum för diskussion på svenska. En del av Sveriges historia som fortfarande flyter. En kulturskatt och unikum. Glöm Aldrig Flashback

15 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ett bra ställe att läsa om saker å ting…

Nackdelen är att även pappskallar som inget begriper skriver, samt troll som bara vill provocera och förstöra trådar.
Mvh C

10 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forumet är unikt och fyller sin…

Forumet är unikt och fyller sin funktion.
Absolut inget för lättkränkta personer och då det missbrukas av diverse troll.!
Man bör ta forumet för vad det är och särskilt den brokiga och ibland stundtals sjuka skara som skriver där.
Men om sållar agnar från vetet,, Väljer själv vad man vill läsa, det är detta vad jag ger omdömet om här, och samtidigt forumet som sådant , men om har förmågan att sålla bort en hel del ovidkommande avslöjar det mycket av samhället och personer som svårligen går att finna annars.
Tack

24 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hamnade mitt i ett extremt näthat

Googlade på en sak och hamnade på Flashback som jag inte visste vad det var. Läste några inlägg och såg något jag bara hört talas om tidigare, dvs näthat. Otroligt korkade nätmurvlar med ett stort ordförråd av ord jag inte visste fanns. Jag har nu blockerat skiten från min webbläsare!

10 april 2023

Nötternas forum

Totalt värdelösa människor som är inne och skriver. De har tomtar på loftet och förstörde mitt liv. De borde göra en razzia mot idioterna.

14 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.