Hieronder een kopie van mijn mijn bericht aan Flex student verhuisservice wat ik ook heel graag hier wil delen: 'Ik wil nogmaals mijn dank en waardering uitspreken. De verhuizing van mijn... Toon meer

Keurig bedrijf. Ze zijn stipt op tijd en werken heel nauwkeurig. Producten zijn netjes ingepakt met de door hun eigen meegenomen bescherming en vervolgens veilig ongedeerd verhuisd naar de nieuwe loca... Toon meer

Flex student heeft bij mij een klus/interne verhuizing gedaan en ik ben daar zeer tevreden over. Ze gaan heel voorzichtig om met de spullen. Hele vriendelijke, behulpzame, geduldige, meedenkende heren... Toon meer

1. Verhuizing en opslag

Wij zijn een professioneel, goedkoop en vertrouwd verhuisbedrijf in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van zakelijke en particuliere inboedels tegen de scherpste prijzen. Tot op heden konden wij meer dan 2000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf. U kunt met ons professioneel verhuisbedrijf uw gehele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing zoals: Inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw meubels en/of kluswerkzaamheden. Ook losse transport van o.a. IKEA meubilair.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Fan-tas-tisch!!!!

'Ik wil nogmaals mijn dank en waardering uitspreken.
De verhuizing van mijn inboedel van Amsterdam naar Asten is uiteindelijk een van de beste ervaringen geworden van mijn leven!
De 2 verhuismannen waren geweldig! En jij ook!
Ik voelde me totaal gezien als klant. Overal werd een mouw aangepast.
En los van dat er uitmuntend efficiënt werk geleverd is, zijn jullie, jij en de verhuismannen, steeds zó vriendelijk en respectvol geweest.
Ik ben er diep van onder de indruk. Echt waar.
Wil je dit ook doorgeven aan de verhuismannen (de 2 krachtpatsers die de zware teakhouten kast via het raam ongeschonden ingeladen hebben☺️)?

Ik dank jullie vanuit mijn hart en wens jullie alle goeds.'

19 maart 2026

De verhuizing is vlot verlopen

De verhuizing is vlot verlopen. De medewerkers zijn behulpzaam, gaan zorgvuldig om met de meubels en werken zeer professioneel. De leidinggevende is een topmens: hij denkt graag mee en plant snel een afspraak in.

Ik ben eerder met hen verhuisd vanwege een goede ervaring, en nu opnieuw — en ook deze keer was alles weer uitstekend geregeld.

Echt een aanrader!

14 februari 2026

1 ste klas verhuizers zeer netjes…

1 ste klas verhuizers zeer netjes behandeld bankstel netjes in plastic verpakt nette vriendelijke mensen gewoon een aanrader voor de volgende keer hier kan menig verhuis koerrier dienst wat van leren gewoon kwalitijd hoe ze met de spullen om gaan en vriendelijk meer dan 5 sterren waard flex verhuis bedrijf koerier dienst

29 januari 2026

Vlotte verhuizing

Was een vlotte verhuizing! Alles ging naar zin en alles was fantastisch geregeld.

Erg toffe jongens, zeker een aanrader!

24 november 2025

Top service!

Dankzij de hulp van flex student verhuis service verliep mijn verhuizing gesmeerd. De verhuizers zaten niet stil, maar planden vooruit en zetten een tandje bij op de momenten dat dat nodig was. Zeker een goede en prettige ervaring aan over gehouden. Ook waren ze zeer bewust van de voorzichtigheid die soms geboden was.

26 juli 2025

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ik had hen geboekt voor mijn verhuizing van Nederland naar Duitsland eind mei 2025. Aanvankelijk was ik een beetje sceptisch door de gemengde recensies, maar na een telefoontje met Ashwin was ik ervan verzekerd dat alles goed zou komen. Na de boeking was de communicatie snel, snel en altijd naadloos. De verhuizers arriveerden ruim op tijd en waren super professioneel en snel. Binnen een uur was alles goed ingepakt en ze leverden dezelfde dag in Duitsland binnen de afgesproken tijd. Alles werd met grote zorg behandeld en er was niets beschadigd. Ze hielpen ook met uitladen. Erg vriendelijke mensen. Zou het ten zeerste aanbevelen! Ze maken je verhuizing stressvrij!

26 mei 2025

Jobs well done!

Gebruik gemaakt van het hele pakket, schilderen binnenzijde woning, leggen parket en verhuizing (diverse data dus). Geen verrassingen betreffende de ontvangen offertes en het uitvoeren van de diverse opdrachten.

4 februari 2025

Super fijne verhuiservaring!

Onlangs ben ik met hulp van dit verhuisbedrijf verhuisd, en ik ben echt blij met hoe alles is verlopen. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. De verhuizers kwamen op tijd, werkten netjes en gingen zorgvuldig om met mijn spullen.

Wat ik vooral waardeerde, was dat het team rustig bleef en goed samenwerkte, zelfs toen er een paar onverwachte uitdagingen waren. Ze dachten echt mee en vonden snel oplossingen, zonder gedoe.

Verhuizen is nooit leuk, maar dankzij hen voelde het een stuk minder stressvol. Als ik ooit weer ga verhuizen, zou ik ze zeker opnieuw bellen.

Gewoon een fijne ervaring met een professioneel en vriendelijk team!

4 februari 2025

Echt de allerbeste mensen die je je kan wensen

Echt de allerbeste mensen die je je maar kan wensen. Ze weten wat ze doen en blijven kalm maar toch snel in stressvolle situaties. Ontzettend bedankt voor wat jullie al 2x voor mij hebben betekent. Tonie & Karim, dankjewel!

12 februari 2025

Senioren verhuizing

Goede verhuizers met goede communicatie. Ze hebben mijn ouders verhuisd naar hun aanleunwoning. Waren heel lief voor mijn ouders. Zelfs toen zij een kastje 4x keer van plek moesten veranderen, zodat mijn moeder een beslissing kon maken waar deze moest staan. Alles wat “mama” wilt, doen we. Goede prijs ook.

26 januari 2025

Flexibel, snel

Fijne, snelle service. Flexibel meegedacht met alle wijzigingen die we aanbrachten.
Heel blij met deze verhuizers.

20 december 2024

Top klasse

Flex-student.nl levert snelle, betrouwbare service met studenten voor diverse klussen en ook nog voor een scherpe prijs.

30 september 2024

De Absolute Kampioenen van Verhuizen

De Absolute Kampioenen van Verhuizen! 🌟🌟🌟🌟🌟**

Ik kan niet genoeg woorden vinden om mijn tevredenheid over Flex Student te uiten! Deze jongens hebben mijn verhuizing niet alleen vlekkeloos en professioneel afgehandeld, maar ze hebben er ook een feestje van gemaakt. Vanaf het moment dat ze aankwamen bij mijn huis tot het moment dat het laatste meubelstuk perfect op zijn plek stond, was het een ervaring om nooit te vergeten.

De communicatie vooraf was duidelijk en vriendelijk, en op de dag van de verhuizing stonden ze stipt op tijd voor de deur. Ze gingen meteen aan de slag met een energie en enthousiasme die je zelden ziet. Het was alsof ze niet alleen mijn meubels, maar ook mijn zorgen en stress verplaatsten!

De naam Flex Student doet hen echt eer aan: flexibel, hardwerkend en altijd met een glimlach. Ik moest zelfs even checken of ze niet stiekem een superkracht hebben voor het tillen van zware objecten – het leek alsof ze een vleugje superhelden-DNA bezitten! 🦸‍♂️🦸‍♀️

Als verhuizen een olympische sport was, zou Flex Student met gemak het goud pakken. Ze zijn snel, efficiënt en maken van de meest stressvolle taak een soepel lopende, probleemloze ervaring.

Dankzij Flex Student zit ik nu heerlijk ontspannen in mijn nieuwe woning, omringd door perfect geplaatste meubels en zonder een greintje stress. Ze hebben van mijn verhuizing een feest gemaakt, en daarvoor ben ik ze eeuwig dankbaar.

Als je een verhuizing hebt gepland en je zoekt het allerbeste verhuisbedrijf, kijk dan niet verder. Flex Student is dé topkeuze in Den Haag en omstreken. Absoluut aan te raden!

Bedankt, Flex Student, jullie zijn de absolute kampioenen van het verhuizen!

30 juni 2024

Voor een professioneel en goed transport denk FLEX en bel FLEX STUDENT

Op advies van kennissen ben ik in contact gekomen met het bedrijf Flex Student. Mijn contact persoon bij Flex was de (mede)eigenaar. Een hele beleefde, gedreven en vooral klantvriendelijke persoon. Ik heb bewondering voor jonge mensen die in een paar jaar een goed lopend bedrijf kunnen opstarten en dit ook weten draaiende te houden. Dit kan alleen met hard werken, goede service, vakmanschap en het nakomen van afspraken. Dat gebeurde ook de chauffeur kwam precies op tijd. Een vriendelijke vent die precies wist wat hij moest doen. Ik was een beetje bang voor mijn kwetsbare spulletjes, dat was totaal niet nodig. Alles werd netjes naar de wagen gebracht en goed vast gemaakt door de chauffeur. Van mijn kennis hoorde ik dat alles goed op de plaats van bestemming is aangekomen. Helemaal goed.

11 juli 2024