Bestelling gedaan voor stoelpoot bescherming. Mail gezonden en ene Marjolein waar ik contact mee heb gehad. Ik zou nieuw pakketje krijgen maar tot dusver helemaal nada/nix….telefonisch ook niet bereik... Toon meer

Wij bestelden al jaren naar volle tevredenheid onze teflondoppen bij floorfriendly. Dus ook voor onze nieuwe eetkamerstoelen. Helaas maakte ik hierin deze keer een fout. Na ontvangst en een proefmonta... Toon meer

Super service ontvangen. Wij hadden doppen besteld en onder onze bank gemonteerd. Helaas gingen de doppen vrij snel kapot en moesten we contact opnemen met het bedrijf. Bleek dat we de verkeerde doppe... Toon meer

Onderaan staat mijn eerdere review. Het is inmiddels opgelost; antwoordnummer voor retouren bestaat wel. Dat was een fout bij Post.NL. Vandaar nu 3 sterren. Eigenlijk 0 sterren. De wieltjes zi... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Binnenhuisarchitect
  3. Woonkamermeubilairwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Floorfriendly heeft een uitgebreid assortiment van vloervriendelijke viltdoppen, viltglijders en zwenkwielen geschikt voor veel verschillende stoelpoten en onderstellen. Op de site is rekening gehouden met het bepalen van de juiste bestelmaat door gebru...

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Blij mee. Werkt goed. Nu nieuwe bestelling gedaan

Blij mee. De stoeldoppen werken goed. Eerste bestelling geplaatst November 2023. Nu, na 3,5 jaar zijn een paar van de vervangbare viltjes versleten.
Voor de zekerheid vervang ik alle viltjes van de stoelen.

En ik bestel meteen extra doppen en viltjes voor twee andere stoelen die we hebben staan en nog geen FloorFriendly doppen hebben.

24 april 2026

Bestelling terugvinden

Wist niet wat ik moest bestellen maar in hun database stond mijn bestelling uit 2017 van stoelpoot doppen . 10 nieuwe besteld , geweldige service

9 januari 2026

Snel geleverd

Snel geleverd
Stap voor stap handleiding erbij had ze er zo onder zitten
Helemaal blij ermee

3 december 2025

Snelle en fijne service

Al vaak probleemloos besteld. Ik had vorige week de verkeerde dopjes besteld en kreeg supersnel nieuwe dopjes binnen en zelfs de retour- en verzendkosten werden door floorfriendly vergoed. Goede service!

1 november 2025

Super goede ervaring

Super goede ervaring! We hadden stoeldoppen besteld. Dit bleek helaas niet de juiste maat te zijn. Na telefonisch contact konden wij de doppen retour zenden. De kosten namen zij voor hun rekening. We kregen vrij snel het geld teruggestort. Nu de juiste maat doppen besteld en ontvangen. Dus een dikke tien!

11 oktober 2025

Topservice

Topservice, mooie stoelpootdoppen met heldere uitleg voor installatie. Ze werden na een,(door mij), verkeerde bestelling zonder pardon aangepast.

16 april 2025

DE KLANT IS KONING!!! Floorfriendy is een aanrader!

Wat is dit een prettig bedrijf! Ooit al eens eerder een review geschreven dacht ik. Nu weer een héle goede ervaring. Stoeldoppen besteld voor iemand anders, ooit al eens eerder gedaan. Nu dezelfde doppen besteld maar het bleek voor een hele andere stoel te zijn. Contact opgenomen met Floorfriendly, mijn verhaal verteld,direct begrip, ik mocht ze retour sturen, verzendkosten namen zij voor hun rekening. Service!!
Inmiddels nieuwe stoeldoppen besteld die bij de juiste stoel passen. Je wordt via de website heel goed begeleid bij de juiste keuze voor je stoel. Wederom is onze ervaring: DE KLANT IS KONING BIJ FLOORFRIENDLY!!

25 maart 2025

Doppen voor eetkamerstoelen.

Nadat ik telefonisch een goed advies kreeg over doppen voor onze eetkamerstoelen, heb ik 8 doppen besteld. De volgende dag werden ze al bezorgd.
Goed bedrijf!

30 november 2024

Nooit meer FLOOQ/ floorfriendly

Wat een slecht bedrijf is dit! Doppen doen niet wat ze beloven. Na overleg al meerdere malen belofte gehad dat andere opgestuurd worden... no way! Gewoon mensen voor de gek houden en hopen dat ze opgeven... Temu, Ali, ze hebben exact dezelfde ben ik al achter en kwaliteit is vast ook hetzelfde! Trap hier niet in!!

27 juli 2024

Goede stoelpoot vloer beschermers in hoogte verstelbaar.

Snelle correcte levering met postnl in hoogte verstelbare vloer beschermingsvoetjes met losse vervangbare viltjes voor schuine stoelpoten van goede kwaliteit. Ook nog eens sierlijke uitstraling. De prijs van ruim 3 euro per stuk wordt in kwaliteit waar gemaakt.

5 juli 2024

Doppen snel versleten en slechte service

Doppen ontvangen maar na een paar weken al helemaal versleten. Na mail contact zouden er nieuwe verstuurd worden, maar ondertussen al maanden verder en diverse keren beloofd ze te versturen, maar nog steeds niet ontvangen. Wat een slechte service.

2 juli 2024

Top service

Top service. Regelmatig al dopjes etc voor onder de stoelen besteld. Dit keer kwam helaas de zending niet aan (iets waar Floorfriendly niets aan kan doen). Contact opgenomen en er werd direct en kosteloos een nieuw pakketje gestuurd. Vandaag ontvangen. Weer erg blij mee. Zeker aan te raden

27 mei 2024

Keurig bedrijf

Ik kreeg de bestelde goederen keurig geleverd bij een PostNL afhaalpunt. Dit is mijn tweede positieve ervaring met dit bedrijf. Toch maar even een tegengeluid met zoveel negatieve reviews.

3 mei 2024

Nieuwe wielen onder eetkamerstoel

Onder een van de eetkamerstoelen moesten de draaibare wielen vervangen worden.
Over de maat van de schroefdraad wilde ik even overleg. En idd tel. werd niet opgenomen, volgende dag weer geprobeerd en toen had ik direct contact. Mijn vraag voorgelegd en daarna via website de 4 wieltjes besteld. 3 Dagen later, op zondag, de wieltjes ontvangen en de stoel draait weer als een zonnetje. Uiteindelijk, allles goed verlopen. Prima zaak, die alle soorten stoeldoppen enz heeft. Albert

25 april 2024

Is dit jouw bedrijf?