Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flotte Gulve. Jeg bestilte et rustikt klikgulv i eg med hvid matlak, som var sat ned fra ca. 900 kr. til 450 kr. pr. m², så prisen var virkelig konkurren... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har handlet her af flere omgange i forbindelse med renovering af mit hus. Nem og overskulig webshop. Fik personlig, god og hurtig service. - Eneste lille minus var, at jeg aldrig modtog en... Toon meer
Fantastisk service fra Lone ved FlotteGulve i Tilst. Venlig og vidende og altid hurtigt respons. Vi fik prismatch på gulvet. Gulvet blev monteret af Alexander som Lone etablerede kontakten til. Dy... Toon meer
Rigtig nem bestilling og god service fra firmaet. Vi fik tilsendt 4 gulvprøver (prisen på disse burde måske modregnes i køb af gulv), så vi kunne mærke og se det gulv vi valgte. Nu skal gulvet bare... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
“Ikke nok med at vi har Danmarks største udvalg, vi har også de bedste priser - Vi har nemlig prisgaranti!” Hos FlotteGulve.dk har vi i over 25 år givet vores kunder i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europæiske lande netop den gulvløsning, der er den rette for dem. Det har givet os tusindvis af glade og tilfredse kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og hjælper gerne vores kunder med at finde den rigtige løsning - Den rigtige løsning er endda ofte den billigste løsning. Vi tilbyder salg og montering til privat og erhverv.
Contactgegevens
Neptunvej 8, 7430, Ikast, Denemarken
- info@flottegulve.dk
- www.flottegulve.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
5-stjernet oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FlotteGulve. Fra start til slut fik jeg professionel og venlig service. Jens var super hjælpsom, lyttede til mine behov og guidede mig til den helt rigtige løsning.

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Super service køb af gulv i tilst og…
Super service køb af gulv i tilst og kunne hente det i Ikast. På aftalte tid.

En klar anbefaling herfra
Tak for hurtig respons pr. mail med supergode tilbud på gulvlægning og imødekommende, venlig og hjælpsom kundebetjening - både pr. mail, i butik og på lager- da vi hentede gulvet …. Desuden en spændende og inspirerende forretning at komme ind i. En klar anbefaling herfra og vi vender selvfølgelig tilbage, når stuegulvet skal skiftes.

Super god rådgivning og service
Super god rådgivning og service

Super service
Super service, levering til tiden og gode priser
Varmeste anbefalinger

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
God kvalitet til konkurrencedygtige priser
De havde et godt udvalg af tæppesortimenet. Fin service og prisen var konkurrencedygtig.

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Et godt sted at købe nye gulve
Et godt sted at købe nye gulve. Vi er blevet behandlet så godt. Og har fået og får de flotteste gulve.
Vi bestilte i god tid,vi vidste ikke helt hvornår vi skulle i gang med fliserne.
Da vi så ringede fik hun ordnet det med fragtmanden asap.
Med hjælp fra kontordamen fik vi valgt nogle sindsyge flotte fliser.
Jeg har i lang tid været tilmeldt deres e-mail. Her kører de nye tilbud engang hver d. 1. I måneden.

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Super dubber service og rigtig flinke…
Super dubber service og rigtig flinke og behagelige at snakke med kan kun på det varmeste anbefale dem

Kundevenlige
God rådgivning. Punktlighed og altid nem, hurtig og venlig kontakt.

Enormt god service
Enormt god service. De svarer hurtigt på spørgsmål, og er reelle ifht mængde og køb. Påtvinger ikke mer-salg.
Jeg har fået meget god vejledning af Søren.

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Stod og manglede noget gulv akut
Stod og manglede noget gulv akut, der var desværre ikke nok på lager men så tryllede de lidt og vupti så var der gulv som kunne hentes med det samme. Kanon god service og tusind tak for hjælpen.
Jeg ved hvor jeg skal købe mit gulv for eftertiden💪

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Vi fik en rigtig god rådgivning og…
Vi fik en rigtig god rådgivning og hurtige svar på vores efterfølgende spørgsmål. Gulvene er flotte og vi er meget tilfredse med oplevelsen med Flotte Gulve

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
God service og gode priser
God service og gode priser. Gode svar på tvivlspørgsmål

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Vi har kun positiv at sige om…
Vi har kun positiv at sige om FlotteGulve i Ikast.
Vi har handlet der flere gange og har oplevet super service hver gang

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
God pris, alle aftaler blev overholdt
Købte gulv til det meste af vores hus (ca100m2) Sælger var meget imødekommende og hjælpsom. Vi fik en rigtig god pris på gulvet. Gulvet kunne leveres med det samme, men efter vores ønske, fik vi det leveret 2 måneder efter handel, på den dato vi havde aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Flottegulve

Fantastik service
God kommunikation og service. Vi købte og fik monteret gulv af flottegulve og både deres pris overslag og tids estamat for lægning holdte fint. Vi oplevede mindre små ting efter lægning da vi selv skulle renovere videre og skrev derfor til flottegulve der flot sendte montøren ud for at hjælpe.
Så kan klare anbefales

Antwoord van FlotteGulve.dk A/S
Endnu en gang perfekt leverance
Jeg har endnu en gang handlet ved FlotteGulve og alt fra ordre lagt til leveret var der ikke en finger at sætte på.
Bestillte mandag aften og allerede onsdag før middag var det gulv vi havde bestil leveret på vores adresse.
Hele vejen igennem fra både FlotteGulve og Danske fragtmænd var der god og relevant info, der sikrede at jeg hele tiden vidste hvor lagt gulvene var i processen.

God og venlig betjening
God og venlig betjening.
Gode produkter.

Rigtig god oplevelse
Fra rådgivning til levering var alt som det skulle være. Meget venlig personale.
Det er ikke sidste gang vi handler her

Dit is Trustpilot