Något har hänt med Flygets parkering. Vi har använt dem i många år men slut nu. Landade i tid . Väskorna kom snabbt. VidFlygets håll plats väntade vi på ( en stor buss utan bälten!) Transport... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Snabbt och smidigt! Smidig parkering, trevlig personal - dom kommer på en gång när man har parkerat bilen. Fint bemötande och god service. Kommer välja flygets parkering igen. Enkelt att boka.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabbt och smidigt!
Snabbt och smidigt!
Kommer välja flygets parkering igen.
Enkelt att boka.
Superbra service med täta bussar till…
Superbra service med täta bussar till och från Arlanda! Ett extra plus till chaufför Kim som gjorde resan mycket trevlig!
Något har hänt med Flygets parkering.
Något har hänt med Flygets parkering.
Vi har använt dem i många år men slut nu.
Landade i tid . Väskorna kom snabbt.
VidFlygets håll plats väntade vi på ( en stor buss utan bälten!)
Transport.
Bussen körde till tre olika hotell och chauffören sa inget vilka hotell han åkte till. En del visste inte var de skulle gå av mitt i natten.
När vi till sist anlände Flygets parkering fick vi gå till vår bil från receptionen.
Vi anlände hemmet minst en timme senare . Klockan 0200 på natten.
Superbra service
Superbra service, direkt när vi parkerat bilen kom en chaufför och plockade upp oss. När vi kom hem idag så stod det en chaufför och väntade på oss som utlovat.
Åsa & Olle Vallin
Helt perfekt,från bokningen till…
Helt perfekt,från bokningen till avsläppet vid bilen vid hemkomsten.
Chauffören Kim var mycket trevlig.
Vi återkommer!
Under all kritik
Under all kritik, vi kom ett sällskap på 9 personer med ett spädbarn 01:00 till upphämtningsplatsen. Det åkte en lite större buss precis när vi kom ut. Några minuter senare kom en liten buss som bara tog halva gänget av oss pga att den var redan halvfull när den kom!?
Fick vänta 30 min på nästa buss!
Nästa gång parkerar vi vid terminalen på Arlanda!
Aldrig mer
Företaget säger: ” Arlandas enklaste och snabbaste parkeringsplats? Parkera på din parkeringsrad och bli hämtad vid bilen av våra minibussar eller en av våra stora bussar på parkeringen. Vårt IT-system håller koll på att du ska hämtas. Kan inte vara enklare! Vi följer automatiskt alla flygtider. När ni landat och fått ert bagage hämtar vi er på Arlanda. Vi kör er till er bil och lämnar er vid bilen eller i närheten.”
Det som utlovas uppfylls inte.
1. Vi blev inte upphämtade eller avlämnade vid bilen.
2. De håller inte koll på när flyget landar och då man har fått sitt bagage. Vilket resulterar i att att de inte står och väntar då man kommer ut till upphämtninsplatsen. Vi var många som hade landat från Mallorca. Efter 20 minuters väntande (mitt i natten) så var jag tvungen att ringa jouren för att fråga om de tänkte hämta oss eller inte. Jouren svarade att en stor buss skulle komma om 6-7 min. Efter 15 min hade ingen buss kommit. Då ringde en annan person och frågade om de kommer eller inte eller om vi skulle ta taxi dit. Då svarade dem att bussen kommer om ca 6-7 min (samma svar igen?). Efter 15 min kom äntligen bussen som vi fick trängas på. Ingen blev inte avsläppt vid sin bil och vi fick inget ursäkt heller, vilket är det minsta ett servicebolag kunde ha gjort. Nä, aldrig mer! Inga rekommendationer från oss!
Rejält försämrad service på flygets parkering
Vad har hänt med flygets parkering, det har varit bra förut men servicen har bara blivit sämre med åren. Igår när vi fått våra väskor och kom till stolpen tog det oss över 50 min innan vi äntligen kom till vår bil. första bussen som kom var redan full när vi kom dit. Nästa kom inte förrän efter 15 min och folk som stått längst bak i kön trängde sig och chauffören tog med dem så denna buss blev också full snabbt och vi kom inte med. Tredje bussen var en stor buss som stod över 20 min och vänta in folk så att den blev helt överfull där folk nästan inte fick plats i gångarna ens. Sen åkte vi runt och släppte av folk på hotell innan vi äntligen efter nästan 1 timmes väntan kom till vår bil. Chauffören i en av bussarna var dessutom otroligt otrevlig och skrek åt folk. Dags att byta bolag. När man väl landar vill man komma hem snabbt och inte stå i timmar och vänta på att komma till sin bil.
Perfekt service och superorganiserat
Perfekt service och superorganiserat – rekommenderas varmt!
Vi använde Flygets långtidsparkering vid Arlanda och är supernöjda. Allt fungerade klockrent från början till slut. Parkeringen är mycket välstrukturerad, och hela processen var smidig och helt stressfri.
Ett extra stort tack vill vi ge till Celine, som körde oss från parkeringen till terminalen. Hon var otroligt trevlig, hjälpsam och spred en fantastisk energi. Hennes fantastiska service gav oss den bästa tänkbara starten på resan – det är tack vare sådana medarbetare som vi gärna kommer tillbaka!Stort tack till hela teamet och ett speciellt tack till Celine. Fem stjärnor!
Vi har alltid varit nöjda med flygets, aldrig mer
Vi har alltid varit nöjda med flygets. Men nu har vi bestämt aldrig mer! Många äldre och barn som fick stå i gången för det skulle tryckas in så mycket folk som möjligt. Barnvagnar fick knappt plats o väskplatserna var överfulla, det rullade väskor i gången. Är det inte bälteslag i Sverige? O detta betalar man för. Synd!!!
Fick ringa 2 gånger och efterlysa…
Fick ringa 2 gånger och efterlysa transfer. Efter över 30 minuter kommer en stor buss, där vi då blir upplockade och behövde åka omkring och lämna personer på hotell?? Så det tog över en timme från att vi fick väskan tills att vi blev lämnade vid receptionen på parkeringen och då fick gå bort till bilen själva. Har varit nöjd förut men Nejtack!
Extermt dåligt
Ringde dom en timme innan..och efter jg fick min vãska ringde dom..de sa 10min men det blev 25 min istället..Sedan fick jag åka buss och lämna folk till en hotel innan de lämnade mig till mi bil.
Räkna med timmar tills du ser din bil
Till 2 hotell innan avlämning
Fick idag vänta 15 minuter på busshållplats en, inte ok.
Dessutom fick vi åka till 2 olika hotell och lämna folk innan vi åkte till parkeringen. Chauffören talade om att de numera samarbetar med 4 olika hotell!! Så vill det sig illa kan man alltså få åka till 4 hotell innan man blir avlägsnade på parkeringen.
Otrevlig och ohjälpsam personal
Vår förare var ohjälpsam och var på ett mycket dåligt humör vid hämtning. De verkar heller inte veta hur deras egna barnsätten ska monteras och reagerade eskalerande och otrevligt då vi bad om hjälp med detta.
Ohyfsad personal.
Superbra service!
När vi kom till långtidsparkeringen tog det endast 10 sekunder innan vi blev upphämtade av vår buss. Efter att vi landat på Arlanda efter hemkomsten stod busschauffören och väntade på busshållplats 14. Han kunde vårt namn. När vi sedan skulle starta bilen var batteriet dött. Vi fick superfin hjälp av personalen på långtidsparkeringen. Tusen tack!! Vi kommer absolut att använda oss av er igen!
Lång väntetid på natten
Det var ingen trevlig upplevelse alls att landa kl. 3 på morgonen, mycket trötta, och behöva vänta ute på gatan i en halvtimme på en enda bus där en jätte lång kö av resenärer trängdes för att komma in med med sina stora väskor. Några fick inte plats.
Flygets.se ska ha väl koll på hur många skulle behöva åka bussen. De snålade med bussar.
Ingen bra upplevelse
innan vi ens åkt in på parkeringen för att hitta våran bilplats börjar personal som jobbar säga åt oss att vi ska skynda oss för att bussen ska gå snart.
vi hade precis åkt förbi bommen in och vi var även 30 min tidigare än planerat. otrevlig personal ifrågesätter om man inte orkar bära upp sin egen resväska upp i bilen.
Jättebra service och trevlig personal.
Jättebra service och trevlig personal.
Lätt att boka på nätet. Kom direkt med transfern när vi parkerat bilen. När vi kom tillbaka med försenat och ändrat flyg ringde de och undrade om vi ville bli upphämtad enligt ursprungs flyget. Jättefin service.
Toppenservice
Vi blev hämtade vid bilen ca. 3.05 av en trevlig chaufför.
När vi kom tillbaka efter en vecka väntade en annan chaufför som var lika trevlig ca. 00.30. Det kändes tryggt och bra.
Bättre service kan man inte få.
Dit is Trustpilot