Banner for FOMO

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle have delt forsikringerne om i mellem min kone og jeg pga. skilsmisse. Et opkaldt og alt gik af sig selv meden enkelt MitID underskrift

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ønskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, ærlig, nærværende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi følte os hørt i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik et tilbud fra et andet forsikringsselvskab som blev sammenlignet med hvad jeg har af dækning hos FOMO i forvejen. Der blev brugt god tid på sammen at gennemgå det med en super kompetent og dygtig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Info over FOMO

Geschreven door het bedrijf

Med FOMO får du ro til det, der betyder mest

Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.

Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO tilbyder alle typer forsikringer

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Uheldig oplevelse

Opdatering: Er efterfølgende blevet kontaktet og har fået en forklaring og en undskyldning -det hjælper ikke på det umiddelbare indtryk, men øger dog tilliden og fortjener en anerkendelse, så har rettet lidt i stjernetildelingen.

I mandags kl. 11.00 havde jeg en aftale med en konsulent fra FOMO på hans foranledning.
Dagen før modtog jeg en SMS som påmindelse om mødet.
Han dukkede aldrig op, og jeg fik ingen besked – dybt uprofessionelt.

Review zonder uitnodiging

Hej Steen

Tak fordi du har opdateret din anmeldelse og for din ærlige feedback til os.

Vi vil endnu en gang beklage at du ikke blev kontaktet på det aftalte tidspunkt. Det er slet ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi er til gengæld glade for, at vi fik fat i dig efterfølgende og kunne give en forklaring og en undskyldning..

FOMO

Hej

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi synes det er vigtigt, at man hurtigt kan komme i kontakt med sit forsikringsselskab - så det er jeg glad for, du oplever.

Vi vil dog gøre os umage så vi kan nå helt op på de 5 stjerner næste gang 😀

Det var nemt og let

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte 5 stjerner du har sendt i vores retning!

Vi mener det skal være nemt og hurtigt at få hjælp af sit forsikringsselskab - så det er jeg glad for du oplever.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle have delt forsikringerne om i…

Hej Brian

Tusind tak for den store ros og de 5 stjerner.

Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder hurtigt videre, så det glæder mig at høre, at du fik den rette og gode hjælp, da du havde brug for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og bedre dækning.

God pris og bedre dækning.
God behandling alt i alt meget tilfreds.

27 februari 2026

Hej Gert

Tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Dejligt at høre at du er super tilfreds med FOMO og vores service.

En rigtig god oplevelse.

Stor venlighed og i-øjne-højde, modtagelse ved første møde. Hurtig opfølgning på aftalte detaljer. Senere spørgsmål fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sæt priser, der i kombination med graden af dækningen gjorde valget let.

Hej Henrik

Sikke en flot anmeldelse. Tusind tak for den 🙏

Hvor er det fantastisk, du mener, at vi leverer på så mange parametre. Sådan skal det være at være medlem hos FOMO 👍

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt du har fået god service hos FOMO. Sådan skal det være 🙏

Natalie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God opfølgning på forsikrings tilbud og…

God opfølgning på forsikrings tilbud og billiger end mit nuværende forsikringsselskab.

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse af FOMO her på Trustpilot og ikke mindst for de 5 flotte stjerner!

Dejligt at høre, at du har fået god betjening og forsikringer hos os!

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samtale med en kompetent medarbejder er…

Samtale med en kompetent medarbejder er altid godt.
I forbindelse med skifte til Fomo forsikring fra andet selskab, følte jeg mig godt vejledt i forbindelse med samtale om mine aktuelle behov for forsikringsdækning.
Elin Boss Hansen

16 januari 2026

Hej Elin

Hvor er vi glade for at du er blevet medlem hos os 😊
Og tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi gør en dyd af at levere god service og have en personlig og nærværende tilgang til vores kunder - så det er fantastisk at læse, at du mener, vi lykkes med det.

Meget venlig og hjælpsom

Meget venlig og hjælpsom.
Behagelig havde tid til at hjælpe

13 januari 2026

Hej Jørgen

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på.

Hvor dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse med os.

God betjening

30 december 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt du har fået god betjening hos os :-)

God dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I har god dækning på forsikringer og er…

I har god dækning på forsikringer og er prisvenlige.

19 december 2025

Hej

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot og ikke mindst tak for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hvor er det skønt at læse, at du er tilfreds.

Hurti betjening

Se hvad der videre sker

9 december 2025

Hej Bent

Dejligt at høre, du har fået god og hurtig betjening hos os. Sådan skal det være.

Vi vil gøre os ekstra umage, så vi kan få 5 stjerner næste gang.

God weekend.

Hej Tina

Det er så dejligt at høre, du er tilfreds og synes, det hele spiller!

Venlig og imødekommende rådgivning

Venlig og imødekommende rådgivning

8 december 2025

Hej Tina

Tak for den flotte anmeldelse - det er skønt at høre du er tilfreds og synes vi har fortjent 5 stjerner.

Rigtig god weekend 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en rigtig god rådgivning om…

Jeg fik en rigtig god rådgivning om dækningerne i min forsikring.

4 december 2025

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Dejligt at høre, at du har fået super god betjening hos FOMO. Sådan skal det være.

Rigtig god weekend.

Fantastisk service

Fantastisk service, man føler sig velkommen. Man føler sig som et menneske og ikke bare en ting de vil tilbyde en masse ekstra ligegyldigt, men sætter sig ind i ens behov. Tusinde tak for jer

21 november 2025

Hej

Tak for de rosende ord og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner, du har sendt i vores retning.

Flottere anmeldelse kan man vist ikke ønske sig 😊
Vi gør en dyd af at levere god service og have en personlig og nærværende tilgang til vores kunder - så det er dejligt, at du mener, vi lykkes med det.

Ha' en rigtig skøn dag.

Cod oplevelse

Cod oplevelse

25 november 2025

Hej Vibeke

Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at høre at du har fået en god oplevelse hos os! Det er vigtigt for os at give den bedste kundeservice 😊

Vi vil gøre vores bedste for at gøre os fortjent til 5 stjerner næste gang.

Ha' en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig og nærværende samtale samt et…

Personlig og nærværende samtale samt et tilbud der er bedre en set andre steder.

11 november 2025

Hej Flemming

Dejligt, at du har lyst til at sende så flot en anmeldelse i vores retning.

Hvor er det skønt at læse, at du har fået god betjening og et godt tilbud hos FOMO. Sådan skal det være 👍😊

Tak for stjernerne og rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeanette er fantastisk og serviceminded…

Jeanette er fantastisk og serviceminded - jeg glæder mig til at komme "hjem" til FOMO igen. Tak for din tålmodighed Jeanette :-)

13 november 2025

Hej Betina

Vi kan slet ikke få armene ned over din flotte anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre, at du vender "hjem" til FOMO igen og har fået så god betjening af Jeanette 🤗 Det er lige sådan en service, som vi ønsker at levere.

Jeg vil sørge for at bringe rosen videre til Jeanette, den vil hun sætte pris på.

Du skal have stor tak for anmeldelsen og rigtig god dag.

Natalie/FOMO

Lees meer over geverifieerde reviews.