Review is 2-delig. Minder positief: Product besteld, en bij navraag blijkt dit niet leverbaar. Men zou hier zelf actief over moeten communiceren. Dat kan door de website actueel te houden of na bes... Toon meer

Bestelling ging vlot. In het beging heb ik (automatische) e-mails ontvangen over de status van bestelling. Ineens een e-mail met ‘voltooid’ status ontvangen. Geen woord over de status van de leverin... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,1

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

HIER NIETS BESTELLEN!

Thee besteld. Blijkt niet op voorraad, maar krijg daar geen bericht van?! Zelf gebeld: het komt eraan binnen 3 dagen...niet dus. Weer lang stilte. Na 2 weken weer gebeld: allerlei smoezen. We verwachten uw bestelling over 2 weken?! Heb bestelling geannuleerd. Ben benieuwd hoe snel m'n geld terug is.
Mijn advies: KOOP HIER NIETS!

2 juli 2026

Slecht verpakt!

Slecht verpakt!
Levering was snel!

Echter verpakking ver onder de maat, van de vier blikken (á 4100gr) ook alle vier gedeukt.

10 april 2026

Review is 2-delig

Review is 2-delig.
Minder positief: Product besteld, en bij navraag blijkt dit niet leverbaar. Men zou hier zelf actief over moeten communiceren. Dat kan door de website actueel te houden of na bestelling zelf contact te zoeken.
Positief: na contact is de order geannuleerd en enkele dagen was de terugbetaling ook afgerond.

2 oktober 2025

Ik heb hier voor een feestje enkele…

Ik heb hier voor een feestje enkele bierpitchers besteld, echter was niet alles in één keer leverbaar. Het meedenken van foodworld in een passende oplossing is een compliment waard.

Ze hebben mij de aanwezige pitchers uitgeleverd en het het openstaande keurig terugbetaald

3 september 2025

Maand vertraging, geen berichtgeving

in januari een bestelling geplaatst van een product zonder enige vermelding van langere levertijd of onvoorradig. Maar na een week nog niks gehoord, dus maar eens vragen. Bleek niet voorradig, zou nog een week duren. Slordig dat dat niet even gemeld was, maar prima. Anderhalve week later nog steeds niks, weer navraag moeten doen, er was twee weken vertraging. Tweeëneenhalve week verder nog niks, weer zelf navraag doen. Nog weer een week vertraging. Uiteindelijk na heel dik een maand wachten de bestelling maar geannuleerd voor een doodgewoon product dat voorradig zou zijn. Bizar dat het zo lang duurt, nog bizarder dat ik daar keer op keer zelf achteraan moet om het te ontdekken. Slechte klantenservice is een understatement, hier bestel ik nóóit weer. Bedrijf is inmiddels ook van Google verwijderd, dus klinkt als onzuivere koffie of naderend faillissement...

16 januari 2025

Slechte communicatie, niets geleverd.

Bestelling geplaatst en betaald. Na 12 dagen stond mijn order nog steeds "in behandeling".
Toch maar even contact gezocht via de telefoon waar mijn bestelling bleef.
Kreeg een erg 'ongeïnteresseerde' werknemer aan de telefoon.
Werd mij verteld dat het niet meer op voorraad was. Dat kan natuurlijk gebeuren.
Maar een terugkoppeling zou hierbij erg wenselijk zijn geweest. En dat heb ik hem ook verteld.

Hun communicatie is absoluut niet goed.
Er werd ook niet even mee gedacht met de klant om misschien een alternatief aan te bieden. En dat is toch echt een gemiste kans.

Ik koop hier i.i.g. nooit meer iets.

Wees gewaarschuwd als je hier iets besteld omdat dat ze het misschien niet kunnen leveren.

21 januari 2025

Producten ver over tht datum

Ik heb een bestelling gedaan voor kerst.
Alle producten hadden een houdbaarheidsdatum die ver verlopen was.
Teleurstellend, kan je zo niet cadeau geven
Het enige pluspunt is dat mijn geld is teruggeboekt

22 november 2024

Foodworld XL

Mensen! KOOP NIKS BIJ FOODWORLD XL! Heb ene Jorrick gesproken wat een brutale onvriendelijke persoon die niks begrijpt!
Kennelijk werkt hij daar omdat het moet!! Maar de service is nergens te bekennen!

15 augustus 2024

Vreemd bedrijf...

Vreemd bedrijf...Wekenlang doodse stilte nadat ik mijn bestelling had geplaatst en uiteraard betaald. Mijn chats werden volledig genegeerd. Ik had mijn geld al vaarwel gekust en heb Foodworld schriftelijk laten weten dat ik hun "handelswijze" overal waar ik maar kon op internet bekend zou maken. Bijna direct na mijn bericht is mijn bestelling alsnog door Foodworld aan mij verzonden. Ik vraag me nog steeds af of het een met het ander te maken heeft.
Heel onverstandig om dit bedrijf te vertrouwen. Ik zal het dan ook geen tweede keer doen.
Voor iedereen die de bestelling nooit ontvangen heeft: vertel op social media wat je overkomen is. Hou je nauwkeurig aan de waarheid en overdrijf niet! Dat is ook niet nodig. Het is al erg genoeg.

24 juni 2024

Lijkt erg veel op oplichting?

Bestelling gedaan, die niet op voorraad is en ook geen andere leverancier ( toblerone choco mini ) dus na enkele mails wordt er dan maar niet meer gereageerd typisch gevalletje kop in het zand steken.
Mijn advies : zoek even verder naar een ander betrouwbaar bedrijf om problemen te voorkomen.
Nu nog afwachten of ik überhaupt mijn geld terug krijg .!!!!! Dus 1 ster is nog teveel

31 mei 2024

Pakket staat al een week op de status

Pakket staat al een week op de status: nog niet ontvangen door PostNL
Klantenservice per mail onbereikbaar en als je een reactie krijg is deze zeer onvriendelijk.
Oplossingsgerichtheid 0,0
Zeer onbetrouwbare partij om iets (in) te kopen

5 januari 2024

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling geplaatst, zou einde van de week verzonden worden. Echter nog niets ontvangen. Heb producten nodig voor kinderfeestje. Status is klaar voor verzending.. al een paar dagen. Volgens DHL is zending nog niet ontvangen. Retourformulier op site is niet te downloaden.

Uiteindelijk netjes opgelost, en retourbedrag snel terug gestort

27 mei 2023

Goed alternatief geboden.

Product was niet meer leverbaar. Na mailcontact van de leverancier werd een goed vergelijkbaar product geleverd.
Netjes verpakt, zodat het onderweg niet kan breken.

31 oktober 2022

Na 5 dagen nog geen levering ontvangen

Na 5 dagen nog geen levering ontvangen. Wel een mail ontvangen met status voltooid. Contact opgenomen en het blijkt dat deze mail betekend dat FW-XL de bestelling heeft gezien.
Blijkt het artikel niet op voorraad te zijn. Vraag waarom er geen bericht is gestuurd met deze opmerking was het antwoord: "Daar is het bedrijf niet op ingericht en hebben we geen personeel voor."
Bedrag retour laten storten, verwachting is dat dit ongeveer 3 dagen duurt voor het geld op mijn rekening staat.
Slecht doe zeker geen zaken weer met Foorworld XL!

12 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?